837B7A6B 3F28 47F6 ADC7 AE0F28C0390C-iglass-iphone-uvegfolia

Még több kiegészítőt távolítana el az Apple az iPhone-ok dobozából? Ez lehet az iPhone jövője

Még mindig úgy érzi az Apple, hogy túl sok kiegészítő jár az iPhone-okhoz? Ezt sejteti, hogy a vállalat egy kérdőívet küldött ki iPhone 12 tulajdonosoknak, melyben többek között azt firtatják, mely kiegészítőket használják valójában a felhasználók.

A kérdések többek között az USB-kábelre, az Apple matricákra és a SIM-kihúzó eszközre vonatkoztak. Persze ez még nem jelenti azt, hogy jövőre ezek is megszűnnek, de az Apple egyértelműen teszteli a lehetőségeket.

Face ID VS. Touch ID

 

Rákérdeztek még arra is, hogy bevált-e a Face ID vagy biztonsági/kényelmi okokból nem kedvelik azt (lassúság, nem szeretik felemelni a telefont a feloldáshoz, megbízhatatlanság, stb.) A kérdőív nem tért ki a maszkviselésre, ám napjainkban ez is kétségtelenül hozzájárul ahhoz, hogy a kívántnál többször kelljen végül a hagyományos módon, jelkód beírással feloldani az iPhone-unkat.

DDF9159E CF6E 41FA B317 AA3BA4B2E056-iglass-iphone-uvegfolia

Már jóval a jelenlegi járvány előtt keringtek olyan pletykák, miszerint az Apple 2021-re egy olyan iPhone-t tervez, amely egyaránt tartalmazza a Face ID-t és a Touch ID-t, akár kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel, akár csak a bekapcsológombhoz való hozzáadással – mint tették azt az idei iPad Air-rel – így könnyen lehet, hogy most ennek a keresletét igyekeznek felmérni.

Nem kizárt az sem, hogy a következő két évben látni fogunk egy frissített iPhone SE-t, amely az új iPad Air nyomdokaiba lépve átveszi az iPhone 12 stílusú dizájnt, kihagyva azonban a Face ID TrueDepth kamerát egy oldalsó gombba épített Touch ID javára.

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy az iPhone jelenleg válaszút előtt áll, hisz pletykák szerint az Apple végső soron egy teljesen csatlakozó- és vezeték nélküli modell megalkotására törekszik, a MagSafe-fel pedig hatalmas lépést tett ebbe az irányba. Ebben az esetben pedig az USB-kérdés hamarosan teljesen irreleváns lehet.

Te melyik kiegészítőket tartod szükségesnek az iPhone-dobozban és melyikről tudnál lemondani?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone-os vagy, IDE kattintva megtekintheted iPhone üvegfólia és más iGlass termékeinket!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük