iphone 11 tok

Itt az iOS 17.1, íme a legfontosabb újítások az iPhone-odra

iPhone 11-en akarod majd kipróbálni a frissítést? Szerencsére ez a készülék még javában támogatja az új verziókat – de, hogy még biztosan sokáig bírja hű telefonod, szerezz be egy iPhone 11 tok kiegészítőt, mielőtt tovább mennél az újdonságokra:

 

Jelentjük, új frissítés érkezett! Az Apple nemrég kiadta az iOS 17.1-et, amely néhány olyan új funkciót hoz magával, amelyeket alig várjuk, hogy kipróbálhassunk. Ugyan egy nap csúszással a várthoz képest, de a frissítés kijött, és máris számos információval rendelkezünk róla, többek között a javításokról és a funkciókról, amelyeket magában rejt. Az Apple Musicban található kedvencektől kezdve a mobilhálózaton keresztüli AirDrop-on át a rengeteg hibajavításig, olvass tovább, hogy milyen újdonságok várnak az iOS 17.1-ben. Ha pedig egy régebbi, de megbízható készülékre töltöd majd le, akkor ne feledkezz meg egy iPhone 11 tok vagy más, iPhone-odhoz való kiegészítő beszerzéséről sem.

A frissítés letöltéséhez menj a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontra, koppints a Telepítés most lehetőségre, és kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

 

Új Standby mode beállítások

 

A Készenléti mód az egyik kedvenc új iOS-funkciónk, és az iOS 17.1-ben az Apple több beállítási lehetőséget ad a Készenléti módnak. Az iOS 17.1-ben lehetőséged van arra, hogy a StandBy módot 20 másodperc után, soha vagy “Automatikusan” kikapcsold. Az Apple azt írja, hogy ha az Automatikusan opciót választod, akkor a kijelző kikapcsol, amikor az iPhone nincs használatban, és a szoba sötét, például amikor éjszaka alszol.

Érdemes megjegyezni, hogy az új beállítások csak a mindig bekapcsolt kijelzővel rendelkező iPhone-okon érhetőek el.

 

Apple Music frissítések

Az iOS 17.1-ben az Apple egy új gombot ad az Apple Musicban, amellyel gyorsan megtalálhatók a Kedvenc dalok. Amikor egy dal éppen szól, és az iPhone-odon a kártyáját nézed, a dal címe mellett egy csillag körvonalazódik. Ezt a csillagot megérintve hozzáadhatod a dalt a Kedvencek közé.

Új mód van arra is, hogy megtaláld az összes Kedvenc lejátszási listádat, albumodat és dalodat. Ezek megtalálásához lépj be az Apple Music megfelelő kategóriájába, koppints a képernyő jobb felső sarkában lévő gombra, majd koppints a Kedvencek elemre.

Az Apple Music az iOS 17.1-ben daljavaslatokat is megjelenít. Ezek megtekintéséhez lépj be bármelyik lejátszási listájába, és görgess a lejátszási lista aljára, ahol megjelenik a Daljavaslatok nevű rész. Ezek olyan dalok, amelyek az alkalmazás szerint a zenei ízlésed alapján tetszenek neked.

 

AirDrop mobiladatok használatával

Az iOS 17-gyel az Apple az AirDropot feljavította a NameDrop funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy két eszköz megérintse egymást és kicserélje a kapcsolattartási adatokat – olyan, mintha digitális névjegykártyákat cserélnénk. Az iOS 17.1-ben pedig az Apple mostantól lehetővé teszi, hogy mobiladatokat használj az AirDrop-on keresztül történő információküldéshez és -fogadáshoz, ha két iPhone nincs egymás hatótávolságán kívül.

 

Zseblámpa szimbólum az élő tevékenységekben

Előfordult már, hogy véletlenül bekapcsoltad az iPhone-od zseblámpáját, és később valaki rámutatott erre? Néhány iPhone-felhasználónak többé nem kell aggódnia emiatt. Az iOS 17.1-gyel, amikor bekapcsolod a zseblámpát, egy kis zseblámpa szimbólum jelenik meg a Live Activities feedben a képernyő tetején.

 

Milyen iPhone-okra tölthető le?

 

Kompatibilis iPhone készülékek:

 

iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 13 mini
iPhone 13
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 14
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 15
iPhone 15 Plus
iPhone 15 Pro
iPhone 15 Pro Max
iPhone SE (2. és 3. generáció)

 

Az iOS 17.1 általi biztonsági és hibajavításokról itt tudsz bővebben olvasni.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha egy régebbi – de még mindig remek – modellen próbálnád ki mindezt, nézz körül a webshopon is, ahol iPhone 11 tok és sok más kiegészítőnk várja, hogy megvédjék értékes iPhone-odat.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük