37A19682 7149 4069 BEA9 56DAEFFD260A-iglass-iphone-uvegfolia

Sosem látott színekben jöhetnek az új iPhone-ok

Többféle színváltozatban érkezhetnek az új iPhone modellek – derült ki Minh-Chi Kuo legújabb jelentéséből. A tévedhetetlen Apple-jós szerint a 6,5-hüvelykes OLED-iPhone fekete, fehér és egy (ismét) új arany, a 6,1-es LCD-kijelzős pedig továbbá szürke, kék, piros és narancssárga színben debütálhat az előzőek mellett.

Ha hihetünk a jelentésnek, – márpedig Kuo előrejelzéseit érdemes komolyan venni – akkor az Apple idén legalább 4 új színnel áll elő, ami igencsak szokatlan lépés a vállalattól. A HIV-fertőzötteket támogató alapítványt támogató 7-es és 8-as modellekből megjelent Product (RED) piros színén kívül ugyanis elég régen láttunk már élénk árnyalatokat – narancssárgát pedig még soha.

1B339E03 A659 4788 BA04 AB2C020FFA4A-iglass-iphone-uvegfolia

Utoljára 2013-ban, az iPhone 5C hozott színeket a palettára, amely zöld, kék, sárga, pink és fehérben mutatkozott be és szintén egy megfizethetőbb alternatívát jelentett az akkor csúcskategóriás iPhone-okra. Egyébként pedig kénytelenek voltunk a tokokra támaszkodni, (például a színes iGlass Case-ekre 😉) ha fel szerettük volna dobni készülékünket.

Arról, hogy idén színes iPhone-ok érkeznek, nem ez az első felröppent pletyka. Többször hallhattunk már arról, hogy az Apple idén tervez előállni a tavaly elmaradt arany iPhone X-szel. Később pedig napvilágot látott egy olyan feltevés is, miszerint a 6,1-es, középkategóriás modell a drágább társaitól való megkülönböztetés jeleként az 5C-hez hasonló színes, műanyag hátlapot kap majd.

A mostani tehát egy harmadik verzió – a 9to5Mac pedig már elő is állt az első koncepcióképekkel. Nekünk az iGlass-nél eddig ez a kedvenc elképzelésünk!

91303448 9845 4375 9D4D B380423CA39B-iglass-iphone-uvegfolia

Ti mit gondoltok? Tetszenek a színes iPhone-ok vagy maradnátok a klasszikus változatoknál?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük