airpods 3 tok

Májusban indul az AirPods 4 gyártása, itt van, mikor érkezik meg

Neked épp az előző széria van meg, és már csak az AirPods 3 tok hiányzik szeretett füleseidhez? Gondoskodj mindenek előtt erről:

 

Lehet, hogy a tavalyi év viszonylag csendes volt az Apple AirPods számára, de a vállalat úgy tűnik, hogy kompenzálni fogja ezt az alacsonyabb árkategóriájú, valódi vezeték nélküli fülhallgatók két új verziójának bevezetésével, amelyek a következő három hónapon belül piacra kerülhetnek. Nézzük, mire is számítunk tőlük és csekkold fentebb AirPods 3 tok és más AirPods modellekhez való tok kiegészítőinket is, ha Neked pont még az előző széria van meg.

Annak ellenére, hogy az Apple tavaly ősszel az iPhone 15-ös termékcsaláddal merészen az USB-C korszak felé mozdult el, amelyet a második generációs AirPods Pro felújított változata kísért, a változások minimálisak voltak az először 2022-ben piacra dobott, villannyal felszerelt változathoz képest. Bár az USB-C-vel ellátott AirPods Pro enyhe fejlesztéseket kapott a Vision Pro felhasználók számára a veszteségmentes hang támogatásához, valamint az új USB-C toknak tulajdonított jobb porállósághoz, nagyrészt változatlan maradt.

Eközben a harmadik generációs AirPods már két és fél éve van forgalomban frissítések nélkül. Bár még mindig kínálnak Spatial Audio támogatást és továbbfejlesztett fülbe helyezhető kialakítást, kezdték kissé stagnálónak érezni őket, ami indokolta valami újdonság bevezetését.

A pletykák szerint 2024 jelentős év lesz az Apple viselhető készülékei számára, a Vision Pro megjelenésével és egy feltételezett “Apple Watch X” évfordulós újratervezéssel. Az Apple-nek azonban ambiciózus tervei vannak az “AirPods 4” termékcsaláddal is.

E tervek között az első helyen szerepel a zajszűrés beépítése a nem profi fülhallgatókba, ami potenciálisan közelebb hozza őket az AirPods Pro képességeihez. Az Apple azonban valószínűleg bizonyos funkciók megtartásával, például a cserélhető fülkagylókkal és az egyedi szoftveres fejlesztésekkel differenciálja majd a magasabb kategóriájú fülhallgatókat.

A zajszűrés azonban nem az egyetlen újítás. A harmadik generációs AirPods langyos fogadtatására reagálva az Apple egy újabb új AirPods-készletet kíván kiadni alacsonyabb áron, amely a 2019-es második generációs AirPods szellemi utódjaként szolgál.

Ahelyett, hogy az AirPods 3-at fenntartaná az új AirPods 4 olcsó alternatívájaként, az Apple azt tervezi, hogy mindkét korábbi generációt megszünteti a negyedik generációs AirPods két különböző szintjének javára.

Bár e két réteg neve továbbra sem nyilvános, a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman a B786(E) és B768(M) belső kódneveket javasolja, amelyek közül az E a “belépő”, az M pedig a “középkategóriás” kategóriát jelöli. Ezek a kódnevek hasonló vagy azonos kialakítást jelentenek, belső hardveres különbségekkel. Gurman azt sugallja, hogy a középkategóriás verzió ANC-vel és a könnyebb követés érdekében Find My hangszórókkal felszerelt tokkal rendelkezik majd.

Ezek az új AirPods várhatóan a második és harmadik generációs modelleket váltják majd fel. A gyártás várhatóan májusban kezdődik, a beszállítók pedig jelentős, 20-25 millió darabos gyártási sorozatra készülnek, ami Gurman szerint “az eddigi legnagyobb AirPods-bemutatót” jelenti. Bár nem biztos, hogy az Apple azonnal bejelentést tesz, a hírek potenciálisan a júniusi Worldwide Developers Conference (WWDC) idején kerülhetnek felszínre.

 

Te használsz AirPods-t? Tervezed majd beszerezni a következő szériát?

 

Ha pedig Neked épp a korábbi széria van meg, amíg az újra vársz, ne felejtsd el megvédeni őket a stílusos és tartós iGlass AirPods 3 tok segítségével, amit IDE kattintva beszerezhetsz webshopunkról.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük