iphone 13 pro max üvegfólia

Az iPhone 16 készülékek a hatalmas kamera fejlesztéseknek köszönhetően lesznek nagyobbak, állítják a pletykák

Ha éppen azért olvasod ezt a cikket, mert csak jövőre tervezel majd iPhone-t váltani, akkor először is biztosítsd be, hogy jelenlegi készüléked minél tovább megőrizze tökéletes állapotát például egy iPhone 13 Pro Max üvegfólia beszerzésével:

 

A jövő évi iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max megnövelt mérete egy új jelentés szerint olyan frissítéseket tesz lehetővé, mint a periszkópos teleobjektív kamera és a 12%-kal nagyobb fő kameraérzékelő. Ha ez igaz, akkor nem fogunk bánkódni az egyre növekvő telefonok miatt – görgess lejjebb, hogy megtudd, mit is jelentene mindez és nézd meg iPhone 13 Pro Max üvegfólia tippünket is, ha épp jövőre tervezel váltani.

A pletykát először a kínai Weibo közösségi oldalon osztotta meg egy felhasználó, aki azt állítja, hogy iparági bennfentes információkhoz jutott. Megerősítve több más jelentést, miszerint a jövő évi iPhone 16 Pro modellek nagyobb kijelzővel rendelkeznek majd, az illető azt állítja, hogy a készülékek megnövelt mérete több belső helyet biztosít majd az alkatrészeknek, köztük a periszkópos teleobjektíves kamerarendszernek. Korábban a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman azt mondta, hogy az iPhone 16 Pro modellek nagyobb mérete elősegítheti a továbbfejlesztett kamerahardverek vagy a nagyobb belső akkumulátorok használatát.

Bár az iPhone 15 Pro Max várhatóan bevezeti az iPhone első periszkópos teleobjektív kameráját, a funkció várhatóan először kizárólag az Apple legnagyobb, Max iPhone-jában lesz elérhető. A jövő évi iPhone 16 Pro modellekkel az Apple állítólag azt tervezi, hogy a teleobjektív kamerát mindkét “Pro” modellre elhozza. Az iPhone 16 Pro megnövekedett mérete tehát legalább részben azzal magyarázható, hogy a kisebb Pro modellnél nagyobb belső térre van szükség a periszkópos kamera megvalósításához.

Az iPhone 16 Pro Max vagy az iPhone 16 “Ultra” esetében a további belső hely nyilvánvalóan egy nagyobb, 1/1,14 hüvelykes fő kameraérzékelőt tesz lehetővé. Az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max jelenleg 1/1,28 hüvelykes érzékelővel rendelkezik. Az idei iPhone 15 Pro Max esetében nem várható szenzorméret-növekedés. Ezt az állítást azóta a “ShrimpApplePro” néven ismert Twitter-szivárogtató is alátámasztotta.

A nagyobb szenzor javíthatná az iPhone fő kamerájának dinamikatartományát és a háttér elmosódását. Emellett jelentősen javíthatná a gyenge fényviszonyoknál történő fotózási képességeket is, mivel a nagyobb felület több fényt képes rögzíteni ugyanazzal a zársebességgel és rekeszértékkel.

Egy korábban megjelent pletyka szerint az Apple új képernyőméreteket fog bemutatni az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max modellek esetében. A kisebb iPhone 16 Pro kijelzője várhatóan 6,3 hüvelykes lesz, míg az iPhone 16 Pro Max kijelzője 6,9 hüvelykes. Az új méretválaszték kizárólag a Pro modellekre vonatkozik, így ez lenne az első alkalom, hogy az Apple különböző méreteket használ a normál iPhone 16 és iPhone 16 Plus, valamint az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max modellek esetében.

Az iPhone 16-os modellekről még néhány egyéb funkciót is pletykáltak, amelyeket vagy láthatunk, vagy nem:

Kijelző alatti Face ID – Voltak olyan pletykák, hogy az Apple már 2024-ben bevezetheti a kijelző alatti Face ID-t, ami csökkentené a Dynamic Island bevágás méretét, és esetleg lehetővé tenné egy kisebb lyukú előlapi kamera használatát, de úgy tűnik, hogy ez 2025-ig várat magára.

Periszkóplencse – Az iPhone 15 Pro Max készülékkel az Apple egy 5x vagy 6x optikai zoomot támogató periszkópos teleobjektív bevezetését tervezi. Az Apple néha egy-egy zászlóshajó iPhone-ban használt technológiát a következő évben további modellekre is kiterjeszti, de Ming-Cho Kuo Apple-elemző szerint a periszkóptechnológia 2023-ban az iPhone 16 Pro Max-ra korlátozódik.

USB-C port – Az Apple 2023-ban az iPhone 15 modellekkel áttér az USB-C-re, és az iPhone 16 modellek is ezt a technológiát fogják használni.

Mivel még több mint egy év van hátra az iPhone 16 modellek megjelenéséig, ezek a pletykák még bőven változhatnak. Ha naprakészen szeretnéd tudni, hogy mire számíthatsz, akkor kövess minket továbbra is, mert minden újdonságról beszámolunk majd Neked, addig pedig ne feledkezz meg jelenlegi iPhone-od védelméről sem, például egy iPhone 13 Pro Max üvegfólia segítségével.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megnézheted prémium iPhone 13 Pro Max üvegfólia és más kiegészítőinket a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük