aranyiphone1-iglass-iphone-uvegfolia

Újdonság! Arany színben jöhet a 2018-as iPhone X

Három iPhone-nal is készül az Apple 2018-ra: érkezik a jelenlegi iPhone X frissített változata, egy X Plus néven emlegetett nagyobb, 6,5 hüvelykes méretű OLED, valamint egy alacsonyabb árkategóriás, 6,1 hüvelykes LCD-kijelzős modell.

IMG 5181-iglass-iphone-uvegfolia

A legfrissebb pletykák szerint a két OLED készülék újdonságként arany színben is megjelenhet majd – ezzel az Apple visszatérne hagyományos, arany-ezüst-asztroszürke színválasztékához.

A híresztelés természetesen azonnal beindította a neves dizájnerek (mint például Martin Hajek) fantáziáját, akik már elő is álltak néhány koncepcióképpel az arany iPhone X-eket elképzelve. Ezek közül most össze is szedtünk Nektek néhány iGlass-kedvencet!

aranyiphone1-iglass-iphone-uvegfolia

IMG 5180-iglass-iphone-uvegfolia

aranyiphone2-iglass-iphone-uvegfolia

aranyiphone3-iglass-iphone-uvegfolia

A koncepciók árulkodnak egy kevésbé feltűnő, de annál fontosabb újításról is: 2018 legnagyobb iPhone-jába duál SIM kerülhet, amely jelentősen megkönnyítené például az utazást.

Bár a pontos részletekre még várnunk kell, az már biztos, hogy iPhone szempontból izgalmas év elé nézünk, ahogyan az is, hogy mindhárom idei modell megtartja az iPhone X külsejét: ahhoz hasonlóan edge-to-edge, keret nélküli kijelzővel, Face ID-s feloldással és felső „notch”-csal (azaz kivágással a TrueDepth kamerarendszer érzékelői számára) jelennek meg.

Nektek hogy tetszenek az arany színről árulkodó tervek? Megvennétek ebben a változatban az új iPhone-t?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük