iPhone 15 Pro átlátszó tok

Jobban kell az embereknek az iPhone 15, mint az iPhone 14, a Pro modellek iránti kereslet változatlan maradt

Te épp a 15 Prót választottad? Akkor a befektetésed mellé elengedhetetlen a stílusos iPhone 15 Pro átlátszó tok, ami már elérhető itt:

 

Borítókép: The Apple Circle

 

Az iPhone 15 sorozat érdekes tendenciákat mutatott a várakozási idők tekintetében, és az új adatok azt mutatják, hogy az új Pro verziók nagyjából ugyanolyan népszerűek, mint az iPhone 14 Pro termékcsalád. A UBS Evidence Lab által a befektetők számára készített, az iPhone elérhetőségét világszerte hatékonyan nyomon követő jegyzetben a legújabb iPhone 15-ös termékcsaláddal kapcsolatban azonban az iPhone 14-es családhoz képest eltérő keresleti trendek mutatkoznak, és úgy tűnik, hogy jobban kell az embereknek az idei iPhone, mint anno a tavalyi. Nézzük is a számokat, de előtte ne feledkezz meg iPhone 15 Pro átlátszó tok kiegészítődről, ha Te is épp idei modellt választasz!

Néhány nappal a bevezetés után az adatok azt mutatják, hogy a várakozási idő az alsó kategóriás iPhone 15 modellek esetében hosszabb, mint 2022-ben. Ezzel szemben a Pro modellek várakozási ideje nagyon enyhén lerövidült a legtöbb nagy piacon, beleértve az Egyesült Államokat, Kínát és Európát is. Konkrétan a várakozási idők átlagosan négy nappal rövidebbek az iPhone 15 Pro és egy nappal hosszabbak az iPhone 15 Pro Max esetében a 2022-es iPhone 14 Pro termékcsaládhoz képest. De tegyük hozzá, hogy Kína különösen érdekes piac: a Counterpoint Research szerint az okostelefonok eladása Kínában az év végéig (YTD) körülbelül 4%-kal csökkent az előző évhez képest. Ennek ellenére az iPhone-egységek száma majdnem 5%-kal nőtt, így az Apple 17,4%-os piaci részesedést tudott szerezni.

 

Hosszabb várakozási idő = nagyobb kereslet?

 

A várakozási időre vonatkozó adatok azonban arra utalnak, hogy a helyi makroszintű nyomás és a versenyképes termékek bevezetése befolyásolhatja a keresletet. A várakozási vagy átfutási idő a termék megrendelése és a termék kiszállítása vagy átvehetősége közötti időt jelenti.

Megjegyeznénk, hogy bár a hosszabb átfutási idő néha azt jelenti, hogy az adott modell iránt nagy a kereslet, ez nem mindig van így. A gyártók és a kiskereskedők számára az átfutási idő az ellátási lánc hatékonyságának mutatója is lehet. Az iPhone 15 sorozat esetében a Pro modellek rövidebb átfutási ideje alacsonyabb keresletre vagy jobb ellátási lánc hatékonyságra utalhat, míg az alapmodellek hosszabb átfutási ideje nagyobb keresletet vagy potenciális ellátási láncproblémákat jelezhet.

Érdekes módon az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus alapmodell esetében a várakozási idő hosszabb, mint korábban szeptemberben, és átlagosan tíz nappal hosszabb a 2023-as évhez képest. Ez makrogazdasági nyomást jelezhet bizonyos régiókban, például Európában, ahol a fogyasztók esetleg az olcsóbb készülékeket választják. Végezetül némi érdekesség a tőzsdepiac iránti érdeklődők számára: A UBS semlegesnek tartja az Apple részvényét 190 dolláros célárral.

 

Melyiket válaszd?

 

Az új iPhone 15 és iPhone 15 Plus egyaránt rendelkezik a Dynamic Island funkcióval a riasztások és az élő tevékenységek, a fényesebb kijelző és az USB-C csatlakoztathatóság terén. Az A15 Bionic chipnek köszönhetően pedig gyorsabb teljesítményt kapsz. Van egy maréknyi nagyszerű kamerakorszerűsítés is, köztük egy új 48 megapixeles főérzékelő. Ugyanakkor az iPhone 14 még mindig egy nagyszerű telefon, és most nyilván kevesebbe kerül. Igaz, ezek nem hatalmas megtakarítások, de az iPhone 14 még mindig remek telefon, ha kevés pénzből gazdálkodsz, és nincs szükséged mindarra, amit az idei iPhone 15 kínál. Az iPhone 14 Plus még keményebb dió, mivel ugyanannyiba kerül, mint a normál iPhone 15, de az is kérdés, mennyire fontos számodra a nagy képernyő. Mindazonáltal az iPhone 15 a legjelentősebb kamerakorszerűsítés egy korábbi modellhez képest, amit az elmúlt négy évben láttunk, így a plusz 100 dollár valószínűleg megéri. Ha valamelyik régebbi iPhone modellt szeretnéd megvenni, akkor ITT többet is megtudhatsz cikkünkből.

 

Neked van/volt iPhone 14-ed vagy iPhone 15-öd? Szerinted elég nagy frissítés lett a 15-ös széria?

 

Köszönjük a figyelmed! Ne feledd, hogy a webshopon már elérhetők iPhone 15 Pro átlátszó tok és más kiegészítőink az új széria védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük