Kiszivárgott az iPhone 13 állítólagos kamerája, és sokkal jobb lehet, mint az iPhone 12

Még meg sem jelent az iPhone 12, a találgatások máris az iPhone 13 kamerájáról szólnak – ezek alapján pedig igen nagy ugrásra számíthatunk az iPhone 12-höz képest is.

Egy Twitteres szivárogtató szerint az iPhone 13 egy 64MP-es fő szenzort kaphat, amely egy 3x-5x optikai zoomos és 15x-20x digitális zoomos 40MP-es telefotó lencsével, egy 64MP anamorfikus lencsével (2:1:1 felbontású fotókhoz – csak az iPhone 13 esetében), egy 40MP-es ultraszéles látószögű lencsével és LiDAR 4.0-val egészülhet ki.

Az iPhone 13 tehát négy, a LiDAR szkennert is beleszámítva pedig öt lencsét kaphat. Összehasonlításképp a standard iPhone 12 csupán kettő, a 12 Pro pedig négy kamerával mutatkozhat be – bár ezek egyike lehet, hogy szintén 64MP-es lesz, de nagy valószínűséggel idén ennél kevesebb megapixelt kapunk. A LiDAR-t pedig az iPhone 12 Pro és a Pro Max is megkapják (a mélység azonosítására), ez tehát aligha meglepő – a 4.0 pedig a 4. generáció elnevezését jelentheti (az új iPad Pro, az iPhone 12 Pro és az állítólagos Apple Glasses után).

Az új híreket ilyen távlatból persze érdemes fenntartásokkal kezelni, főként, hogy furcsa lenne már most többet tudnunk az iPhone 13 kamerájáról, mint jelenleg az iPhone 12-éről, a trendeket és a megbízható elemzők véleményét figyelembe véve azonban korántsem lenne meglepő ez a felállás.

Bármi legyen is a valóság, 2021 ősze előtt biztosan nem derül ki teljesen – az iPhone 12 sorozat viszont már hamarosan itt van, a fenti infók pedig inkább akkor lehetnek relevánsak, ha gondolkozol, idén vagy jövőre válts-e iPhone-t.

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, ide kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük