tripla lencses iphone 11 01-iglass-iphone-uvegfolia

Tripla-lencsés iPhone 11 és iPhone XR 2 jöhet idén ősszel

Bár sok-sok lényeges részletre nem derült még fény, a Digit.IN múlt heti jelentése szerint a 2019-es iPhone-ok (melyeket szeptemberre várunk) fejlesztésével már igencsak jól áll az Apple. A portál megerősítette, hogy a három új iPhone közül minimum az egyik a Huawei P20 Pro-hoz hasonlóan tripla lencsés kamerarendszert kap. Az iGlass most összeszedte az eddigi képeket és pletykákat – mire is számíthatunk?

tripla lencses iphone 11 02-iglass-iphone-uvegfolia
Koncepciókép

A jelentést kísérő kiszivárgott képek egy iPhone XI névre keresztelt, iPhone X-hez hasonló készüléket ábrázolnak – rajta a hírhedt, igencsak érdekes asszimmetrikus tripla lencsés kamera megoldással. Bár ez a dizájn rengeteg kivetnivalót hagy maga után, azt azonban több forrás is alátámasztotta: idén tényleg minimum egy tripla kamerás iPhone jön.

Az már korábban kiderült, hogy a 2019-es felhozatal három, méretben és kinézetben az előző évihez hasonló modellből fog állni. A legvalószínűbb, hogy ezek közül csupán a prémium kategóriás XS Max utódja (11 Max?) kapja majd meg az új kamerarendszert.

Az 5,8 hüvelykes “iPhone 11/iPhone XI”-ből viszont valószínűleg kimaradnak ezek a megosztó változtatások és megtartja majd az XS-ben látott duál-kamera fejlesztett változatát.

tripla lencses iphone 11 03-iglass-iphone-uvegfolia

Meglepő fordulat viszont, hogy az iPhone XR egylencsés kamerája duálra változhat az ezévi LCD-iPhone-ban, az állítólagos “iPhone XR 2”-ben. Ez azt jelenti, hogy csupán az 5,8-as iPhone XI nem megy majd át jelentős kamerafejlesztésen.

A hírek szerint – a korábbi évekkel ellentétben – a 2019-es iPhone-ok már most a fejlesztés egy olyan szakaszába léptek, ahol a főbb jellemzők már csak nehezen változtathatóak meg – bár még nem készültek el teljesen. Az Apple a költségei csökkentése érdekében állítólag végleg leszámol a 3D Touch-csal, melynek helyébe új, innovatív megoldások léphetnek.

Te mit szólsz a koncepcióképekhez? Tervezel idén iPhone-t venni és fogsz is, ha tényleg ilyenek lesznek?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük