iphone 11 pro max védőfólia

iOS 17: az eddigi legnagyobb Vezérlőközpont átalakulás, további várható újdonságok és támogatott készülékek (+ iPhone 11 Pro Max védőfólia tipp, hogy használhasd)

 

Ha Te még épp egy régebbi iPhone-t használsz, de még nem tervezed lecserélni, akkor először is szerezd be hozzá a tökéletes védelmet, például egy iPhone 11 Pro Max védőfólia szerepében, hogy biztonságosan használhasd az iOS 17-et:

 

Akár hiszed, akár nem, az iOS 17 már csupán néhány hónapon belül érkezik. Ez jelenti az Apple legnagyobb szoftverfrissítését az iPhone-felhasználók számára, és általában tele van új funkciókkal és változásokkal. Olvasd el, mit mondanak jelenleg a pletykák az iOS 17 újdonságairól és görgess lejjebb egy iPhone 11 Pro Max védőfólia tippért is, hogy aggodalom nélkül használhasd majd még régebbi iPhone-odon is.

 

Mikor jelenti be az Apple az iOS 17-et?

Az Apple várhatóan a júniusi WWDC-n fogja bejelenteni az iOS 17-et. A WWDC az Apple éves fejlesztői konferenciája, ahol az Apple bemutatja az iPhone, iPad, Mac, Apple TV és Apple Watch operációs rendszerek legújabb verzióit. Az Apple hivatalosan bejelentette, hogy a WWDC idén 2023 június 5-én kezdődik egy különleges, a legújabb bejelentésekre összpontosító keynote-beszéddel.

Miután az Apple a júniusi WWDC-n bejelenti az iOS 17-et, azonnal kiadja a frissítés béta verzióját a fejlesztők számára. Valamikor júliusban kiadja a nyilvános bétaverziót, amelyet minden iPhone-felhasználó kipróbálhat. Ezután valamikor szeptemberben fogják kiadni az iOS 17-et mindenki számára, valószínűleg az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaláddal együtt.

 

Új Vezérlőközpont?

 

Az iOS 17 idei “nagy képe” úgy tűnik, hogy az új funkciókat tekintve viszonylag szerény frissítés lesz, de a hangsúly a “jó-ha-van” változásokon van. A Bloomberg arról számolt be, hogy az iOS 17 (és az Apple más szoftverplatformjai) háttérbe szorulnak, mivel a vállalat az AR/VR headset fejlesztésére koncentrál. A headsetet szintén a WWDC-n jelenthetik be, és az Apple első jelentős új hardver- és szoftverplatformját jelenti majd az Apple Watch óta. Az Apple vélhetően az egész vállalaton belülről vonja el a hardver- és szoftvermérnöki erőforrásokat, hogy a headset fejlesztésére koncentrálhasson.

Az iOS 17 a hírek szerint a “Dawn” kódnevet viseli, és a WWDC előtt folyamatos fejlesztés és tesztelés alatt áll az Apple-n belül. A Bloomberg szerint a frissítés “az eredetileg tervezettnél kevesebb nagyobb változást tartalmazhat” a Reality Pro headsetre való összpontosítás miatt, s “az iOS 16 gubancai mellett”.

De a Bloomberg arról is beszámol, hogy az iOS 17-nek lesznek olyan mellékes, de hasznos funkciói, amelyek a felhasználók felől leggyakorabban panaszokat igyekeznek kielégíteni. A konkrétumok itt nem egyértelműek, de egy pletyka szerint az Apple egyik fókusza az iOS 17-ben a Control Center lesz.

Az iOS Vezérlőközpontja nem kapott semmilyen említésre méltó változást az iOS 11 és az iPhone X megjelenése óta. Ez a pletyka viszont azt állítja, hogy az Apple “jelentős változásokat” készít elő az iPhone Vezérlőközpontjában az iOS 17-ben. Jelenleg a Vezérlőközpont az iPhone kijelzőjének jobb felső sarkából lefelé húzva érhető el. Ez gyors hozzáférést biztosít olyan dolgok beállításaihoz, mint a Wi-Fi és a repülőgépes üzemmód, valamint a “Lejátszás most” felület. Az alján lévő elemeket is testre szabhatjuk, hogy a leggyakrabban használt beállításokat tartalmazza.

 

iOS 17 támogatott eszközök

Két egymásnak ellentmondó pletyka van arról, hogy mely készülékek támogatják majd az iOS 17-et, és mindkét pletyka olyan forrásokból származik, amelyek korábban pontosak voltak.

Az első pletyka szerint az iOS 17 a következő készülékek támogatását fogja megszüntetni:

  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X
  • iPad (5. generáció)
  • 9,7 hüvelykes iPad Pro (1. generáció)
  • 12,9 hüvelykes iPad Pro (1. generáció)

Nem sokkal e pletyka megjelenése után egy másik forrás is előkerült, amely szerint az összes olyan készülék, amely támogatta az iOS 16-ot, támogatni fogja az iOS 17-et is. Ez a forrás az Apple iOS-fejlesztő csapatának egy névtelen személyére hivatkozott.

 

Összességében, ahogy közeledünk a júniusi WWDC-hez, lehetséges, hogy újabb kiszivárgások és pletykák további fényt derítenek arra, hogy mi várható idén az iOS 17-tel kapcsolatban. Általában azonban az Apple sok mindent képes titokban tartani magáig a WWDC-ig.

 

Te mit remélsz az iOS 17-ben idén? Vannak olyan konkrét funkciók, amelyek a kívánságlistád élén állnak? Írd meg nekünk a hozzászólásokban és ne feledkezz meg az iPhone 11 Pro Max védőfólia beszerzéséről sem, ha már ez a készülék tuti iOS 17 kompatibilis marad.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha egy kicsit régebbi modelleden szeretnél majd iOS 17-ezni, akkor nézz körül ITT iPhone 11 Pro Max védőfólia és más modellekhez készült kiegészítőink között.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük