iphone 13 tok

Milyen alkalmazások használják a pontos helyzetedet? Így nézd meg – és kapcsold is ki a biztonság kedvéért!

 

Még mielőtt rátérnénk az iPhone-od és a Te digitális biztonságodra, gondoskodj készüléked tökéletes külső védelméről is például egy iPhone 13 tok beszerzésével:

 

Sok iOS-alkalmazás alapértelmezés szerint az első megnyitáskor pontos helymeghatározási engedélyt kér. És könnyen előfordulhat, hogy elfelejted, hány vagy melyik alkalmazásnak adtál engedélyt. Íme, hogyan kapcsolhatod ki a pontos iPhone-helymeghatározást – kövesd guide-unkat a biztonságodért és ne feledkezz meg iPhone-od külső védelméről sem, melyhez most egy iPhone 13 tok kiegészítőt mutatunk.

A fő választási lehetőségek, amikor egy alkalmazás első megnyitását követően megjelenik a helymeghatározás párbeszédpanel, a következők: “Egyszeri engedélyezés”, “Engedélyezés az alkalmazás használata közben” és “Nem engedélyezem”.

Könnyű azonban nem észrevenni, hogy a bal felső sarokban egy “Precise: On” (Pontos: Be van kapcsolva) opció is. Ez valójában egy gomb, amellyel eldöntheted, hogy a pontos nyomkövetés alapértelmezett beállítása továbbra is engedélyezve maradjon, vagy pedig a hozzávetőleges tartózkodási hely használatára állítod át.

A különbség az, hogy a precíz olyan pontos lehet, mint egy konkrét ház vagy épület, amelyben vagy (méteren belül), a hozzávetőleges iPhone-helyzet pedig általában megmutatja, hogy melyik városban vagy (kilométereken belül).

Az Apple így írja le:

 

“Lehetővé teszi az alkalmazások számára, hogy az Ön pontos helyét használják. Ha ez a beállítás ki van kapcsolva, az alkalmazások csak a hozzávetőleges helyzetedet tudják meghatározni”.

 

iphone 13 tok

 

A pontos iPhone-helymeghatározás kikapcsolása az alkalmazások számára

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások nem működnek rendeltetésszerűen a pontos helymeghatározás engedélyezése nélkül.

  • Nyisd meg a Beállítások alkalmazást az iPhone-on.
  • Lapozz lefelé, és válaszd az Adatvédelem és biztonság lehetőséget.
  • Fent koppints a Helymeghatározási szolgáltatások elemre.
  • Válassz ki egy alkalmazást a listából, hogy megnézd, az használja-e a pontos helymeghatározást.
  • Keresd meg alul a Precise Location (Pontos helymeghatározás) melletti kapcsolót, és koppints rá a kikapcsoláshoz.

 

Ne feledd, ha kikapcsolod a pontos követést, az alkalmazások továbbra is követhetik a helyedet, csak nem pontosan. Ha teljesen ki akarod kapcsolni a követést egy alkalmazás esetében, válaszd a “Soha” lehetőséget felül. Ha pedig az összes követést szeretnéd kikapcsolni, akkor a Helymeghatározási szolgáltatások főkapcsolót kell kikapcsolnod.

Ha pedig a digitális biztonságod már a tökélyre fejlesztetted, akkor itt az ideje a külső védelemre is gondolni: az iPhone 13 tok tökéletes kiegészítő hozzá. Ergonomikus kialakítása és könnyen hozzáférhető portjai zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtanak, miközben a készüléket megóvják a sérülésektől. Az új iGlass Case 2.0 iPhone 13 tok tökéletes példája az innovációnak a gyakorlatban. Elegáns kialakításával és tartós anyagaival tökéletes védelmet nyújt iPhone készülékednek, miközben stílusos kiegészítőként is kitűnik.

 

Az iPhone 13 tok – melyet IDE kattintva szerezhetsz be – csak egy a számos iPhone kiegészítőnk közül, mellyel az iPhone-od külső védelmét segítjük – ugye erről sem feledkezel meg?

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük