35B3FDD5 0486 4E44 9F02 1DE79FA3546A-iglass-iphone-uvegfolia

Miért akarnak az Androidosok iPhone-t?

iOS vagy Android? Ebben a kérdésben valószínűleg sosem lesz teljes az egyetértés, a Creative Strategies felmérése azonban sokat elárult: a megkérdezettek közül a jelenlegi Android felhasználók 30 százaléka fontolgatja, hogy iPhone-ra vált. A piackutatás megvizsgálta a fő érveket is, miért cserélnék le az előbbiek okostelefonjukat – lássuk az iPhone-osok legfontosabb kiváltságait!

Biztonság

1E66CE77 96DB 4A2B 98D5 C42612B7CFC3-iglass-iphone-uvegfolia

Míg az Apple készülékek nagy részén a legfrissebb iOS-rendszerek futnak, addig az Android kétségkívül “szétszórtabb”, azaz szerte a világban a szoftvernek sokkal több változata aktív egyidejűleg. Ez felvet néhány nyilvánvaló és néhány kevésbé nyilvánvaló aggodalmat, már ami a biztonságot illeti.

El kell ismernünk, hogy a Google folyamatosan dolgozik az Android biztonságának fejlesztésén, de egyelőre az Apple rendszere még mindig átláthatóbbnak, ezáltal biztonságosabbnak mondható. A vizsgálatot végző vállalat hozzátette, hogy az iOS jóval biztosabb terep a felhasználók legtitkosabb, legféltettebb adatai számára is.

Összefüggő rendszer

0120067A B647 4DA5 9B5E 5CA73D3D8B28-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple egy biztos, zökkenőmentes rendszert épített ki az iOS és macOS platformokon, amely nagymértékben megkönnyíti a számítógép és a mobiltelefon összehangolt működését. A Creative Strategies szerint az Android felhasználók az iCloud-ot irigylik a leginkább – többek között az így másodpercek alatt szinkronizálható jelszavakat, képeket és videókat.

Hasonló funkciók, mint például az AirDroid már Androidon is megjelentek, de ezek még össze sem hasonlíthatóak az AirPlay és az AirDrop könnyedségével.

Vevőkkel való bánásmód

E9249722 B3F6 4723 B88B 9ED8D7B3A1A0-iglass-iphone-uvegfolia

Az Apple nemzetközileg is az egyik legversenyképesebb vevőszolgálatot biztosítja a vásárlói számára.

“Az Apple tudománnyá fejlesztette az ügyfélszolgálatot” – fogalmazott a BGR az Apple elmúlt 15 évben tanusított hozzáállásáról. Az eredmény pedig önmagáért beszél: a vállalat kimagaslik a versenyből, főként ha a technológia meghibásodása okozta vásárlói stressz és idegesség kezeléséről van szó.

Ti mit gondoltok? Mik azok a tulajdonságok, amelyekért sosem cserélnétek le az Apple készüléketeket?

Forrás: iDrop News

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük