iPhone 13 mini üvegfólia

Jön az OLED iPhone SE, de legkorábban 2025-ben

 

Már hódoltál a kis iPhone-ok iránti szerelmednek? Védd meg például egy iPhone 13 mini üvegfólia segítségével:

 

Míg az Apple zászlóshajó iPhone-családjának évenkénti megjelenésére már-már ütemterv-szerűen számítunk, addig az Apple pénztárcabarát iPhone SE megjelenése egészen más kérdés. Mivel az elmúlt hét évben mindössze három generációt adtak ki, nehéz megjósolni, hogy mikor érkezik a következő – vagy hogy egyáltalán lesz-e valaha is újabb iPhone SE. Most azonban jó hír érkezett, ha Te is a kis iPhone-ok szerelmese vagy – nézd meg, mit jósolnak az elemzők, vagy görgess lejjebb iPhone 13 mini üvegfólia ajánlásunkért, ha most is épp egy ilyen kisméretű készülékhez keresel védelmet.

Az iPhone SE sorozat az elmúlt évben kész hullámvasút, amolyan se veled-se nélküled kapcsolat volt, ami még az elemzőknek is rendesen feladta a leckét. Miután 2022 végén egy jelentés szerint az Apple elhalasztotta vagy teljesen elkaszálta az új iPhone SE-t, Ming-Chi Kuo elemző februárban arról számolt be, hogy a következő generációs iPhone SE 4 ismét a 2024-es megjelenés felé halad. Áprilisban több más elemző is megerősítette ezt, azt sugallva, hogy az új olcsó iPhone lehet az Apple első 5G-s modemchipjének próbaterméke – ennek a lépésnek sok értelme lenne, tekintve, hogy mennyire bonyolult az ilyen chipek fejlesztése. Néhány elemző azonban azt is felvetette, hogy a 2024-es becslés túl lelkes, és hogy a következő iPhone SE-t valószínűleg nem látjuk legalább 2025-ig, ami megegyezik az Apple 5G modemchipjének elkészültére vonatkozó eredeti becsléssel.

Most a koreai The Elec új jelentése is megerősíti a 2025-ös megjelenést, a lehetséges késésnek egy másik okával: az új iPhone SE OLED-paneljeinek gyártási problémái.

 

Milyen lehet ez az új OLED iPhone SE?

 

Egy kis visszatekintés: az eredeti iPhone SE 2016 márciusában érkezett, felrázva a világot a kisebb, négy hüvelykes iPhone-dizájnhoz való visszatéréssel, amelyet az Apple a nagyobb iPhone 6 2014 szeptemberi bemutatásakor látszólag elhagyott. A többi pedig már történelem…

A 2022-es iPhone SE eladásai gyengébbek voltak, mint elődjéé, ez valószínűleg nem volt meglepetés az Apple számára. Az 5G és egy új chip hozzáadása egy kétéves iPhone-hoz nem túl izgalmas, és bár az 5G egy értékesítési pont azok számára, akik az Apple zászlóshajó iPhone-családját nézik, a legtöbb ember, aki egy pénztárcabarát iPhone-t keres, nem érdekelheti kevésbé.

Eközben, ha a jelentések pontosak, a negyedik generációs iPhone SE várhatóan ennél sokkal izgalmasabb lesz. Már egy ideje rebesgették, hogy az Apple OLED képernyőt alkalmaz majd ezen a modellen, és ez a jelentés az OLED panel elérhetőségéről, amely gyártási késedelmet okoz, látszólag megerősíti ezt.

És hogy mit is hozhat még ez az izgalmas, új SE? Nos, az új iPhone SE-nek egyszer és mindenkorra meg kell(ene) szüntetnie a home gombot a faltól falig kijelzőnek hála, és nagy valószínűséggel egységesíti az Apple iPhone dizájnnyelvét az összes modellben, áttérve a szögletes szélű kialakításra és az oldalsó gombos Touch ID érzékelőre, ahogyan azt az Apple mostanra az egész iPad termékcsaláddal tette. Mivel nem valószínű, hogy az iPhone SE TrueDepth-kamerát kap majd, a notch nélküli dizájn is várható, az előlapi kamera számára pedig nem lesz más, mint egy punch-hole kulcslyuk alakú kivágás – feltéve, hogy tényleg eltűnnek a keretek.

A nagy képet vizsgálva rájöhetünk, hogy valójában az iPhone SE sosem tűnt első számú prioritásnak az Apple számára. Ha valóban azt tervezi, hogy az olcsó iPhone-t az új 5G modem tesztalanyaként használja, akkor ez egy kicsit gyorsabbá teheti a dolgokat, és valószínűsítheti a 2025-ös megjelenést, de az sem lenne meglepő, ha még tovább tolódna, ha a vállalatnak máshová kell áthelyeznie a fókuszt.

 

Te mit gondolsz, van még mostanában létjogosultsága az iPhone SE-nek, vagy egyáltalán, a kis méretű iPhone-oknak? Fontolóra vennéd a megvásárlását, ha tényleg megjelenik?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te is a kis iPhone-ok rajongója vagy, IDE kattintva beszerezheted iPhone 13 mini üvegfólia Pro és más kiegészítőinket.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük