iphone 13 mini átlátszó tok

Megvan a 2023-mas WWDC pontos dátuma: ekkor mutatkozik be az iOS 17, a Reality Pro Headset és sok más

 

Ha egy újabb iPhone tulajdonosa vagy, akkor mindenek előtt számodra is elengedhetetlen egy készülékedhez való, például egy iPhone 13 mini átlátszó tok beszerzése, melyen gondtalanul használhatod majd például az iOS 17-et is, miközben az iPhone-od biztonságban lesz:

 

Az Apple hivatalosan is bejelentette a már nagyon várt és minden évben különleges eseményt, a WWDC 2023-at. Az eseményre az Apple Parkban kerül sor, ahol többek között lesz keynote-beszéd, State of the Union és még sok más. A teljes konferencia online is elérhető lesz a fejlesztők számára, akik nem tudnak vagy úgy döntöttek, hogy személyesen nem vesznek részt a WWDC-n Kaliforniában. Nézzük is, mit várunk az idei várva-várt WWDC-től és görgess lejjebb egy iPhone 13 mini átlátszó tok tippért is, hogy biztonságban várhasd például a szoftverfrissítést.

 

Az idei WWDC-n az Apple bemutatja a “legújabb iOS, iPadOS, macOS, watchOS és tvOS fejlesztéseket”. Ez magában foglalja az iOS 17, az iPadOS 17, a macOS 14, a watchOS 10 és a tvOS 17 szoftverfrissítéseket.

 

A WWDC 2023 hivatalosan is bejelentették:

 

“Az Apple a napokban bejelentette, hogy 2023. június 5. és 9. között online formában rendezi meg éves Worldwide Developers Conference (WWDC) konferenciáját, és a fejlesztők és diákok számára lehetőséget biztosít arra, hogy a nyitónapon személyesen ünnepeljenek egy különleges élmény keretében az Apple Parkban.

A minden fejlesztő számára ingyenes WWDC23 a legújabb iOS, iPadOS, macOS, watchOS és tvOS fejlesztéseket fogja bemutatni. Az Apple folyamatos elkötelezettségének részeként, hogy segítse a fejlesztőket az innovatív alkalmazások létrehozásában, az eseményen egyedülálló hozzáférést biztosít számukra az Apple mérnökeihez, valamint betekintést nyerhetnek az új technológiákba és eszközökbe, amelyek segítik őket elképzeléseik megvalósításában.”

 

Az Apple június 5-én egy különleges, egész napos rendezvényt tart a fejlesztők és diákok számára az Apple Parkban. Az Apple Parkban a fejlesztők és diákok megnézhetik a keynote-ot és az Unió helyzete videókat, részt vehetnek az Apple Design Awards díjátadó ünnepségen és még sok máson.

A WWDC 2023 Apple Parkban megrendezésre kerülő WWDC 2023 személyes része mellett az Apple szerint a teljes konferencia online is elérhető lesz minden fejlesztő számára. A WWDC-nek nincs költsége, akár online, akár személyesen veszünk részt rajta.

Úgy hangzik, hogy a WWDC 2023 keynote ezúttal is előre felvett lesz, ahogy 2020 óta minden évben. Az Apple szerint a személyesen részt vevő fejlesztők “együtt nézik meg a keynote-ot és a State of the Union videókat”.

Azok a fejlesztők, akik szeretnének részt venni a WWDC 2023-on az Apple Parkban, ezen a linken keresztül adhatják le kéréseiket. Az Apple szerint a meghívásokat véletlenszerű kiválasztási eljárással osztják ki. A részvételre kiválasztottakat április 5-én 18:00 órakor PDT-idő szerint értesítik.

 

Milyen újdonságokra számíthatunk a WWDC konferencián 2023-ban?

Az Apple minden évben a WWDC-n jelenti be a legújabb szoftverfrissítéseket új funkciókkal és változásokkal. Idén ez az iOS 17, az iPadOS 17, a macOS 14, a watchOS 10 és a tvOS 17 lesz.

Az Apple várhatóan az idei WWDC-n mutatja be az első Reality Pro headsetjét is. Számos késés után a hírek szerint a headsetet a WWDC-n mutatják be hivatalosan, új szoftverplatformokkal és fejlesztői eszközökkel együtt.

Végül az Apple jelenleg a MacBook Air frissített változatát fejleszti, amelynek belsejében egy M3 chip található. Egy teljesen új, 15 hüvelykes MacBook Air is készül. Mindkét termék potenciális jelölt a WWDC bejelentésére, különösen annak fényében, hogy az M2 chipet a 2022-es WWDC-n jelentették be.

 

Te mit vársz a legjobban az idei WWDC-től, már ha nyomon követed majd? Mi az az újítás, amit már  nagyon szívesen látnál? Írd meg a véleményed, javaslataid hozzászólásban!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha friss iPhone modell tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted iGlass Case 2.0 iPhone 13 mini átlátszó tok, ITT pedig ugyanezt színes változatban – ha az iPhone 13 mini átlátszó tok nem a stílusod – készüléked tökéletes védelméhez és a gyors MagSafe töltéshez.

 

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük