iphone 13 átlátszó tok

Exkluzív: új gombok, hatalmas kamera-kitüremkedés és új szín is jöhet az iPhone 15 Prón

Ha egy újabb iPhone, például a 13-mas széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor lehet, hogy Neked idén még nem lesz aktuális a csere. Ebben az esetben gondoskodj egy iPhone 13 átlátszó tok beszerzéséről, hogy még biztosan kibírja a szezont szeretett készüléked:

 

A múlt hónapban megosztottuk a közelgő iPhone 15 Pro formatervét leegyszerűsített CAD-rajzokból kiindulva. Azóta azon dolgoztunk, hogy további exkluzív részleteket gyűjtsünk össze az MFi tartozékgyártóktól és más forrásokból. Mindezeket az információkat több forrás is megerősítette, így bátran ki merjük jelenteni, hogy ez a mostani az eddigi legközelebbi becslés az iPhone 15 Próról. Nézd meg, mire is számítunk és ne feledkezz el egy iPhone 13 átlátszó tok kiegészítőért sem lejjebb görgetni, ha Neked még nem aktuális az iPhone-csere.

 

Titán keret

Az iPhone 15 Pro a széles körben elterjedt pletykák szerint jelentős frissítés lesz, s a legnagyobb változás a teljesen új, kerekebb szélű titánium váz lesz. Bár a változás aprónak tűnhet, de a lekerekített éleknek kézben érezhető frissítést kell jelenteniük, mivel sok felhasználó panaszkodott a jelenlegi iPhone éles széleire.

 

Kamera

 

iphone 13 átlátszó tok

Az új titán-keret mellett az Apple ismét növeli az iPhone 15 Pro kameráinak méretét. A kamera dudor vastagabb lesz, de a feltűnőbb változást az erősen kitüremkedő lencsék jelentik. A vázlatrajzok azt mutatják, hogy az egyes lencsék kiálló része több mint kétszeresére nőtt az iPhone 14 Pro hatalmas kameráihoz képest.

Fontos megjegyezni, hogy a CAD-rajzokon az iPhone 15 Pro Max esetében kisebb a kamera kiemelkedése; ez a periszkópos kamerának köszönhető, amely a pletykák szerint idén kizárólag a nagyobb Pro Max modellben érkezik. Ez azt jelentené, hogy az iPhone 15 Pro nagyobb kameradudorral rendelkezik majd, mint az iPhone 15 Pro Max.

A kamerák generációról generációra történő fejlesztése biztos dolog, és úgy tűnik, hogy az Apple jelentős frissítésre készül, ha a kamerák méretéből következtetni merhetünk. A pletykák szerint az iPhone 15 Pro egy teljesen új érzékelőtechnológiával rendelkezik majd, amely “több fényt rögzít, és csökkenti a túl- vagy alulexponálást bizonyos beállításoknál”.

 

USB-C az iPhone 15 modelleken

Az USB-C szintén széles körben elterjedt pletykák szerint az összes iPhone 15 modellhez érkezik. Egy prototípus készülékről kiszivárgott képek alapján az USB-C port egyedi, bordázott textúrájú fémkörnyezetet kapott, s az Apple-re jellemző módon a leggyorsabb töltés az Apple által hitelesített USB-C kábelekre lesz korlátozva.

 

Haptikus hangerő és némító gombok

 

Viszlát gombok és némító kapcsoló – az iPhone 15 Pro szilárdtestű haptikus és némító gombokkal lesz felszerelve. A legfrissebb információk szerint a gombokat két új haptikus motor váltja majd fel, amelyek kifejezetten a gombnyomást utánozzák. A némító kapcsoló is nyomógombként fog működni; bár azt még nem tudjuk, hogyan kezeli majd az Apple ezt az új bemenetet a szoftverben.

 

Vékony keretek

Az Apple idén is folytatja a keretszélesség csökkentését: az iPhone 15 Pro kerete mindössze 1,55 mm széles lehet. Arra számítunk, hogy mind az elülső, mind a hátsó üvegek szélei finoman íveltek lesznek, és zökkenőmentesen folytatódnak a készülék titániumkeretében.

 

Teljesen új szín

Talán az egyik legizgalmasabb változás, hogy az iPhone 15 Pro egy teljesen új, mélyvörös színben érkezik; ennek pontos színkódja 410D0D. Ez a szín a pletykák szerint az Apple szokásos fehér, Space Black és arany színei mellé kerül, és a Deep Purple-t fogja felváltani.

 

Méret

A kisebb keretnek és az azonos hasznos képernyőméretnek köszönhetően az iPhone 15 Pro valamivel kisebb lesz, mint az iPhone 14 Pro. Ennek és a lekerekített éleknek köszönhetően a telefont sokkal kényelmesebb lesz kézben tartani. Az iPhone 15 Pro méretei 70,46 mm x 146,47 mm, vastagsága 8,24 mm , míg az iPhone 14 Pro valamivel nagyobb, 71,45 mm x 147,46 mm, vastagsága 7,84 mm.

 

Bátran ki merjük jelenteni, hogy az iPhone 15 Pro egy igen jelentős frissítésnek ígérkezik, és a teljesen új titán keret, az USB-C és a kamera frissítésével biztosan népszerű lesz. Persze még korai bármi biztosat mondani, amíg az Apple nem mutatja be a készüléket a színpadon; de azért már kezdünk látni egy pontosabb képet arról, hogy mire számíthatunk az Apple-től még idén.

 

Köszönjük a figyelmed! Ha friss iPhone modell tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted iGlass Case 2.0 iPhone 13 átlátszó tok kiegészítőnket, ITT pedig ugyanezt színes változatban – ha az iPhone 13 átlátszó tok nem a stílusod – készüléked tökéletes és tartós védelméhez.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük