Nálad is hibás volt az iOS 11? Itt is van az első frissítés!

Tegnap, szeptember 26-án reggel, azaz pontosan egy héttel az iOS 11 megjelenése után az Apple már meg is jelentette az iOS 11.0.1. frissítést. Ha hozzánk hasonlóan Neked is sok problémád akadt az első verzióval, mindenképp érdemes letöltened!

Az iOS 11.0.1. elsősorban egy biztonsági frissítés, azonban sok, az iOS 11-ben felmerült problémára is megoldást ígér. A leggyakoribbak ezek közül az akkumulátor gyorsabb merülése, a telefonálással kapcsolatos gondok (sok esetben nem hallottuk a hívó, vagy a hívott felet), valamint a Mail alkamazás meghibásodása. Ezenkívül arra is sokan panaszkodtak, hogy a Bluetooth és a Wi-Fi nem teljesen kikapcsolható a Vezérlőközpontból.

A frissítés a megszokottnál nagyobb helyet, pontosan 279,3 MB-ot foglal el, amiből arra következtethetünk, hogy az valóban sok hibajavítást tartalmaz. Ekkora újításnál, mint az iOS 11, természetesen nem meglepő, hogy az első hivatalos verzió még itt-ott problémásan működött, azonban reméljük, az Apple-nek sikerült ezek nagy részét kiküszöbölnie egy hét alatt. Mindenesetre jó látni, hogy a vállalat azonnal akcióba lépett a panaszok beérkezését követően – kíváncsiak vagyunk, mennyit sikerült ténylegesen megoldania és mi az, amire a következő frissítésig várnunk kell.

Ha az iPhone-od még nem kínálta fel magától a szoftverfrissítést, nincs más dolgod, mint a megszokott módon felkeresni a Beállítások->Általános->Szoftverfrissítés menüpontot. Az iOS 11 továbbra is iPhone 5S, illetve annál újabb készülékekre érhető el.

Ti rögtön letöltitek az iOS 11.0.1.-et? Milyen problémákat tapasztaltatok, miután iOS 11-re frissítettetek?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük