iphone 12 pro magsafe tok

Turbózd fel iPhone-od akkumulátor üzemidejét ezekkel a gyors tippekkel – És szerezd be a legjobb iPhone 12 Pro MagSafe tok kiegészítőt is, hogy a töltést is felgyorsítsd

Ha iPhone tulajdonos vagy, akkor mindenek előtt számodra is elengedhetetlen egy készülékedhez való, például egy iPhone 12 Pro MagSafe tok beszerzése, mely segít kiélvezni a lentebb bemutatott funkciókat, miközben az iPhone-od is biztonságban lesz:

 

Imádjuk az iPhone-unkat, azonban még a legújabb modellek megjelenésével sem kerülhettük el az üzemidő gyakori panaszkodásra okot adó problémáját. Az iGlass csapata most összegyűjtötte neked a legjobb tippeket, melyekkel lassíthatod a telefonod merülését és tovább élvezheted az iPhone élményt. Olvass tovább, hogy megismerd mindezeket és fedezd fel iPhone 12 Pro MagSafe tok és más modellekhez készült tok ajánlásainkat is a zökkenőmentes és villámgyors MagSafe töltés érdekében. Ne feledd, sok kis lépés sokra megy, ez pedig hatványozottan igaz lesz a következő tippekre!

 

Állíts be Shortcuts-okat

 

Az iPhone számos funkciója között található a Parancsok/Shortcuts alkalmazás, amely egy automatizálási rendszer. Segítségével könnyedén optimalizálhatod a telefonodat. A Parancsok segítségével egyszerűen állíthatsz be egy akkumulátortartalékos üzemmódot, amely automatikusan aktiválódik, amikor az akkumulátor szintje 50% (vagy amennyit szeretnél) alá csökken.

Ehhez csak kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd meg a Parancsok alkalmazást, majd válaszd az Automatizálás opciót.
 2. Válaszd ki a Személyes automatizálás létrehozása lehetőséget.
 3. Válaszd ki az Akkumulátor szint menüt, majd válaszd a “% alá esik” opciót.
 4. Állítsd be a kívánt százalékot.
 5. Kattints a “Művelet hozzáadása” opcióra, majd válaszd ki az “Alacsony töltöttségű mód” lehetőséget.
 6. Kapcsold ki a “Rákérdezés futtatás előtt” gombot, majd kattints a “Kész” gombra.

A beállítás után az iPhone automatikusan alacsony töltöttségű módba kapcsol, így tovább élvezheted a telefonod előnyeit.

 

Az alkalmazások menedzselése

 

Az alkalmazások menedzselése az egyik legfontosabb és mégis gyakran elhanyagolt lépés az iPhone üzemidejének megtakarításában. Szerencsére a legtöbb Apple készülék lehetővé teszi számunkra, hogy megtekintsük azokat az appokat, amelyek fogyasztják az akkumulátorunkat. Használd ki ezt az információt és szelektáld az alkalmazásokat.

Így nézheted meg az iPhone-odon/iPad-en:

 1. Nyisd meg a Beállításokat.
 2. Görgess le az “Akkumulátor” menühöz.
 3. Itt lentebb megtalálod mindazon programok listáját, melyek fogyasztják az akkumulátor üzemidejét. Gondolkozz el, melyik alkalmazásra van ténylegesen szükséged!

Ha azt szeretnéd, hogy az alkalmazások automatikusan ne frissüljenek a háttérben, akkor azt is letilthatod. A Beállításokban az “Alkalmazásfrissítés háttérben” menüben kikapcsolhatod a funkciót.

 

Extra tippek, hogy az iPhone akkumulátor tovább bírja

 

Az akkumulátor élettartama több tényezőtől függ, amelyek befolyásolhatják az élettartamát. Az iPhone beállításainak optimalizálása kulcsfontosságú az akkumulátor lemerülésének minimalizálásához. Íme még néhány alapvetőnek tűnő, de igenis hasznos lépés, amelyek azonnal segítenek meghosszabbítani az iPhone akkumulátor élettartamát:

 

 • Ne töltsd túl az akkumulátort, és ne hagyd, hogy lemerüljön, hanem próbáld 30% és 80% között tartani a töltöttséget;
 • Használd az iPhone-t az előírt üzemi hőmérséklet-tartományban, amely 0°C és 35°C (32°F és 95°F) között van;
 • Állítsd be az automatikus lezárást 30 másodpercre. Így az iPhone automatikusan készenléti üzemmódba kerül, ha nem használod, ami elengedhetetlen az akkumulátor élettartamának megóvásához. Navigálj a Beállítások > Kijelző és fényerő > Automatikus zárolás menüpontra, és állítsd az időintervallumot a minimálisra, azaz 30 másodpercre.
 • Kapcsold ki a helymeghatározó szolgáltatásokat, vagy minimalizáld azok használatát. Az iPhone a mobilhálózat és a Wi-Fi adatok mellett automatikusan a beépített GPS antennát is használja a készülék pontos helymeghatározásához. Számos alkalmazás használja az iPhone helymeghatározási szolgáltatásait, ami végső soron károsítja az akkumulátor élettartamát. A helymeghatározási szolgáltatások kikapcsolásához menj a Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározási szolgáltatások > KI opcióra.
 • A képernyő fényerejének beállítása vagy az automatikus fényerő engedélyezése: a készülék képernyőjének megvilágításához használt háttérvilágítás rengeteg energiát fogyaszt. A háttérvilágítás által felhasznált energiát minimalizálhatod a Beállítások > Kijelző és fényerő menüpontra navigálva, és a képernyő fényerejének csökkentésével.

 

Te milyen iPhone-t használsz? Elégedett vagy az üzemidővel?

 

Borítókép forrás: Smart phone Price

 

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone 12 Pro tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted iGlass Case 2.0 iPhone 12 Pro MagSafe tok, ITT pedig ugyanezt az iPhone 12 Pro MagSafe tok kiegészítőnket átlátszó változatban készüléked tökéletes védelméhez és a gyors MagSafe töltéshez.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük