iphone 15 pro átlátszó tok

4 dolog, amit csak a Pro iPhone-osok használhatnak ki

Már Pro iPhone-os vagy, vagy idén tervezel az lenni? Akkor a profi védelmet is biztosítanod kell – nálunk már elérhető az iPhone 15 pro átlátszó tok és sok más újdonság:

 

Mik a legárulkodóbb jelei, hogy PRO iPhone-os vagy? Nos, ez egy életérzés, és nem is akármilyen kiváltságokkal jár. Például ha a tavalyi szériát vesszük, akkor első pillantásra azt gondolhatnád, hogy az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro ugyanolyanok. Hiszen kívülről majdnem ugyanúgy néznek ki – ez azonban nem is állhatna távolabb az igazságtól. Persze, alapjában véve szinte minden okostelefon hasonló, és az Apple sem rukkolt elő óriási dizájn változásokkal az elmúlt jópár évben. Ezzel együtt az iPhone 14 Pro termékcsaládban sok minden van, ami megkülönbözteti a hagyományos iPhone 14-től. Ha iPhone Pro felhasználó vagy, akkor ezt a négy dolgot csak Te találod meg az iPhone-odon. Ha pedig már előre tudod, hogy idén szeretnél az lenni, akkor gondoskodj előre egy iPhone 15 Pro átlátszó tok beszerzéséről is.

 

1.A legjobb chip

 

Tavaly az Apple azt az utat választotta, hogy a legerősebb, új A-sorozatú chipeket csak az iPhone Pro termékcsaládba hozta be, és az alapmodelleket az előző évivel hagyta meg. Ez persze rossz hír a normál iPhone-modellekkel rendelkezőknek, de ha iPhone Prtulajdonos vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy az Apple legújabb és legjobb chipjével rendelkezel.

Ha például iPhone 14 Pro készüléked van, akkor a legújabb A16 Bionic chipet használod, míg a normál modell a 2021-es iPhone 13 Pro, az akkori csúcsmodell A15 Bionic chipjét kapta.

Persze lehet, hogy elsőre nem veszed észre a különbséget, de ha egy régebbi iPhone-ról váltasz, akkor nagyjából el fogsz ájulni, hogy az A16-os chip valójában milyen erős. Ahogy az várható volt, ez a chip jobban teljesít, mint a tavalyi processzor, és más modellekhez képest elképesztő akkumulátor-üzemidőt biztosít az iPhone-odnak.

 

2.Dynamic Island kivágás

 

A Dinamikus sziget volt messze a legnagyobb változás, amit az Apple az iPhone 14 Pro termékcsaládban behozott. Ez a Pro-exkluzív funkció megszabadul a képernyő tetején lévő bevágástól, és egy lényegében interaktív widgetre cseréli azt.

A Dynamic Island segítségével új módokat találhatsz az iPhone használatára anélkül, hogy bármilyen alkalmazást meg kellene nyitnod. Például ellenőrizheted vele a hallgatott zeneszámot, elindíthatsz egy időzítőt, láthatod a folyamatban lévő hívásodat és még sok minden mást. Sőt, ez a funkció megkönnyíti az értesítések ellenőrzését is, amint azok felbukkannak. Értesítést kapsz a bejövő hívásokról, ha az AirPods csatlakozik, vagy ha alacsony az akkumulátor töltöttsége.

 

3.Mindig bekapcsolt kijelző

 

Igen. Always-On Display-t csak az iPhone 14 Pro modelleken találsz, de ez a trend biztosan folytatódik a jövőbeli iPhone Pro modellekben is.

Ahogy a nevéből valószínűleg kitalálhatod, a mindig bekapcsolt kijelző egy olyan funkció, amely akkor is bekapcsolva tartja a képernyőt, amikor az iPhone le van zárva. Ez segít ellenőrizni az időt és látni néhány információt anélkül, hogy fel kellene emelned az iPhone-odat. Emellett lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáférj az összes elérhető zárolt képernyő widgethez. Lehet, hogy nem tűnik óriási dobásnak, de sok iPhone-felhasználó kérte ezt a funkciót, mióta az androidos telefonok elkezdték használni.

 

4.ProMotion kijelző

 

Igaz, ez a feature nem minden korábbi iPhone Pro modellben érhető el, de biztosak lehetünk abban, hogy az összes következő modell használni fogja.

A ProMotion egy olyan funkció, amely aktívan beállítja az iPhone frissítési sebességét. Így például, ha a weben böngészel, az iPhone Pro tudni fogja ezt, és 120 Hz-re állítja a kijelző frissítési frekvenciáját, hogy a görgetés ultra-sima legyen. Ugyanígy, ha nem használod aktívan, az iPhone 60 Hz-re állítja a frissítési frekvenciát. Amikor az iPhone-t használod, simább animációkat és átmeneteket fogsz észrevenni, mint amikor a zsebedben van. Ez egy igazán hasznos funkció, amellyel egyszerre élvezheted a zökkenőmentes élményt és takaríthatsz meg némi akkumulátor-üzemidőt, amikor igazán szükséged van rá.

 

Ha Pro iPhone-os vagy: számodra melyik funkció volt az, ami erre bíztatott? Írd meg kommentben és nézd meg vadiúj iPhone 15 Pro átlátszó tok kiegészítőnket is, ha idén (is) az tervezel lenni.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük