208408F6 EBA9 41C4 9CB8 F6C63E9C5DF7-iglass-iphone-uvegfolia

Kevésbé vagy vonzó, ha régi az iPhone-od?!

Ha épp keresed a szerelmet, jobb, ha leváltod régi okostelefonodat – legalábbis ez derült ki egy népszerű társkereső legutóbbi felméréséből.

1DBAD396 D9CC 4114 A61F 9B2D2864E9C2-iglass-iphone-uvegfolia

A Match.com immár nyolcadjára jelentette meg a szingliket vizsgáló tanulmányt, melyben 5000 egyedülállót kérdeztek meg randizási szokásaikról, beleértve a tech-etiketett, így az okostelefon használati szokásokat is.

Az egyik legmeglepőbb eredmény az, hogy amennyiben egyedülálló férfi vagy, lehet, hogy frissíteni akarod az okostelefonod…

– A nők ugyanis 92%-kal hajlamosabbak negatívan megítélni a régebbi készüléket használó férfiakat.
– Hasonlóan, a megkérdezett szinglik 14%-a a törött kijelzőt is kiábrándítónak tartja. (Még egy indok, hogy miért használj iGlass-t. :))

Azonban nemcsak ezekre derült fény a kutatás során. Bár ez kevésbé meglepő, a kutatás arra is rávilágított, hogy az okostelefon elővétele randi közben is sokat ronthat a szerelmi esélyeken.
A megkérdezettek háromnegyede azt nyilatkozta, nem díjazná, ha a partnere felvenné a telefont mindenféle magyarázat nélkül, míg 66% szerint a texting is ugyanennyire kiábrándító.

Ha mégis írsz valakinek, gondoskodj róla, hogy a telefonod lenémított állapotban van – 14%-ot idegesítenek a hallható kattintások. Ami, hogy őszinték legyünk, még mindig kisebb arány, mint amekkorának lennie kellene.

2E5F0596 3844 4CBC 8E78 F5387A2DA197-iglass-iphone-uvegfolia

A többség szerint a képernyővel felfelé fordított telefon sem helyénvaló, 41% szerint pedig sértő magunkkal vinni a telefont a mosdóba. Érdekes megemlíteni, hogy a kutatás megerősítette az évtizeded iOS-Android konfliktust is. Az Android tulajdonosok állítólag 15-ször hajlamosabbak elítélni az iPhone-osokat.

Ti mit gondoltok erről? Szerintetek számít, ki milyen telefont használ?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük