iPhone 13 mini üvegfólia

Face ID-val és OLED-kijelzővel jöhet az iPhone SE 4, mindezt 500 dollár alatt

Már korábban hódoltál a kis iPhone-ok iránti szerelmednek? Védd meg például egy iPhone 13 mini üvegfólia segítségével:

 

Ha minden információ, amit eddig kaptunk, helytálló, akkor a közelgő negyedik generációs iPhone SE az iPhone-ok ujjlenyomat-érzékelőinek végét jelenti majd. Az Apple várhatóan bevezeti a Face ID-t a legolcsóbb modelljén, beépítve egy faltól-falig kijelzőt és eltávolítva az előlapi home gombot. Nézd meg, mit jósolnak pontosan az elemzők, vagy görgess lejjebb iPhone 13 mini üvegfólia ajánlásunkért, ha most is épp egy ilyen kisméretű készülékhez keresel védelmet.

Kezdetben azt találgatták, hogy az Apple követi majd az iPad Air megközelítését, és az újratervezett iPhone SE oldalsó gombjába Touch ID-érzékelőt integrál. A legújabb jelentések szerint azonban az Apple a TrueDepth kamerával és a hozzá tartozó szenzorokkal járó magasabb költségek ellenére is teljes mértékben az Face ID bevezetése mellett kötelezte el magát.

Ez a váltás kérdéseket vet fel az iPhone SE 4 lehetséges árcédulájával kapcsolatban. Az elemzők évek óta az Apple Face ID hardverének költségére mutatnak rá, mint az elsődleges okra, amiért a vállalat ragaszkodik a Touch ID-hoz a megfizethetőbb készülékeken, beleértve a legújabb M2 iPad Air-t is.

A spekulációk, miszerint az iPhone SE LCD helyett OLED kijelzőt kaphat, nagyobb, 6,1 hüvelykes panellel és az iPhone 14-re nagyon hasonlító dizájnnal, táplálták az esetleges áremeléssel kapcsolatos aggodalmakat. A legszembetűnőbb vizuális különbség valószínűleg az Apple standard iPhone-modelljeinél jellemzően megtalálható kétkamerás felállás helyett egyetlen hátsó kamera lenne.

Egy friss jelentés szerint azonban az Apple célja, hogy mindezeket a fejlett funkciókat beépítse a következő generációs iPhone SE-be, miközben az árat 500 dollár alatt tartja.

 

A Revegnus1 on X szerint az „iPhone SE 4” várhatóan 429 és 499 dollár közötti árkategóriában kerül piacra, bár az Egyesült Államokon kívüli régiókban drágább lehet.

 

iPhone SE 4 árpletykák:

– Az amerikai bevezetési ár vagy 429 dollár marad, vagy körülbelül 10%-kal emelkedik.
– Még ha az ár emelkedik is, a maximális cél, hogy 499 dolláron belül maradjon.

Bár ez az árképzés optimistának tűnhet, mégis megvalósítható, ha figyelembe vesszük, hogy az iPhone SE technológiájának nagy része a régebbi modellekből lesz újrahasznosítva, ami minimális kutatási és fejlesztési költséget eredményez.

Az iPhone SE például várhatóan az iPhone 14 alapdizájnját használja majd, és esetleg még ugyanazt az akkumulátort is felhasználja. Az OLED kijelzők olcsóbbak lehetnek, mint az LCD-khez való ragaszkodás, mivel ugyanazokat a paneleket használhatják, mint az iPhone 13 és az iPhone 14 modellek esetében, amelyeket az Apple valószínűleg legalább 2025 végéig gyártani és értékesíteni fog.

Tekintettel arra, hogy az Apple jellemzően 599 dolláros áron tartja kétéves modelljeit a piacon, logikus, hogy az iPhone SE-nek 500 dollár alatt kellene maradnia, hogy logikusan illeszkedjen a termékcsaládba. Mindazonáltal egy 429 dolláros árcédula meglepő lenne, különösen annak fényében, hogy a 2022-es iPhone SE 30 dollárral nőtt az elődjéhez képest, miközben csak egy új chipet és 5G támogatást ad hozzá.

Az új iPhone SE az Apple kínálatát is megváltoztathatná, mivel specifikációit tekintve sokkal közelebb állna az iPhone 14-hez, mint az iPhone SE 3 az iPhone 11-hez, amelynek ára akkoriban 599 dollár volt. Mivel az iPhone SE valószínűleg legalább ugyanazt az A15-ös chipet tartalmazza majd, mint az iPhone 14, a kettős kamerasorozat lehet az egyetlen jellemző, amely megkülönbözteti a régebbi modellt az Apple új, kedvező árú opciójától.

Bár egy 500 dollár alatti árszint hihetőnek tűnik, ezeket a pletykákat mindenképpen óvatosan kell kezelni. A Revegnus1 nem rendelkezik bizonyított tapasztalatokkal, és információikhoz semmilyen konkrét forrást nem neveztek meg.

Összefoglalva, a közelgő negyedik generációs iPhone SE várhatóan jelentős változásokat hoz majd, többek között a Face ID és a edge-to-edge kijelző bevezetését, miközben fenntartja a kedvező árat. Bár vannak aggályok a fejlett funkciók, például az OLED kijelzők miatti esetleges áremelkedés miatt, a régebbi modellekből újrahasznosított technológia használata segíthet a költségek alacsonyan tartásában. Mint mindig, a legjobb, ha bizonyos fokú szkepticizmussal közelítjük meg ezeket a pletykákat, amíg nem állnak rendelkezésre konkrétabb információk.

 

Te mit gondolsz, van még mostanában létjogosultsága az iPhone SE-nek, vagy egyáltalán, a kis méretű iPhone-oknak? Fontolóra vennéd a megvásárlását, ha ilyen lesz?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te is a kis iPhone-ok rajongója vagy, IDE kattintva beszerezheted iPhone 13 mini üvegfólia Pro és más kiegészítőinket.

 

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük