20247C37 1C26 42C8 B074 58920F455401-iglass-iphone-uvegfolia

Hamarosan érkeznek az új iPad-modellek

Az Apple a héten elnyerte az ECC, azaz az Eurázsiai Gazdasági Bizottság engedélyét az új termékek forgalmazására, amely legalább egy, de akár két új iPad-modellre is kiterjedhet. De vajon mikor és legfőképp milyen iPad-ekkel állhat elő idén a vállalat? Az iGlass már meg is szerezte a legfrissebb infókat!

A jelentésből azonnal kitűnik az a furcsaság, hogy a tanúsítványban szereplő számok – A1893 és A1954 – egyike sem felel meg sem a jelenlegi iPad mini-nek, sem az iPad Pro-nak.

Ennek ellenére nem valószínű, hogy a különös számok új, vagy akár “drasztikusan átalakított” iPad-ek közeledésére utalnának. Logikusabb az a magyarázat, hogy az Apple vagy a tavaly márciusban bemutatott megfizethető, 9,7-hüvelykes iPad frissítésén dolgozik, vagy pedig egy új iPad mini van készülőben – igaz, a korábbi pletykák szerint a vállalat az iPhone-ok képernyőjének várható növekedésével párhuzamosan már teljesen letett az iPad-család legkisebb tagjáról.

8D4F315F C83F 4DE4 A5ED FAA7927F95E7-iglass-iphone-uvegfolia

Nagyon-nagyon megfizethető iPad?

A tavalyi év végén napvilágot látott egy olyan jelentés is, miszerint az Apple egy még olcsóbb, megbízható iPad-del készül előállni, így természetesen ez az verzió sem kizárt. Olvass többet az ultra-megfizethető iPad-ről ITT!

iPad Pro frissítés

Az iPad Pro-val kapcsolatosan pedig érdemes megjegyezni, hogy idén valamikor óriási frissítésre számíthatunk. Ez a készülék egy iPhone X-hez hasonló, prémium modellnek készül, Face ID-val és TrueDepth kamerarendszerrel, valamint továbbfejlesztett kiterjesztett valóság képességekkel. Ezt az eszközt azonban leghamarabb a WWDC konferencián, júniusban láthatjuk majd először.

Mikor jönnek az új iPad-ek?

0E4C8CB4 6458 4C8C 9159 8C70DB27BB1C-iglass-iphone-uvegfolia

Bár most még semmi sem utal pontos megjelenési dátumra, a MacRumors szerint az Apple egy sajtóközlemény keretében jelentheti majd be az új iPad modelleket – hasonlóan ahhoz, ahogyan tavaly márciusban az iPhone 7 és a 7 Plus különleges (RED) változatával is tette.

Az elmúlt évekre visszatekintve pedig valahányszor az Apple megkapta az ECC-tanúsítványt – többek között az iPad Pro-kra, az Apple Watch Series 2-re és az iPhone 7-esekre – az új termékeket kivétel nélkül néhány hétre rá már láthattuk is.

Ti szeretitek az iPad-eket? Várjátok már az új modelleket?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeink.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük