iphone 14 pro szilikon tok

Újabb fejlemények az iPhone 15 Pro dizájnról: a hangerő és a némítás is egy-egy gomb lehetnek

 

Ha épp egy új iPhone-od van – például egy iPhone 14 Pro – és még nem tervezed idén leváltani, akkor gondoskodj a minél tovább tartó védelméről egy iPhone 14 Pro szilikon tok beszerzésével:

  • iGlass Case 2.0 MagSafe rögzítésű iPhone 14 Pro szilikon tok ITT
  • iGlass Case 2.0 MagSafe rögzítésű iPhone 14 Pro szilikon tok átlátszó változatban ITT

 

Az új CAD-rajzok arra utalnak, hogy az iPhone 15 Pro hangerőszabályzója egyetlen gomb lesz, nem pedig két külön gomb a fel- és lefelé hangosításhoz. Emellett a mozgó némító kapcsolót egy gomb válthatja fel, mivel az Apple a mechanikus vezérlőről a szilárdtestekre válthat. Hogy honnan is indult mindez? Az iPhone 14 széria – melyhez egyik legkedveltebb termékünk az iPhone 14 Pro szilikon tok – folytatta az Apple szokásos elrendezését a hangerő és a némítás vezérlésére: külön gombok a hangerő fel-le hangosítására, és egy mechanikus csúszkakapcsoló a némításhoz.

Az iPhone 15 CAD-rajzai eddig két hangerőszabályzó gombra utaltak, még akkor is, ha feltételezzük, hogy az Apple a mozgó mechanikus gombokat ezen is szilárdtestekre cserélte. Ezek haptikus motorokat használnak majd a gombnyomás érzetének szimulálására. Az iPhone 15 alapmodellről és a nagyobb iPhone 15 Plusról készült exkluzív rendereink azt tükrözik, ami az említett modellek CAD-képén látható. Most azonban már van rá bizonyíték, hogy az iPhone 15 Pro modellek más megközelítést alkalmaznak majd.

 

Az iPhone 15 Pro hangerőszabályzója és némító gombja

 

iphone 14 pro szilikon tok

 

A Pro modellek új CAD-rajzai alapján a közelgő iPhone-ok rendereit készítők közül ketten is ugyanerre a következtetésre jutottak.

A YouTuber Daniel Rotar a napokban tweetelte, hogy szinte biztos benne, hogy a Pro modellek egyetlen billenő stílusú gombot kapnak majd a fel és a le hangerőszabályozáshoz, szemben a standard modellek két különálló gombjával.

“Majdnem 100%-ig biztos, hogy az iPhone 15 Pro LONG Egységes hangerő gomb, nem pedig 2 különálló gomb. Az iPhone 15 Pro koncepciónk készítése során azt tapasztaltuk, hogy az Apple mind a 2 hangerőgombon 2 tűt használ. Az iPhone 15 Pro CAD csak 2 tűt mutat egy hosszabb hangerőgombon.” – írta.

Rotar szerint a CAD-rajzok összehasonlítása is arra utal, hogy a mozgó némító kapcsolót egy gomb fogja helyettesíteni az iPhone 15 Pro modelleken, bár az erre mutató bizonyíték kevésbé tűnik biztosnak.

Bár úgy tűnik, hogy az Apple nagyobb különbségtételre törekszik a standard és a Pro modellek között, a hangerő és a némítás vezérlésében rejlő potenciális különbségek szerintünk nem annyira nagyok, amelyek a felhasználókat túlzottan érdekelnék. A lépés azonban potenciálisan utalhat a Pro modellek jobb por- és vízállóságára – vagy egyszerűen csak fejlettebb technológiára, amelyet az Apple először a drágább iPhone-okban vezet be.

Arról, hogy eddig milyen pletykák szivárogtak ki az iPhone 15 szériával kapcsolatosan, itt többet is megtudhatsz.

Te mit gondolsz? Téged érdekelne egy ilyen változás?

 

Köszönjük a figyelmed! Ha meglévő iPhone-odhoz keresel stílusos kiegészítőket, IDE kattintva beszerezheted iPhone 14 Pro szilikon tok és további prémium iGlass termékeinket.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük