iPhone 13 Pro Max üvegfólia

Az iPhone Ultra: Minden, amit az Apple 2024-es csúcskategóriás iPhone 16-járól tudunk

 

Ha éppen azért olvasod ezt a cikket, mert csak jövőre tervezel majd iPhone-t váltani, akkor először is biztosítsd be, hogy jelenlegi készüléked minél tovább megőrizze tökéletes állapotát például egy iPhone 13 Pro Max üvegfólia beszerzésével:

 

Borítókép: MacRumors

 

A hírek szerint Apple 2024-ben bevezethet egy új, csúcskategóriás iPhone 16 “Ultra” készüléket, amelyet az iPhone 16, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max mellett értékesítenének, mint egy még drágább, funkciógazdagabb opciót. Nos, ha még nem tudod, mikor válts iPhone-t, akkor érdemes megnézned ezt a kitekintőt, mert lehet, hogy éppen ezt lesz majd érdemes megvárnod. Nézzük is, mit tudunk róla eddig.

 

Funkciók

Az iPhone 16 Ultra lenne az Apple legdrágább és leggazdagabb iPhone-ja, amely a Pro modellekben elérhető opciókat meghaladó lehetőségeket kínál. Nincs túl sok rálátásunk arra, hogy milyen új kiegészítőket tartogathatna az Apple egy Ultra modell számára, de a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman megosztott néhány lehetőséget.

Szerinte az iPhone Ultra további kamerafejlesztéseket, gyorsabb chipet, nagyobb kijelzőt és talán még egy Lightning vagy USB-C port nélküli, port nélküli kialakítást is tartalmazhat.

Az iPhone Ultra feltehetően az Apple Watch Ultra, az Apple csúcskategóriás Apple Watch-változatának mintájára készülne. Ehhez a készülékhez hasonlóan az iPhone Ultra is rendelkezhet olyan egyedi és hiánypótló funkciókkal, amelyek megkülönböztetik és felértékelik a magasabb árcédulát.

 

Árképzés

Ha az Apple végül bemutatja az iPhone 16 Ultra-t, az még drágább lesz, mint az iPhone 14 Pro Max, amelynek ára 1099 dollártól indul. Várhatóan az iPhone 16 Pro és Pro Max készülékek mellett kerül majd forgalomba, nem pedig helyettesítve az egyiket.

 

Bemutatási idővonal

Az Apple legkorábban 2024-ben mutathatna be egy magasabb kategóriás Ultra iPhone-t, ami az iPhone 16 termékcsalád része lenne. Mivel 2024 a legkorábbi időpont, amikor láthatjuk a modellt, fennáll a lehetőség, hogy az iPhone 17-es termékcsaládig vagy azon túlra csúszhat.

 

iPhone 15 Ultra?

Még 2022 szeptemberében Gurman azt találgatta, hogy az Apple bemutathat egy iPhone 15 Ultra-t, amely az iPhone 15 Pro Max-ot váltaná fel a 2023-as iPhone-felhozatalban, de már nem valószínű, hogy az iPhone 15 Ultra meg fog valósulni. Ehelyett egy iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékre számíthatunk.

 

Vázlatok

Jonas Daenert tervező februárban megosztott néhány koncepció-képet arról, hogyan nézhetne ki egy iPhone 16 Ultra, amelynek néhány tervezési ötletét az Apple Watch Ultra-tól vették át. Ő egy vastagabb, 12 mm-es iPhone-t képzel el titánvázzal, lekerekített élekkel, kiálló gombokkal és narancssárga akcentusokkal.

 

iPhone 13 Pro Max üvegfólia

 

Ez semmiképpen sem az, ahogy az Apple iPhone Ultra valójában ki fog nézni, mivel még nem kerültek elő tervezési pletykák, de ez egy szórakoztató koncepció ahhoz, hogy elgondolkozhassunk.

 

Te mit gondolsz? Fontolgatnád ezt a készüléket következő iPhone-odnak, vagy már túlzásnak érzed? Milyen funkciókra mondanád azt, hogy igen, megéri?

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva megnézheted prémium iPhone 13 Pro Max üvegfólia és más kiegészítőinket a webshopon.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük