iphone 14 pro üvegfólia

Új kijelző-dizájnnal érkezhet az iPhone 15 Pro – Hogyan változik majd a kialakítás az előző szériához képest? Megnéztük, jó lesz-e még rá az iPhone 14 Pro Max üvegfólia

Fotó: Forbes

Ha Te a legfrissebb 14-es széria valamelyik tagját szerezted be és csak a védelem hiányzik befektetésedhez, akkor nézd meg iPhone 14 Pro Max üvegfólia és további modellekre készült üvegfólia ajánlásunkat:

 

 

Bár még mindig van hat hónapunk a következő generációs iPhone hivatalos bejelentéséig, ahogy megszokhattuk, már most rengeteg iPhone 15 pletyka kering a világhálón. Ezúttal egy új jelentés támasztja alá a korábbi pletykákat, amelyek szerint az iPhone 15 Pro modellek új dizájnnal, vékonyabb keretekkel rendelkeznek. Vajon milyen is lesz ez az új dizájn, miben tér el az előző szériától és persze ami az iGlass-t érdekli: jó lesz-e majd az iPhone 14 Pro Max üvegfólia és az előző szériához való többi termék az új kijelzőkre is?

A ShrimpApplePro nevű szivárogtató, aki korábban már beszámolt az iPhone 15 Pro termékcsalád lehetséges új dizájnjáról, kedden közölte, hogy új források támasztották alá ezeket az információkat. A kiszivárogtató szerint más források “egyetértenek az infóval, azt mondják, hogy a keretek az [iPhone] Pro modellek esetében vékonyabbak lesznek”.

Az eredeti jelentésben a ShrimpApplePro számos részletet osztott meg a közelgő iPhone 15-ről. Ezen pletykák alapján az új iPhone-ok ugyanolyan kijelzőméretekben lesznek kaphatók, mint az iPhone 14-es termékcsalád: 6,1 és 6,7 hüvelyk. Vékonyabb kereteket azonban csak az iPhone 15 Pro modellek fognak kapni. A kiszivárogtató korábban azt is elmondta, hogy a Pro modellek kijelzője az Apple Watch-hoz hasonlóan ívelt lesz.

A szivárogtató más forrásai nem tudták megerősíteni az ívelt kijelzővel kapcsolatos információkat, de a ShrimpApplePro szerint ez nem meglepő, hiszen az iPhone 15 Pro még a gyártás korai szakaszában van. Az iPhone 15 Pro-t a források “nagyon szépnek” írták le, mivel a készülék várhatóan titániumkerettel is rendelkezik majd.

 

Az iPhone 15 is megkaphatja a Dynamic Islandet

 

iphone 14 pro max üvegfólia

 

Bár a legtöbb dizájnváltás kizárólag a Pro modelleket érinti, a normál iPhone 15 és iPhone 15 Plus modellek is kapnak néhány szép frissítést idén. Ezek közé tartozik a Dynamic Island, egy olyan funkció, amelyet az iPhone 14 Pro készülékkel vezettek be. Az Apple állítólag még fényesebb kijelzőkön is dolgozik az új iPhone-ok számára.

Jeff Pu, a Haitong Intl Tech Research elemzője a múlt hónapban azt mondta, hogy az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus ugyanazt a 48 megapixeles széles látószögű objektívet kapja majd, amely jelenleg kizárólag az iPhone 14 Pro modellekhez tartozik. A középkategóriás iPhone 15 modellek azonban továbbra sem fognak rendelkezni optikai zoomot biztosító teleobjektívvel vagy LiDAR-olvasóval.

Ami az iPhone 14 Plus-t illeti, az eladások jelentősen elmaradnak az Apple várakozásaitól. Elemzők szerint a Plus modell a teljes iPhone 14 termékcsalád szállításainak kevesebb mint 5%-át teszi ki. Az Apple mégis tervezi az iPhone 15 Plus bevezetését. Tekintettel az összes pletykára, miszerint jelentős frissítések érkeznek az olcsóbb modellekhez, talán az Apple vonzóbbá teszi az iPhone 15 Plus-t a vásárlók számára, mint elődjét.

Nos, mint mindig, az Apple természetesen az utolsó pillanatban is okozhat még meglepetéseket, de mi kíváncsian várjuk az iPhone 15 széria újításait.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass Pro iPhone 14 Pro Max üvegfólia és más kijelzővédőinket.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük