airpods tok

Jövőre a viselhető eszközöké lesz a főszerep az Apple-nél – Nézd meg a közelgő újdonságokat és készülj fel már most AirPods tok és egyéb kiegészítőinkkel

Ha már van viselhető Apple kütyüd, például AirPods-od és szeretnéd minél hatékonyabban megóvni értékes befektetésedet, szerezz be egy AirPods tok kiegészítőt, mielőtt az újdonságokra ugranál:

 

A korábbi évekhez képest 2023 viszonylag csendes volt az Apple számára a termékmegjelenések tekintetében. Míg az iPhone-ok, Apple Watch-ok és néhány felfrissített Mac szokásos éves bemutatójának lehettünk tanúi, az új iPad modellek hiánya igencsak figyelemre méltó volt. Ez az első olyan év az iPad több mint 13 évvel ezelőtti bevezetése óta, amikor az Apple nem mutatott be új iPadet. Szerencsére számos jelentés szerint az Apple izgalmas 2024-re készül, és egy termékkel teli márciusi eseményt várnak. A várható kiemelt események között szerepel egy nagyobb iPad Air és egy új MacBook Air termékcsalád, amelyet az M3 chip hajt. A 2024-es év reflektorfénye azonban az előrejelzések szerint az Apple viselhető eszközeire fog irányulni, ahogy azt Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa jelezte, aki szerint azok “a középpontba kerülnek”. Nézd meg, mire számítunk és csekkold AirPods tok kiegészítőnket és más termékeinket már meglévő viselhető eszközeid mellé.

Az egyik legjobban várt megjelenés a forradalmi Vision Pro headset, amely várhatóan az év elején érkezik. Gurman szerint január végén kezdődhet meg az értékesítés, ami a viselhető eszközök új korszakát vezetné be az Apple számára. Ebbe nemcsak a Vision Pro, hanem az AirPods frissítései és az úgynevezett “Apple Watch X” is beletartozik az okosóra tizedik évfordulója alkalmából.

 

Az “Apple Watch X” – egy új korszak

 

Az Apple Watch Series 9 egy kisebb, de jelentős frissítést hozott a nagy teljesítményű S9 chippel, de jelentős dizájnváltozások elmaradtak. Az Apple Watch termékcsalád az évek során fokozatos frissítéseken ment keresztül, az utolsó nagyobb dizájnváltozást a Series 7 hozta 2021-ben.

Gurman úgy véli, hogy az Apple tizedik évfordulója megfelelő alkalom lesz arra, hogy új külsőt és jelentős fejlesztéseket vezessen be az Apple Watch számára. Bár az olyan funkciók, mint a vércukorszint- és a részletes vérnyomásfigyelés még néhány évnyi távolságra lehetnek, a pletykák szerint a következő modellben már a magas vérnyomás és az alvási apnoe felismerése is megtalálható lesz.

Ezek a kiegészítések tükrözik az Apple elkötelezettségét az Apple Watch egészséggel kapcsolatos funkcióinak fejlesztése iránt. Bár a Series 9 teljesítménynövekedést hozott, a közelgő “Apple Watch X” várhatóan friss dizájnt és jelentős egészségközpontú fejlesztéseket is bevezet majd.

 

Következő generációs AirPods – megduplázza az izgalmat

 

A korábbi évekkel ellentétben 2023-ban nem voltak említésre méltó megjelenések az AirPods termékcsaládban. A harmadik generációs AirPods, amely immár két éves, nem tudott jelentős hatást gyakorolni a fogyasztókra, ami zavart okozott a vásárlók körében. Az Apple megoldása? Gurman szerint 2024-ben nem egy, hanem két változatot hozhat az “AirPods 4”.

Az Apple felismerve a harmadik generációs AirPodsra adott langyos reakciót, azt tervezi, hogy ezt az AirPods 4 két különböző verziójának kiadásával orvosolja. Az egyik várhatóan aktív zajszűrést is tartalmaz majd, ami eddig a Pro modelleknek volt fenntartva. A lépés célja a fogyasztók választási lehetőségeinek egyszerűsítése, a zűrzavar megszüntetése és annak biztosítása, hogy az egyes változatok megfeleljenek a felhasználók egyedi preferenciáinak.

Ami a magasabb kategóriás AirPods Max modelleket illeti, USB-C frissítés várható, amely technológia szempontjából a jelenlegi AirPods Pro modellekhez igazítja őket. Míg az AirPods Max nem láthat jelentős dizájnváltozást, várhatóan H2 chipeket kapnak, amelyek támogatják az Apple Adaptive Audio funkcióit az iOS 17-től.

Bár az új AirPods Pro nem érkezhet 2025-ig, az Apple ambiciózus tervei között szerepel, hogy új egészségügyi szenzorokat adjon a fülhallgatóihoz. Az olyan funkciók, mint a hallókészülék-funkciók 2024-ben szoftverfrissítésként kerülhetnek bevezetésre, a fejlettebb egészségfigyelő képességek további hardvert igényelnek.

Összefoglalva, 2024 meghatározó évnek ígérkezik az Apple számára, hiszen úttörő frissítések várhatóak a viselhető készülékek teljes kínálatában. Az újratervezett Apple Watch-tól a funkciókban gazdag AirPods-ig az Apple új mércét állít fel a viselhető technológiák terén, és az egészség és a felhasználói élmény a legfontosabb prioritások közé tartozik. Az Apple számára adottak a feltételek ahhoz, hogy az előttünk álló évben újra lendületbe jöjjön és magával ragadja a fogyasztókat.

Te milyen viselhető Apple eszközöket használsz és mit vársz a legjobban? Írd meg kommentben, és szerezd be mellé a tökéletes AirPods tok, AppleWatch szíj és egyéb kiegészítődet is!

Köszönjük a figyelmed! Ha Te már AirPods tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted AirPods tok kiegészítőnket készüléked tökéletes és stílusos védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük