iphone 14 pro max tok

Mostmár tényleg ideje lenne az összecsukható iPhone-nak? A Motorola szerint a vásárlóik az Apple-ről váltanak Razr-re

 

Maradnál a hagyományos iPhone-oknál – főleg mert épp az egyik legújabb modelled van? Ha például iPhone 14 Pro Max tulajdonos vagy, először is gondoskodj készüléked védelméről egy iPhone 14 Pro Max tok beszerzésével:

 

Azt már tudjuk, hogy az Apple nem ugrik egyből rá a legújabb divathullámokra, így míg a Samsung elkapkodta az összehajtható okostelefonokat, addig a cupertinói vállalat nem sietett összehajtható iPhone-t kínálni, csak hogy “ilyen is legyen”. De mivel a Motorola rámutatott, hogy egyre több iPhone-felhasználó hagyja ott az Apple-t, hogy az összecsukható telefonjaikat vásárolja meg, a visszajelzések pedig ha tetszik, ha nem, arra mutatnak, hogy a Motorola Razr végre tényleg egy elfogadható formai és gyakorlati megoldást hozott el, a nyomás kezd élesedni. Nézd meg, mit tudunk eddig a hajlékony iPhone-ról és görgess lejjebb iPhone 14 Pro Max tok ajánlásunkért is, ha Te még maradsz egy ideig a hagyományos és jól bevált iPhone-nál.

 

2025-ben jöhet az összecsukható iPhone?

A hajlékony iPhone szabadalmak legalább 2017-ig nyúlnak vissza, a jelek pedig azt mutatják, hogy az Apple folyamatosan dolgozik néhány olyan problémán, amelyek a meglévő hajtogatható készülékeket sújtották: a hajtogatható képernyő sérülésének megakadályozása, a kétszeresen hajtogatható kialakítás, az öngyógyító kijelző, a szabadon hagyott értesítési csík és még sok más.

A szabadalmak többsége hajlítható kijelzőre utal, de láttunk olyan szabadalmakat is, amelyek a Microsoft Duo mintájára egy kétképernyős, összecsukható iPhone-ra vonatkoznak. A Bloomberg és Ming-chi Kuo Apple-elemző is megerősítették, hogy a cupertinói vállalat aktívan dolgozik egy összecsukható iPhone fejlesztésén – nem csak homályosan játszik az ötlettel.

Az időzítési becslések az idei évtől (ami nyilvánvalóan nem fog megtörténni, hiszen akkor mostanra már kiszivárogtak volna) egészen 2025-ig terjedtek. Kuo és Ross Young kijelzőelemző is a 2025-ös megjelenést valószínűsítik, előbbi az összehajtható iPadet várja először, valamikor jövőre. Hozzátennénk, hogy eléggé őrült árazást sugalltak.

 

Az iPhone-tulajdonosok Motorola-ra váltanak?

A CNET beszámolója szerint egyre több iPhone-felhasználó vásárolja a Motorola Razr összecsukható telefonjait. A Motorola szerint az új Razr-felhasználók 20%-a az Apple-termékekről váltott át. Ez az adat 2021-ből származik, az előző generációs Razr bevezetését követően.

“Határozottan ez az a család, amelyben a legtöbb iPhone-felhasználó vált át hozzánk” – mondta Allison Yi, a Motorola észak-amerikai terméküzemeltetési vezetője a CNET-nek a vállalat Razr Plus bemutatója előtt.

 

Tényleg a Razr az első jól eltalált összecsukható okostelefon?

 

Még a Samsung negyedik próbálkozása sem oldotta meg a legelső összecsukható telefon legnagyobb problémáját: a törékenységét. A por még mindig utat tör magának a képernyő alatt, ami ütődéseket okoz, és az ultravékony üveg még mindig repedezik a gyűrődés mentén. A Motorola legújabb Razr modelljei azonban végre megfejthették a problémát – és nem úgy, mint a Samsung.

Az utóbbi időben számtalan kiszivárgott információ után megérkezett a Motorola Razr (2023) és a Motorola Razr+, új hardverrel, lenyűgöző funkciókkal.  A Motorola Razr+ a maga 3,6 hüvelykes külső kijelzőjével végre az első olyan összecsukható telefon, amelyről a visszajelzések túlnyomórészt pozitívak.

A Razr+ 999 dollárért kerül a forgalomba, az olcsóbb változat pedig várhatóan 799 dollár körül lesz. Ha más androidos okostelefon-gyártók hasonlóan vonzó készülékeket tudnak létrehozni hasonló áron, az nagy nyomást gyakorolhat az Apple-re – nem csak azért, hogy dobjon piacra egy összecsukható iPhone-t, hanem azért is, hogy ezt elfogadható áron tegye.

 

Mit gondolsz, örülnél például egy összecsukható Pro Max méretű és funkciókkal felszerelt telefonnak, ha még jó áron is lenne?

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass Case 2.0 iPhone 14 Pro Max tok és más – egyelőre nem összecsukható – készülékekhez tervezett iPhone-kiegészítőinket értékes telefonod tökéletes védelméhez.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük