Meglepő fordulat: akkor most négy vagy egy új iPhone érkezik idén?

Bár januárban még nagyon korai bármit is kijelenteni, főleg, hogy az Apple tervei még az utolsó pillanatban is változhatnak, az iGlass most összegyűjtötte az eddigi pletykákat, hogy kiderítse: hány (és milyen) iPhone-t várhatunk 2018-ban?

Az eddig legmegbízhatóbbnak vélt jelentések szerint ősszel három modell fog megjelenni:

  • Az iPhone X egy frissített, 5,8 hüvelykes OLED-kijelzős változata
  • Egy 6,1 hüvelykes, edge-to-edge LCD-kijelzős iPhone
  • És egy nagyobb, “iPhone X Plus”-ként emlegetett 6,5-ös méretű OLED-modell.

A KGI szinte tévedhetetlen elemzője, KGI továbbá az iPhone SE folytatását is megjósolta, amellyel szerinte már májusban vagy júniusban előrukkolhat az Apple. (Olvass többet az SE 2-ről itt!)

Nemrég azonban a Távol-Keleten útnak indult egy érdekes fordulatról szóló pletyka: a DigiTimes szerint ahelyett, hogy az Apple legalább négy következő generációs iPhone-projekten dolgozna, csak egy fog megjelenni – méghozzá a nagyobb, 6,5 hüvelykes OLED-modell.

A DigiTimes annyiban alátámasztja Kuo jóslatait, hogy valóban, “Az Apple eleinte tényleg két OLED-iPhone-nal és egy 6,1-es LCD modellel tervezett előállni” – azonban valamilyen oknál fogva meggondolta magát – “és a két OLED-készülék kombinációja felé hajlik.”

Érdemes azonban azt is megjegyeznünk, hogy az Apple állítólag idén ősszel már be is szünteti az iPhone X jelenlegi változatát, a helyét pedig teljesen egy 5,8-as modell veszi át.

A DigiTimes elemzője maga is így fogalmazott: “Az Apple még nem hozta meg a végleges döntést és bármikor előállhat egy másik kombinációval”, ezért jobb, ha legalább júliusig egy pletykát sem veszünk túlságosan komolyan – érdekes viszont elgondolkozni, hogy melyik lenne a jobb megoldás: négy különböző vagy egyetlen új iPhone?

Ti milyen iPhone-nak örülnétek a legjobban idén? Terveztek mostanában váltani?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük