iphone 15 plus szilikon tok

Jelek, hogy itt az ideje új iPhone-t venned

Láttad? Ha Neked is pont most lesz aktuális a váltás, akkor már előre meg is védheted új telefonodat – iPhone 15 Plus szilikon tok és más kiegészítőink már elérhetők az iGlass webshopon:

 

Gondjaid vannak a telefonoddal, de nem tudod, hogy megjavíttasd-e a készüléket, vagy inkább vegyél egy újat? Ez az útmutató feltárja a legfeltűnőbb jeleit annak, hogy mégiscsak itt az ideje frissíteni az iPhone-odat. Bár nem kell mindig a legújabb iPhone-t megvásárolnunk, előbb-utóbb szükségünk lesz egy újabb készülékre való frissítésre. De néha nehéz eldönteni, hogy pontosan mikor érdemes frissíteni az iPhone-t. Vajon milyen gyakran érdemes ezt megtennünk, és honnan tudhatod, ha eljött az idő? Olvass tovább, hogy megtudd, ha pedig éppen idén jött el, akkor az új iPhone-hoz iPhone 15 Plus szilikon tok és egyéb új kiegészítőinket is megtalálod.

 

Milyen időtartamra terveztek egy iPhone-t?

 

Ha vigyázol az iPhone-odra, akkor számíthatsz rá, hogy sokáig kitart. Általánosan négy és hét év közötti élettartamra számíthatunk. Az iPhone-modellek szinte mindig kapnak iOS-frissítéseket jóval a megjelenésük után. A 2014-ben kiadott iPhone 6 még 2021-ben is telepítheti az iOS 14 frissítéseit. Természetesen az, hogy a telefonod meddig bírja, nem csak az Apple-től, hanem tőled is függ. Ha rendszeresen helytelenül használod a készülékedet, az élettartama természetesen csökkenni fog. Érdemes lerántani a leplet például az iPhone töltésével kapcsolatos mítoszokról és tévhitekről, mielőtt folytatnád.

Most, hogy már tudod, meddig kell bírnia az iPhone-odnak, nézd meg az alábbi jeleket, amelyek arra utalnak, hogy itt az ideje frissíteni a készülékedet.

 

Ha már nem támogatja a legújabb iOS-frissítést

 

Elsőre talán nem tűnik nagy dolognak, hogy nem a legújabb iOS-verzióval rendelkezünk. A telefon rendszeres frissítése azonban az új funkciók mellett más okokból is elengedhetetlen. Rosszindulatú programoknak és egyéb biztonsági kockázatoknak teheted ki magad, ha nem a legfrissebb Apple-szoftverrel rendelkezel.

Ha a telefonod már nem fogadja a legújabb iOS-frissítéseket, előfordulhat, hogy egy ideig még mindig úgy működik, mintha minden rendben lenne. De a saját biztonságod érdekében valószínűleg okos ötlet az iPhone frissítése és a legújabb szoftverrel való védekezés.

Ha állandóan kifogysz a tárhelyből

 

Az alacsony tárhely az iPhone-felhasználók gyakori problémája. Ha nem takarítod ki rendszeresen a készülékedet, akkor a fájlok, alkalmazások, képek és zenék nagyon felhalmozódhatnak. Ha azzal küszködsz, hogy elegendő helyet szabadíts fel a telefonodon, kiváló első lépés, ha átnézel és törlöd mindazt, ami nem lényeges számodra.

Néha azonban a telefonunk tárhelye túl kicsi ahhoz, hogy minden igényünket kielégítse. Ha azt tapasztalod, hogy iPhone-od normál szintű használata közben rendszeresen kifogysz a helyből, érdemes megfontolnod, hogy nagyobb tárhellyel rendelkező készülékre frissíts.

Például egy iPhone 15-re, amihez csak megsúgnánk, hogy már most beszerezheted az iPhone 15 Plus szilikon tok és más kiegészítőket.

Ha drágább lenne megjavíttatni, mint venni egy újat

 

A repedt képernyő cseréje az egyik leggyakrabban megrendelt iPhone-javítás. (Ezt mondjuk tudjuk, hogyan kerülheted el, és bár nagyon drága, még mindig nem annyi, mint egy új iPhone.)

A költségek azonban összeadódhatnak, ha a telefon jelentős sérülést szenvedett. Előfordulhat például, hogy leejted a telefonodat, de a képernyő mellett az elülső és a hátsó kamerát és a Home gombot is ki kell cserélni. Az újabb iPhone-ok esetében ezeknek az alkatrészeknek a cseréje még mindig kevesebbe kerülhet, mint egy új telefon vásárlása. Ha azonban a készüléked már néhány éves, előfordulhat, hogy egy újabb iPhone-ra való frissítés kevesebb költséggel jár – és kevesebb erőfeszítést igényel a részedről.

Ha nem tudod használni a legújabb funkciókat

 

Idővel az iPhone-ok természetesen fejlődnek. Még ha a szoftver még mindig úgy működik is, ahogyan kellene, előfordulhat, hogy nem tudod használni azokat a funkciókat, amelyekről mások már áradoznak. Például úgy érezheted, hogy az iPhone kamerád nem elég jó ahhoz, hogy maximalizáld az okostelefonos fényképezést. Ha tartalmat szeretnél létrehozni a közösségi médiahálózatok számára, vagy javítani szeretnéd személyes márkaépítésedet, okostelefonod frissítése potenciálisan jó megtérülő befektetés lehet.

 

Te milyen gyakran váltasz iPhone-t? Ha úgy érzed, itt az idő, akkor irány iPhone 15 Plus szilikon tok kiegészítőnkre, hogy már előre elkerüld a a bajt!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük