iphone 12 pro védőfólia

Újabb iPhone 15 pletykák: cián színváltozat és matt fagyos üveg hátlapi finish jöhet

Ha például a 12-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor lehet, hogy Neked idén még nem lesz aktuális a csere. Ebben az esetben gondoskodj egy iPhone 12 Pro védőfólia beszerzéséről, hogy még biztosan kibírja a szezont szeretett készüléked:

 

Tegnap az iPhone 15 Próval, ma pedig a standard iPhone 15-tel kapcsolatosan érkeztek új fejlemények. Egy korábban megbízhatónak bizonyuló forrásból származó új pletyka tegnap azt állította, hogy az Apple idén új színválasztékot tervez az iPhone 15 és iPhone 15 Plus számára. Az új szín(ek) mellett a vállalat állítólag egy új frosted glass (fagyott/matt üveg) hátlapi dizájnt is tervez a készülékekhez, hasonlóan ahhoz, amit korábban a Pro modellek esetében használtak. Nézd meg, milyen színre is számítunk, valamint lentebb egy iPhone 12 Pro védőfólia tippet is adunk, ha úgy érzed, hogy az iPhone 15 széria nem fog meggyőzni ahhoz, hogy idén iPhone-t cserélj.

 

Az iPhone 15 matt üveg hátlapja és cián színei

 

iphone 12 pro védőfólia

 

A Weibo-ra felkerült pletyka-sorozat szerint az Apple új matt üveg dizájnt tervez használni az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus hátlapján. Jelenleg az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus fényes hátlapi üveg dizájnt használnak, míg az Apple az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max modellek fagyos hatású matt felületet kaptak.

Továbbá ugyanez a forrás azt is állítja, hogy az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus egy új cián-zöld színben lesznek kaphatók. Ez a leírás szerint hasonló lesz ahhoz a zöld színhez, amelyet az Apple az iPhone 12 és az iPhone 12 mini esetében kínált.

Itt korábban már beszámoltunk arról, hogy az iPhone 15 Pro egy új “mélyvörös” színben lesz kapható. Emellett felreppent már az a híresztelés is, hogy az iPhone 15 kék színben lesz elérhető. S ha az Apple valóban egy új, matt üvegezési eljárást használ az iPhone 15 hátlapi üvegéhez, az az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max esetében is dizájnváltozásokat sugallhat. Mivel a Pro modellek várhatóan új matt titánium kereteket fognak használni, lehetséges, hogy fényes felületet használnak a hátsó üveghez, hogy kiegészítsék a matt éleket. Ez azonban egyelőre csak spekuláció.

Érdemes még megemlíteni, hogy mindkét mai pletyka ugyanattól a Weibo-forrásból származik, amely helyesen osztotta meg az Apple terveit az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus sárga színváltozatának megjelenésére vonatkozó részleteket, ezért jogosan gondolhatjuk, hogy nem érdemes őket félvállról venni.

Az iPhone 15 termékcsaládot várhatóan még idén szeptemberben jelentik be. Ha olvasod az iGlass blogot, akkor első kézből értesülhetsz a legújabb iPhone 15 és 15 Pro pletykákról és fejleményekről, ha pedig még nem aktuális számodra az iPhone frissítés, akkor nézz körül a webshopon, ahol számos régebbi modellhez találsz prémium üvegfólia, MagSafe tok, kamera lencsevédő üvegfólia és számos más kiegészítőt, hogy készüléked még sokáig megőrizze eredeti állapotát és szépségét.

Te milyen új színt látnál szívesen az iPhone 15 szériában? A matt vagy a fényes hátlapi megoldásra szavazol? Írd meg a gondolataid hozzászólásban, kíváncsiak vagyunk!

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te még iPhone 12 Pro tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted az egyik legprofibb iPhone 12 Pro védőfólia kiegészítőnket, ITT pedig ugyanezt az iPhone 12 Pro védőfólia kiegészítőt betekintésgátló változatban készüléked és a magánszférád tökéletes és tartós védelméhez, amíg a 15-ös széria megjelenését várod.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük