airpods 3 tok

Új firmware frissítést kap az AirPods-od – Útmutató, hogy naprakészen tartsd (És egy AirPods 3 tok tipp, hogy kívülről is bebiztosítsd)

Már csak az AirPods 3 tok hiányzik szeretett füleseidhez? Gondoskodj mindenek előtt erről:

 

Az AirPods 3-at díszítő korábbi frissítéshez hasonlóan az Apple a régebbi AirPods modellekhez is új firmware-frissítést adott ki. Bár ez a frissítés szerénynek tűnhet, tanácsos mielőbb telepíteni, hogy megvédd az AirPodsodat a felszín alatt megbúvó esetleges hibáktól. Ha nem vagy biztos benne, hogy az AirPodsod naprakész-e vagy sem, ne aggódj! Íme egy lépésről lépésre követhető útmutató, hogyan ellenőrizheted és frissítheted őket manuálisan és csekkold fentebb AirPods 3 tok és más AirPods modellekhez való tok kiegészítőinket is, hogy ne csak belülről, de kívülről is bebiztosítsd őket.

 

Új firmware a láthatáron

 

Január vége felé az Apple friss firmware-verziót bocsátott ki az AirPods Pro, az AirPods 2 és az AirPods Max készülékekhez. Érdemes megjegyezni, hogy az AirPods 3 már korábban, még ugyanebben a hónapban megkapta a firmware-frissítést.

Az AirPods Pro és a második generációs AirPods esetében a jelenlegi firmware-verzió a 6A321-es. Eközben az AirPods Max a 6A324 firmware-frissítéssel van megtisztelve. A különböző buildszámok ellenére mindkét verzió lényegében ugyanazokat az előnyöket kínálja. Az Apple szerint ezek a frissítések a hibajavításokra és általános fejlesztésekre összpontosítanak, és ezúttal nem vezetnek be úttörő funkciókat.

 

Az AirPods firmware-verziójának ellenőrzése

 

Az iPhone-okkal ellentétben, amelyek azonnal értesítenek a frissítésekről, annak megállapítása, hogy az AirPods automatikusan frissült-e, kissé trükkös lehet. Szerencsére kihasználhatod az iPhone-odat, hogy ellenőrizd az AirPods meglévő firmware-verzióját. Íme, hogyan:

  • Győződj meg róla, hogy az AirPods csatlakoztatva van az iPhone-odhoz.
  • Nyisd meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-odon.
  • Keresd meg az AirPods nevét közvetlenül az Apple ID alatt a Beállítások alkalmazás tetején, és koppints rá, hogy elérd az AirPods beállításait.
  • Ha nem látod az AirPods nevét az Apple ID alatt, koppints a Bluetooth-ra, majd válaszd ki az AirPods mellett lévő “i” ikont. Győződj meg róla, hogy az AirPodsod a “Csatlakoztatva” listában szerepel.
  • Görgess lefelé, és a ‘Rólunk’ alatt koppints a ‘Verzió’ elemre.
  • A ‘Verzió’ melletti kód megmutatja az aktuális firmware-verziót.
  • Mostantól, ha AirPods Pro vagy a második generációs AirPods a tiéd, a verziószámodnak 6A321-nek kell lennie. Az AirPods Max esetében a 6A324-es verziónak kell lennie.

Ha még régebbi verzióval találod magad, akkor a “jó hír”, hogy csak a türelem a legfontosabb. Sajnos az AirPods firmware-hez nincs manuális frissítési lehetőség; a frissítés általában automatikusan történik a háttérben. Néhány lépéssel azonban megkönnyítheted a folyamatot, itt van, hogyan…

 

Az AirPods frissítésének elősegítése

 

Az AirPods firmware-frissítésének biztosítása általában egyszerű, bár nem olyan átlátható, mint az iPhone frissítése. A folyamat általában automatikusan történik a háttérben, és nincs manuális kiváltás; csak várni kell. Íme azonban néhány lépés, amellyel növelheted a gyors firmware-frissítés esélyét:

  • Helyezd az AirPods készüléket a töltőtokba.
  • Indítsd el a töltési folyamatot akár vezetékes Lightning- vagy USB-C-kapcsolaton keresztül, vagy válaszd a vezeték nélküli töltést, ha rendelkezésre áll.
  • Tartsd az AirPods készüléket az iPhone vagy iPad készüléked közelében, és várj.

Ezek a lépések az összes AirPods modellre alkalmazhatók, beleértve az AirPods Max modellt is. A firmware-frissítés automatikusan települ, bár erről nem kapsz értesítést. Rövid idő múlva a korábban említett lépésekkel ellenőrizheted, hogy a firmware verziója naprakész-e.

 

Az AirPods kiváló állapotban tartása

 

Bár a legtöbb firmware-frissítés a hibajavításokra és az AirPods javításaira koncentrál, elengedhetetlen, hogy rendszeresen frissítsd őket. Szerencsére a folyamat zökkenőmentes, és a legtöbb esetben az AirPodsod könnyedén kezeli azt. Most már ezzel a tudással felvértezve biztosíthatod, hogy AirPodsodat azonnal frissítsd, úgyhogy már csak az AirPods 3 tok vagy egyéb AirPods tok kiegészítőd beszerzése van hátra, ami ugye mondanunk sem kell, szintén része a kiváló állapotban való tartásnak.

 

És hogy a lehető legtöbbet hozd ki az AirPods 3-ból, ne felejtsd el megvédeni őket a stílusos és tartós iGlass AirPods 3 tok segítségével, amit IDE kattintva beszerezhetsz webshopunkról.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük