privacy üvegfólia

A privacy üvegfólia használatának előnyei nyilvános helyeken – Neked szükséged van rá?

Abban talán mindenki egyetért, hogy a magánszféra alapvető fontosságú dolog, ha személyes terünkről, otthonunkról, magánéletünkről van szó. Nem mehetünk el azonban amellett sem, hogy a mai, digitális világban éppen ennyire fontos a digitális életterünk védelme is, hiszen a legtöbben már a „fél életünket” a telefonunkon tartjuk, beleértve a jelszavainkat, a privát beszélgetéseinket, fényképeinket és egyéb adatainkat. Számos alkalmazás segít a magánszféra védelmében, és elrejti mások elől, amit a telefonunkon, laptopunkon és más eszközeinken csinálunk, de a fizikai védelem ugyanennyire fontos: itt jön képbe a privacy üvegfólia használata, mely segít, hogy nyilvános helyeken is elrejtsd a kíváncsi szemek elől mindazt, ami csak Rád tartozik.

 

Mi az a privacy üvegfólia és hogyan működik?

 

A privacy üvegfólia egy kettős célt szolgáló védőfólia: egyfelől védi a magánéleted, másfelől pedig betölti azt a funkciót, amit a többi üvegfólia is, azaz megakadályozza a telefon képernyőjén keletkező karcolásokat és ütődéseket. A privacy üvegfólia utazás és tömegközlekedés során lehet a leghasznosabb – ha ilyen az életstílusod, akkor érdemes megfontolnod egy ilyen kiegészítő beszerzését. Amikor a telefonoddal például egy buszon vagy vonaton ülsz, a hagyományos képernyővédő lehetővé teszi, hogy az oldaladon ülő emberek belelássanak a képernyődbe, élve az ún. „vizuális hackeléssel”. Ha például banki adatokat, jelszavakat, vagy más privát információkat tartalmazó értesítéseket kapsz, a privát kijelzővédő segítségével elrejtheted ezeket az illetéktelen tekintetek elől.

A privacy üvegfólia első fajtái úgy működtek, hogy csupán elsötétítették a képernyőt: ez ugyan távol tartja a bámészkodókat, de hátrányos lehet a számodra. Ha igazi profi megoldásra vágysz, akkor ne ezt a technológiát keresd.

A minőségi privacy üvegfólia – mint például az iGlass Privacy Pro – polarizációt használ, egy olyan technológiát, amely bizonyos szögekben blokkolja a fényt. Ez ugyanaz a technológia, amely például a napszemüvegek mögött is áll. Az ilyen típusú képernyővédő 30-45 fokos szögben korlátozza a képernyő láthatóságát. Így a melletted állók csak azt láthatják, hogy a telefon képernyője sötét.

 

Miért érdemes használni?

 

privacy üvegfólia

 

A mai, digitális korban a privát adatok védelme kiemelten fontos téma. Az online adatgyűjtés és -megosztás nagymértékben növekedett az elmúlt években, és ezzel együtt nőtt a privát adatok visszaélésekkel szembeni kockázata is. Ennek a kockázatnak a csökkentése érdekében szükséges a privát adatok védelmére összpontosítani, és egyik fontos eszköze ennek a privacy üvegfólia használata az iPhone-odon. A közösségi média hatása a privát adatokra szintén nagyon jelentős lehet. A közösségi média platformok lehetővé teszik az emberek számára, hogy személyes információkat, fényképeket és videókat oszthassanak meg másokkal – ugye Te sem szeretnéd, ha mindezeket viszontlátnád valahol magadról, csak azért, mert nem voltál elég elővigyázatos?

Ha tehát azt hitted, hogy a privacy üvegfólia csak arra szolgál, hogy elrejtsd a barátaid, párod elől, hogy éppen kivel csevegsz, akkor reméljük, mostanra már észrevetted, hogy ennél egy sokkal nagyobb jelentőségű eszközről van szó.

 

Összességében ez a speciális üvegfólia mindenképp nyújt egy bizonyos szintű plusz védelmet nyújtanak az adataid számára, de azért nem old meg mindent. Gondoskodj arról is, hogy biztonságosan böngéssz az interneten, használj vírusirtó szoftvereket és telepíts VPN-eket is az eszközeidre. Ha pedig mindez megvan, akkor próbálj meg olyan kijelzővédőt választani, amely a legtöbb funkcióval és tartóssággal is rendelkezik.

 

Az iGlass Privacy Pro üvegfólia prémium minőségben segít mindent megteremteni a biztonságos iPhone-ozáshoz: a betekintésgátló technológia mellett a megszokott, kiemelkedő iGlass védelmet nyújta a sérülések és a karcolások ellen, emellett láthatatlan az iPhone-on, egyszerűen felhelyezhető, ujjlenyomat- és tükröződésmentes technológiával készül, valamint természetesen jár hozzá a 100%-os kijelzőcsere garancia is – azaz, ha egy iGlass Privacy Pro alatt betörik a kijelződ, mi ingyen cseréljük a kijelződet. Álló helyzetben a kijelző teljes tartalmát megvédi a kíváncsi szemektől, elfektetve a telefont viszont másoknak is egyszerűen megmutathatod, amit látsz rajta.

 

IDE kattintva beszerezheted az iGlass Privacy Prót, ha úgy érzed, Neked is éppen erre van szükséged.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük