02 1-iglass-iphone-uvegfolia

Mindent visz az iPhone 8 – itt vannak az első tesztek és vélemények

Az első vásárlók épphogy a kezükhöz kapták a tegnap megjelent iPhone 8-at és a 8 Plus-t, a készülékekről máris rengeteg pozitív vélemény és meglepő teszteredmény született. Ha az Apple eddig nem győzött volna meg, az iGlass most elárulja, miért nem csak az iPhone X-ről érdemes beszélni idén!

03 3-iglass-iphone-uvegfolia

Az iPhone 8 Plus-é a világ eddigi legjobb kamerája az okostelefonok történetében – derült ki egy neves kamerákkal foglalkozó vállalat, a DxO Labs jelentéséből. A teszt szerint mindkét 8-as modell sokkal jobb teljesítményt ért el az eddig legjobb iPhone-ként számon tartott 7 Plus-nál. Ezt elsősorban a HDR minőségű fotók megjelenítése, a részletek megőrzése, valamint az expozíció minőségének átfogó növekedése indokolta.  A cég továbbá megemlítette a zoom, valamint a Portré Mód jelentős feljavítását is.

iphone 8 plus bokeh 800x600-iglass-iphone-uvegfoliaA “Bokeh” effekt, vagyis a háttér elhomályosítása az iPhone 8 Plus-on

A kamera ezen kívül rossz fényviszonyok között is jól, viszonylag pontos expozícióval működött. Az iPhone 8 Plus a színeket is jobban adja vissza, mint a „kistestvére” – a DxO szerint a telefon alapvető kellék azon fotósok számára, akik szeretnének beltéri képeket készíteni. Ha van telefon, amely idén legyőzheti az iPhone 8-at – legalábbis ami a kamera minőségét illeti – az csakis egy másik Apple készülék lehet.

05 2-iglass-iphone-uvegfolia

Nemcsak a kamerájának minősége, de a telefon sebessége is nagy meglepetést okozott: az iPhone 8 Plus lélegzetelállítóan gyors egy okostelefonhoz képest. Egy szakértő honlap az iPhone 8 és a 8 Plus processzorát egy MacBook Pro-éval hasonlította össze, és akármilyen hihetetlen is, teszten az A11 Bionikus processzorral felszerelt telefonok bizonyultak gyorsabbnak. Persze az vitatható, mennyire érdemes egy telefont egy laptoppal összehasonlítani, hiszen azok (egyelőre) nem azt hivatottak egymást helyettesíteni, de egy biztos: az Apple 2017-es okostelefonjai valószínűleg hosszú ideig a piac leggyorsabbjai lesznek.

04 2-iglass-iphone-uvegfolia

A szakértők mellett az első vásárlók többsége is nagyon elégedett az iPhone 8-cal. A véleményezők többsége az üveg hátlap szépségét és érzetét, a True Tone kijelzőt, valamint az akkumulátor jelentősen hosszabb élettartamát emelte ki, mint fő pozitívum.

06-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone 8 VS 8 Plus

07-iglass-iphone-uvegfolia

8 Plus frissen a dobozból

08-iglass-iphone-uvegfolia

Asztroszürkében is gyönyörű

Mindent összevetve azok, akik nem az iPhone X-re várnak, imádják az iPhone 8-at – az iGlass csapata szerint ez a készülék sem okozhat majd csalódást a leendő tulajdonosoknak. Ti örülnétek az iPhone 8-nak, vagy mindenképp az iPhone X-et vennétek meg?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük