iphone 14 pro max magsafe tok

63 ezer dollárért kelt el egy eredeti iPhone – És meg sem közelíti a valaha eladott legdrágább iPhone-okat

A valaha volt egyik legdrágább iPhone egy iPhone 14 Pro Max – hamarosan eláruljuk, milyen különleges kiadásról van szó, de azért ne felejtsük el, hogy ez a modell még alapjáraton sem kis befektetés, ezért fontos, hogy gondoskodj a védelméről például egy iPhone 14 Pro Max Magsafe tok beszerzésével:

 

Az Apple több mint 2,24 milliárd iPhone-t adott ki azóta, hogy 2007-ben bemutatta az úttörő okostelefonját. Most az egyik ilyen eredeti iPhone – amely még mindig az eredeti dobozában van, gyárilag lezárt állapotban – a hírek szerint 63 356,40 dollárért kelt el egy online árverésen. Ez több mint százszorosa az eredeti 599 dolláros árnak.

A 8 GB-os telefon tulajdonosa, Karen Green ajándékba kapta barátaitól, de már volt egy másik új telefonja, ezért úgy döntött, hogy bontatlanul tartja meg.

“Nem akartam megszabadulni a telefonomtól, és úgy gondoltam: “Ez egy iPhone, így soha nem fog elavulni” – mondta. A nő 2019-ben felbecsültette a készüléket, körülbelül 5000 dollárra.

Az Apple társalapítója, Steve Jobs 2007 januárjában mutatta be az iPhone-t – a világ első okostelefonját – a San Franciscó-i Macworld konferencián; öt hónappal később került forgalomba. A készülék forradalmi jelentőségű volt, mivel egyetlen vékony készülékben egyesítette az iPod, a mobiltelefon és az internetes kommunikátor funkcióit.

“Ez a legjobb iPod, amit valaha készítettünk” – mondta akkor Jobs. “Nem számít, mit szeretsz, ez rohadtul jól néz ki.”

Az LCG Auctions online aukciósház által vasárnap este eladott telefonra 27 licit érkezett, és ezzel rekordot állított fel az eredeti iPhone-ért fizetett legmagasabb összeg tekintetében. “Az eredeti, első kiadású iPhone gyári lezárt állapotban széles körben kékcédulás értéknek számít a nagy értékű gyűjtők körében” – áll az aukciós hirdetményben, amely az iPhone-t “életünk egyik legfontosabb és legelterjedtebb találmányaként” jellemezte.

Azonban még csak meg sem közelíti azt, hogy ez legyen a valaha eladott legdrágább iPhone. Ehhez inkább vizsgáljuk meg a Caviar nemzetközi márka egyedi iPhone 14 Pro Max készülékét. Az 511 gyémánttal és egy gyémántokból és fehéraranyból készült hópehellyel díszített “Diamond Snowflake” iPhone 533 000 dollárt kóstál. És ha ez túlzás, a Caviar egy “kedvező” alternatívát is kínál: Egy hasonló kinézetű modellt, amely gyémántok helyett Swarovski kristályokat használ. Ez mindössze 23 350 dollárba kerül.

Hát, legalább a mi iPhone 14 Pro Max Magsafe tok és egyéb kiegészítőink egy fokkal pénztárcabarátabbak… :)

 

iphone 14 pro max magsafe tok

 

És ha azt hinnéd, ez a csúcs, hát eláruljuk, még mindig nem. Az Apple mindig is a luxus és a csúcstechnológia szinonimája volt, ezért nem meglepő, hogy már néhány régebbi exkluzív iPhone is többet ért, mint egy új autó. Az egyedi tervezésű modellektől a ritka prototípusokig a csúcskategóriás iPhone-ok világa lenyűgöző. Most közelebbről megnézünk még néhányat a valaha volt legdrágább iPhone-ok történelméből.

 

Falcon Supernova iPhone 6 rózsaszín gyémánt – 48,5 millió dollár

 

iphone 14 pro max magsafe tok

Biztosan kíváncsi voltál már a világ leghíresebb és legdrágább telefonjára, és itt jön a Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond.

 

iPhone 14 Pro Black Diamond

 

iphone 14 pro max magsafe tok

A telefont Stuart Hughes, az extravagáns alkotásairól ismert brit ékszerész tervezte. Az 1 TB tárhellyel rendelkező telefon 6 tömör arany csavart és a koronában elhelyezett 7 fekete gyémántot foglal magába és 12 ezer fontért juthatunk hozzá.

 

iPhone 3G King’s Button – 2,5 millió dollár

 

iphone 14 pro max magsafe tok

Régi klasszikus az iPhone 3G King’s Button áll, amelynek értéke 2,5 millió dollár. A telefont szintén Stuart Hughes tervezte, és tömör arany burkolata egy ritka, 6,6 karátos gyémántból készült home gombot tartalmaz.

 

iPhone 5 Black Diamond – 15,3 millió dollár

 

iphone 14 pro max magsafe tok

Az elképesztő 15,3 millió dolláros árával az iPhone 5 Black Diamondöt aligha lehet lekörözni. A telefon tömör arany burkolata fekete gyémántkerettel és több mint 600 fehér gyémánttal van kirakva.

 

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy néhány ilyen csúcskategóriás iPhone nem feltétlenül működőképes. Egyes esetekben kizárólag bemutató vagy gyűjtői céllal tervezték őket. Egyes vásárlók azonban hajlandóak milliókat fizetni a presztízsért és az exkluzivitásért, amely egy egyedi iPhone birtoklásával jár.

 

Összefoglalva, a csúcskategóriás iPhone-ok világa lenyűgöző. Bár a legtöbben soha nem engedhetnek meg maguknak egy 15 millió dolláros telefont, mégis érdekes látni, hogy egyesek milyen messzire mennek el egy igazán egyedi technológiai darabért. Legyen szó egyedi tervezésről vagy egy ritka prototípusról, ezek a csúcskategóriás iPhone-ok az Apple által ismerté vált luxusról és innovációról tanúskodnak. Nos, érdekességnek jó nézegetni ezeket a készülékeket, de azért az iGlass kiegészítők esetében fontosnak tartjuk a jó ár-érték arányt, ahogy azt iPhone 14 Pro Max Magsafe tok és más, csúcskategóriás iPhone-okhoz tervezett kiegészítőink is mutatják.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, akkor biztosan Te is imádod a luxust, és mindent, ami luxus érzetű: add meg új iPhone-odnak például egy új iPhone 14 Pro Max Magsafe tok beszerzésével IDE kattintva!

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük