Érkezik az LCD-kijelzős iPhone – vége is az iPhone 8-nak?!

A már szinte ijesztően megbízható elemző, Ming-Chi Kuo a héten újabb kutatási eredményekkel rukkolt elő az idei iPhone-modelleket illetően. A KGI szakértője nemcsak korábbi jóslatait támasztotta alá, hanem új információkat is elárult arról, hogy mit is várhatunk idén az Apple-től iPhone téren – mi az iGlass-nél már nagyon izgatottan várjuk, most pedig természetesen Nektek is eláruljuk!

Legfrissebb jelentésében Kuo megerősítette korábbi 2018-as iPhone-előrejelzését, melyben arra számít, hogy az idei felhozatal két OLED-kijelzős, valamint egy új, középkategóriás, 6,1 hüvelykes, az iPhone X-hez hasonló kinézetű keret nélküli, azonban LCD-kijelzős modellből fog állni.

Mindeközben az Apple stratégiai döntései alapján valószínű, hogy az utóbbi új készülék teljes egészében leváltja majd az iPhone 8-at és a 8 Plus-t és azoknál is jóval megfizethetőbb áron, 699 dollár (azaz nagyjából 175 ezer Ft) környékén juthatnánk hozzá.

Az alacsonyabb ár Kuo szerint az Apple azon döntésének következménye lenne, miszerint “egy kissé kevésbé prémium” alkotóelemeket tervez használni, többek között metál helyett alumínium ötvözetet, valamint az OLED-nél olcsóbb LCD kijelzőt – mindezt az iPhone X gyönyörű, csúcskategóriás stílusának megtartása mellett. Nem meglepő tehát az a jóslat sem, hogy ez az iPhone lehet az Apple 2018-as nagy dobása, legalábbis a legnépszerűbb készüléke – Kuo szerint idén akár 100 milliónyit is eladhat belőle a vállalat.

A teljes kép természetesen még várat magára, de szerintünk idén is nagyon érdekes év elé nézünk iPhone szempontból.

Ti örülnétek egy megfizethetőbb, 6,1 colos új iPhone-nak? Vevők lennétek egy ilyen készülékre?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük