Rendkívüli Apple-bemutató: új iOS, iPad, MacBook és iPhone SE is érkezhet jövőhéten

Az Apple a múlt héten bejelentette: március 27-én kedden egy oktatás-központú bemutatót rendez, melynek keretein belül “kreatív újdonságokat mutat be tanároknak és diákoknak.” Ez igencsak rendhagyó a vállalattól, hiszen utoljára 2012-ben volt ilyesmire példa, ráadásul az esemény ezúttal az Apple Park helyett Chicagoban kerül megrendezésre. Arról, hogy pontosan mire számíthatunk, sokat nem árult el az Apple – az iGlass szerint azonban ez kitűnő alkalom lehet a márciusra várt termékek bemutatására. Lássuk, mik is ezek!

Jelenleg jópár olyan készülék és szoftverfrissítés van kilátásban, amelyek tökéletesen beleillenek az oktatási témába. Ebből kiindulva könnyen lehet, hogy az iOS 11.3 verziója is március 27-én debütál majd egy ClassKit névre keresztelt, tanító applikációk fejlesztését segítő készlettel egyidőben.

Lehetséges új termékek

Ami pedig az eszközöket illeti: valószínűleg ezen alkalomból kerül bemutatásra az Apple alacsonyabb árkategóriás, 9,7 hüvelykes iPad készüléke, amely a maga “ultra-megfizethető” árával jó alternatíva lehet a diákok és a szülők számára.
Az új iPad kiegészítőjeként pedig érkezhet az új Apple Pencil is – ehhez elég csak ránéznünk a március 27-i esemény meghívójára.

Az iPad mellett már hosszú ideje szólnak a pletykák egy “megfizethetőbb”, akár már ~201 ezer forinttól elérhető 13 hüvelykes MacBook vagy MacBook Air készülékről is. Ennek bejelentését szintén ezen a bemutatón tartjuk a legvalószínűbbnek.

A fentieken kívül azonban van néhány Apple termék, amelyek bár kevésbé szólnak kimondottan diákoknak, mégis márciusra jósólják megjelenésüket, így nem kizárt, hogy jövő kedden végre ezeket is láthatjuk majd.

Ilyen például az iPhone SE tervezett folytatása, az SE 2 (erről korábban már írtunk Nektek ITT.)

Továbbá a jelentések szerint most mutatkozik majd be az AirPower, az Apple vezeték nélküli töltést támogató “szőnyege”, valamint egy új, második generációs AirPods tok.

Bár keddig még semmit nem vehetünk készpénznek, mi kíváncsian várjuk, milyen újdonságokat tartogat az Apple ezen a rendhagyó eseményen. Ti melyiknek örülnétek a legjobban?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük