iphone 12 mini üvegfólia

Új, pink színt kaphat az Apple Watch Series 9

 

Épp egy mini iPhone-ról olvasod az okosóráról szóló híreket? A 12 mini és az Apple Watch együtt remek páros, persze csak ha mindkettőjük képernyője sértetlen állapotban marad! iPhone 12 mini üvegfólia kiegészítőnket például itt be is szerezheted:

 

Egy új pletyka további részleteket árult el arról, hogy mit várhatunk az Apple Watch termékcsalád idei frissítéseitől. Az Apple Watch Series 9 esetében az Apple állítólag egy új rózsaszín színváltozatot tervez, míg az Apple Watch Ultra 2 állítólag egy új, fekete titánium színváltozatban lesz elérhető. Nos, nekünk bejönne – nézzük is, mit tudunk eddig és nézd meg iPhone 12 mini üvegfólia tippünket is, ha nemcsak az okosóra, hanem az iPhone-od jövője is fontos.

Bár az Apple már nagy erővel készül az új Apple iPhone 15 sorozatának kiadására, amely idén szeptemberben jelenik meg, az okostelefon mellett az Apple új kütyüjéről, a Watch Series 9 okosóráról is szivárognak az információk. Itt van nekünk először is a Watch Series 8, amely úgy fogyott, mint a cukros sütemény, de vajon mi lesz a helyzet a következő szériával?

Az új pletykák a ShrimpApplePro Twitter fiókjából érkeztek, amely korábban már szivárogtatott ki pontos információkat a még meg nem jelent Apple-eszközökről. A forrás megerősíti a Bloomberg korábbi jelentését, és azt állítja, hogy az Apple Watch Series 9 (és vélhetően az Apple Watch Ultra 2) az Apple Watch Series 6 óta először új processzorral lesz felszerelve. A Bloomberg korábban azt írta, hogy ez a processzor jelentős teljesítménynövekedést fog nyújtani. A meglévő éjfekete, csillagfény, ezüst és (PRODUCT)RED színválaszték mellett a ShrimpApplePro szerint az Apple Watch Series 9 egy új rózsaszín színopcióban is elérhető lesz. A rozsdamentes acél színválaszték pedig úgy tűnik, változatlan marad, beleértve az arany, a grafit és az ezüst színeket.

Az Apple Watch Series 9 a hírek szerint idén kisebb csomagolást is használ majd, feltehetően az Apple azon törekvésének részeként, hogy a vállalat még inkább környezettudatosabb legyen. Az előző hétvégén a Bloomberg arról számolt be, hogy az Apple tavaly tesztelte az Apple Watch Ultra fekete titánium színét, de ezeket a terveket akkor elvetette. Majd felvetette, hogy a fekete titán szín idén újra megjelenhet a második generációs Apple Watch Ultra-val, amit most a ShrimpApplePro is visszhangoztat.

“Megerősíthetem, hogy idén a jelenlegi standard titán mellett idén lesz fekete titán is” – írták a Twitteren.

A közelgő Apple Watch Series 9 az új színeket leszámítva ugyanazzal a dizájnnal rendelkezik majd, mint a Series 8, 41 mm-es és 45 mm-es tokmérettel. Az Apple Watch Series 8, akárcsak az azt megelőző Series 7, olyan chipet használt, amely lényegében megegyezik az Apple Watch Series 6-ban használt S6 chippel. Az Apple az Apple Watch Series 8 chipet “S8”-nak nevezi, de ez egy kétéves chip, amely nem tartalmaz sebességbeli fejlesztéseket. Az A15-ös technológiával készült frissített chip segítségével az Apple Watch Series 9-ben sebesség- és hatékonyságjavulást várhatunk, ami gyorsabb betöltési időket és jobb akkumulátor-üzemidőt eredményezhet. Az új chip segíthet az Apple által a watchOS 10-ben bevezetni tervezett frissített funkciók egy részének működtetésében. Az Apple a watchOS 10-ben a watchOS felületének átalakításán dolgozik, különös tekintettel az új widget-rendszerre.

Bár idén várható néhány figyelemre méltó változás a watchOS-ben, az Apple Watch Series 9 nagyrészt hasonló lesz a Series 8-hoz. Nagyobb dizájnfrissítések nem várhatóak, de az új chipnek köszönhetően várhatóan sebességnövekedést fogunk látni.

Végül pedig a ShrimpApplePro szivárogtató arról is beszámol, hogy “legalább egy új iPad érkezik”, ami szerintük valószínűleg az iPad mini 7 lesz. Az iPad mini a 2021 szeptemberi újratervezése óta nem kapott frissítéseket, és a következő generációról szóló pletykák is meglehetősen bizonytalanok.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te is Apple fan vagy, ITT beszerezheted prémium Apple kiegészítőinket, mint például az Apple Watch fólia, az iPhone 12 mini üvegfólia és sok más.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük