iphone 12 kameravédő

A valaha volt legnagyobb képernyőket kaphatják majd az iPhone 16 Pro modellek – Találgatások, jelentések és egy iPhone 12 kameravédő tok ajánlás a régebbi modellek tulajdonosainak

Ha egy korábbi iPhone, például a 12-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy és még pont a 16-os szériára vársz, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 12 kameravédő funkcióval is ellátott tok vagy egy iPhone 12 kameravédő fólia beszerzéséről, hogy biztosan kibírja addig a telefonod:

 

A jövő évi iPhone 16 Pro modellek minden idők legnagyobb iPhone-képernyőjével rendelkeznek majd Ross Young, a kijelzőkkel foglalkozó, igen megbízható tapasztalatokkal rendelkező elemző szerint. Ezek a modellek a hírek szerint a notchot is elhagyják a képernyő alatti Face ID javára. Bár Young kezdetben nem pontosította a pontos méreteket, amikor az egyik Twitter-felhasználó felkerekítette Ross számadatait egy jelentős számjegyre, azt válaszolta, hogy elég pontosak… Nézzük is, mennyi is az annyi és mutatunk egy iPhone 12 kameravédő funkciós tok ajánlás azoknak, akik biztonságban várnának még a 16-os szériára.

 

Minden idők legnagyobb iPhone képernyője jöhet jövőre

Young a következőket osztotta meg:

 

Már elég is volt az iPhone 15-ből, ideje már az iPhone 16-ról szivárogtatni? Hallottam néhány új méretről a Pro modellekről […] 6,2z” és 6,8x”.

A képarány kissé nőni fog az iPhone 16 Pro modelleken.

 

Majd mikor egy Twitter-felhasználó felvetette, hogy ez azt jelenti, hogy a méretek gyakorlatilag a következők lesznek, Young egyszavas választ adott: “nagyjából”.

  • iPhone 16: 6,1 hüvelyk
  • iPhone 16 Plus: 6,7 hüvelyk
  • iPhone 16 Pro: 6,4 hüvelyk
  • iPhone 16 Ultra: 6,9 hüvelyk

Ez azt jelentené, hogy a két alapmodell kijelzőmérete változatlan marad, míg az iPhone 16 Pro 6,1 hüvelykről 6,4 hüvelykre, a Pro Max pedig 6,7 hüvelykről 6,9 hüvelykre nőne.

Ez még inkább megkülönböztetné a Pro modelleket az alapmodellektől.

Young nyilvánvalóan jó kapcsolatokkal rendelkezik az Apple kijelzőinek ellátási láncán belül, minden termékcsaládban, így beszámolóit minden bizonnyal komolyan kell venni. Túl sok bizonyosságot azonban még korai lenne mondani, tekintve, hogy az Apple többféle lehetőséget is tesztel a jövőbeli iPhone-ok számos lehetséges funkciójára.

 

Mi a helyzett a kijelző alatti Face ID-val?

A legnagyobb pletyka a jövő évi iPhone 16 modellekkel kapcsolatban az, hogy legalább az egyikük képernyő alatti Face ID-t kap.

Míg a The Elec tavaly azt sugallta, hogy ez az iPhone 15 Pro-ra érkezik, Young szerint nem: ez az iPhone 16 lesz. Elmondta, hogy a beszállítók akkoriban mintákat küldenének a kijelzőből, így valószínűleg ezekről értesült a The Elec.

Kuo, a megbízható iPhone-jós ezt alátámasztotta, mondván, hogy a kijelző alatti Face ID a “high-end” iPhone 16 modellekbe érkezik – de még tovább is ment. Azt spekulálta, hogy az előlapi kamera is a képernyő alá kerül majd.

 

Szerintem az igazi teljes képernyős iPhone 2024-ben érkezik. A csúcskategóriás iPhone-ok 2024-ben a kijelző alatti Face ID mellett kijelző alatti előlapi kamerát is kapnának. A gyenge fényviszonyok károsan hatnak az előlapi kamera minőségére, és az ISP és az algoritmus kritikus a minőség javításához.

 

Ez a szent grál, amely lehetővé teszi a valódi teljes képernyős kijelzőt bevágások, pillák és lyukak nélkül. Az ehhez szükséges technológia már évek óta létezik, de az eddig látott példák nem nyújtják azt a minőséget, amit egy iPhone-tól elvárnánk.

Bár Kuo is tisztességes pályafutással rendelkezik, hangsúlyozni kell, hogy az elemző két nagyon különböző típusú tweetet készít. Először is azokat, amelyekben az ellátási lánc forrásai bizonyítékot szolgáltatnak valamire. Másodszor, a saját elméletei arról, hogy mi történhet, konkrét bizonyítékok nélkül. Az a tény, hogy a fenti idézetet “azt hiszem” kezdetűvel kezdte, az utóbbi kategóriába sorolja.

 

Te mit gondolsz a nagy képernyőkről? Na és örülnél, ha végre megvalósulna a kijelző alatti Face ID, amit már oly régóta pletykálnak? Írd meg a gondolataid kommentben!

 

Köszönjük a figyelmed. Csekkold prémium iPhone 12 kameravédő termékeinket is iPhone-od ezen értékes részének védelméhez:

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük