iphone133-iglass-iphone-uvegfolia

Kiszivárgott az iPhone 13 állítólagos kamerája, és sokkal jobb lehet, mint az iPhone 12

Még meg sem jelent az iPhone 12, a találgatások máris az iPhone 13 kamerájáról szólnak – ezek alapján pedig igen nagy ugrásra számíthatunk az iPhone 12-höz képest is.

Egy Twitteres szivárogtató szerint az iPhone 13 egy 64MP-es fő szenzort kaphat, amely egy 3x-5x optikai zoomos és 15x-20x digitális zoomos 40MP-es telefotó lencsével, egy 64MP anamorfikus lencsével (2:1:1 felbontású fotókhoz – csak az iPhone 13 esetében), egy 40MP-es ultraszéles látószögű lencsével és LiDAR 4.0-val egészülhet ki.

iphone132-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 13 tehát négy, a LiDAR szkennert is beleszámítva pedig öt lencsét kaphat. Összehasonlításképp a standard iPhone 12 csupán kettő, a 12 Pro pedig négy kamerával mutatkozhat be – bár ezek egyike lehet, hogy szintén 64MP-es lesz, de nagy valószínűséggel idén ennél kevesebb megapixelt kapunk. A LiDAR-t pedig az iPhone 12 Pro és a Pro Max is megkapják (a mélység azonosítására), ez tehát aligha meglepő – a 4.0 pedig a 4. generáció elnevezését jelentheti (az új iPad Pro, az iPhone 12 Pro és az állítólagos Apple Glasses után).

iphone13-iglass-iphone-uvegfolia

Az új híreket ilyen távlatból persze érdemes fenntartásokkal kezelni, főként, hogy furcsa lenne már most többet tudnunk az iPhone 13 kamerájáról, mint jelenleg az iPhone 12-éről, a trendeket és a megbízható elemzők véleményét figyelembe véve azonban korántsem lenne meglepő ez a felállás.

Bármi legyen is a valóság, 2021 ősze előtt biztosan nem derül ki teljesen – az iPhone 12 sorozat viszont már hamarosan itt van, a fenti infók pedig inkább akkor lehetnek relevánsak, ha gondolkozol, idén vagy jövőre válts-e iPhone-t.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, ide kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük