B84376C8 2DCB 461C B975 9780BBA88AF7-iglass-iphone-uvegfolia

iPhone SE 2 – vajon megjelenhet még valaha?

Három új iPhone is megjelent idén – a 4 hüvelykes készülékek rajongóinak mégis csalódniuk kellett. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, év elején még minden jel arra utalt, hogy érkezik a közkedvelt SE frissítése, majd júniusban jött a hír, hogy az Apple végleg elvetette a tervet.

Vajon mi történt az SE 2-vel és van-e rá esély, hogy egyszer mégis megjelenjen? Az iGlass most utánajárt!

AA47AC3F 9B8B 4B96 B1C1 534028ACD815-iglass-iphone-uvegfolia

Az SE 2 hirtelen eltűnése már csak azért is meglehetősen furcsa volt, mert szinte kézzelfogható bizonyítékok keringtek róla – a megbízható szállítói információk és az elemzői jóslatok mellett még makettek és állítólagos tokok is kiszivárogtak. Nagyon ritka, hogy több forrás ennyire mellélőjön egy várható Apple termékkel kapcsolatosan.

A történet folytatását pedig már ismerjük: az Apple szeptemberben bemutatta az iPhone XS-t, az XS Max-ot és az XR-t, de hírét sem hallottuk 4,7 hüvelyknél kisebb készüléknek.

Hová lett az SE 2?

48EBC51E 4E31 4AE4 A64F 07C1E3DE61FD-iglass-iphone-uvegfolia

A legkézenfekvőbb magyarázatnak az tűnik, hogy az iPhone SE 2 2018-ban egyszerűen szükségtelen lett volna. Megjelent ugyanis az iPhone XR, amelyet az Apple szándékosan pénztárcabarát változatnak szánt. Az SE 2 pedig akár el is “rabolhatta” volna az XR vásárlóit. De vajon azt jelenti-e mindez, hogy a frissítés végleg eltűnt a színről? Nem feltétlenül.

Ami elképzelhető, – bár közel sem biztos – hogy az Apple 2019-re halasztotta az iPhone SE 2 bemutatását. Nézzük, miért is lenne ez logikus!

Több jelentés is beszámolt egy jelenleg fejlesztés alatt álló “Hangzhou” névre kódolt iPhone-ról, amely elsősorban a kínai és indiai alacsonyabb költségvetésű piacokat célozná meg. Ezekbe a kritikus régiókba az Apple eddig nem igazán tudott betörni, hiszen még az iPhone XR is sokak pénztárcáját meghaladja. Egy SE 2 viszont éppen jó megoldás lehetne erre.

98427175 8E72 4327 B9CA 216FDE460246-iglass-iphone-uvegfolia

A probléma csak annyi, hogy ez könnyen jelenthetné azt, hogy az iPhone SE 2 kizárólag ezeken a területeken lenne kapható. Ráadásul Kuo, a csaknem tévedhetetlen Apple-jós szerint jövőre csak az XS, az XS Max és az XR közvetlen, azonos méretű utódai érkeznek majd.

Bármi is legyen az Apple terve, az iPhone SE-nek még mindig rengeteg rajongója van és biztosak vagyunk benne, hogy sokan szívesen látnák a kisebb iPhone frissítését is.

Te örülnél az SE 2-nek? Szerinted van rá esély, hogy valaha megjelenik?

Köszönjük a figyelmed! Ha iPhone felhasználó vagy, Itt megtalálod iGlass kijelzővédő termékeinket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük