airpods tok

Mit tehetsz, ha hirtelen elromlik az AirPods-od? Útmutató a javításhoz és egy AirPods tok tipp a védelemhez

Először is, ha még nincs stílusos AirPods tok kiegészítőd a füleseid mellé, itt beszerezheted:

 

Gondjaid vannak az AirPods készülékeddel? Legyen szó csatlakozási, töltési, hangzási vagy bármilyen más problémáról, most hatékony megoldásokkal segítünk, hogy az AirPods-od újra működőképes legyen. Az Apple AirPods híres a zökkenőmentes beállításról és az olyan kényelmes funkciókról, mint az automatikus párosítás és az eszközváltás. Azonban, mint minden elektronikus eszközzel, az AirPods készülékkel is előfordulhatnak időnként problémák. Nézzünk meg öt hibaelhárítási lehetőséget a gyakori AirPod-problémák megoldására és egy AirPods tok kiegészítőt is értékes fülesed stílusos védelméhez.

 

Nem működik az AirPods-od? Tartsd be ezeket a lépéseket

 

Ellenőrizd az akkumulátor töltöttségi szintjét

Tedd mindkét AirPodot a töltőtokba, és az akkumulátor állapotának ellenőrzéséhez nyisd ki a fedelet az iPhone mellett.
Ha nem töltődnek, ellenőrizd a tokot, hogy nincs-e rajta törmelék vagy szennyeződés ott, ahol az AirPods érintkezői érintkeznek.
Bluetooth-beállítások:

 

Állítsd vissza alaphelyzetbe az AirPods készüléket

Ha a kapcsolati problémák továbbra is fennállnak, végezzünk alaphelyzetbe állítást.

 

Kérd szakember segítségét

Ha a problémák az alaphelyzetbe állítás vagy az újrapárosítás után is fennállnak, fordulj az Apple ügyfélszolgálatához telefonos vagy online segítségért, vagy kérj személyes találkozót.

Ha még mindig nem működik az AirPods: Ellenőrizd az akkumulátort és a töltést

Mielőtt belemerülnél a hibaelhárításba, győződj meg arról, hogy az AirPods és az AirPods tok elegendő akkumulátorral rendelkeznek. Ha az AirPods készüléket a töltőtokba helyezed, és a fedelet kinyitod az iPhone mellett, a tok és az AirPods akkumulátorszintjének egyaránt láthatónak kell lennie.

Az Apple azt javasolja, hogy az AirPods tok kiegészítőt töltsd fel teljesen, és hagyd az AirPods-t legalább 30 másodpercig töltődni benne, mielőtt megpróbálnád használni. Ha a töltési problémák továbbra is fennállnak, gondosan ellenőrizd, hogy nem akadályozzák-e törmelékek a fém töltőérintkezőket.

Ha a töltő AirPods tok továbbra sem reagál, próbálj meg másik Lightning-kábelt használni, vagy tölts vezeték nélkül, ha a tok támogatja azt. Ha a problémák továbbra is fennállnak, lépj kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálattal, vagy keress fel egy Apple Store-t vagy egy hivatalos szervizszolgáltatót.

 

És ha az AirPods még mindig nem működik: Tisztítsd meg alaposan

Időnként az AirPods érzékelt problémái a hangszóró- vagy mikrofonrácsot elzáró törmelék vagy felhalmozódás miatt jelentkezhetnek. Az AirPods Pro esetében előfordulhat, hogy a hangszórórácsokhoz való hozzáféréshez el kell távolítanod a fülpárnákat. Íme egy gyors útmutató:

  • Töröld le az AirPods készüléket egy tiszta mikroszálas kendővel.
  • Ha szükséges, nedvesítsd meg kissé a ruhát vízzel. Az Apple a Clorox fertőtlenítő kendők használatát is jóváhagyja.
  • Győződj meg róla, hogy teljesen megszáradtak, mielőtt visszahelyeznéd őket a töltőtokba vagy a füledbe.
  • Fontold meg a Blue Tack használatát a szennyeződések eltávolításához a hangszóró/mikrofonrácsokról.
  • A precíz tisztításhoz távolíts el némi vattát egy fülpiszkáló eszközről, vagy használj fogselymet a nehezen elérhető helyekhez.

 

Az elegáns, fehér töltőtokod valóban lenyűgöző, amikor először megkapod, de miután párszor bedobtad a táskád mélyére, kissé kopottnak tűnhet. Az AirPods  tok az optimális módja annak, hogy megóvd az eredeti AirPods töltőtokodat a véletlen sérülésektől. Fontos megjegyezni, hogy nemcsak a tokot magát kell védeni a véletlen sérülésektől, hanem azt is garantálni szeretnénk, hogy az AirPods belseje sértetlen maradjon. Bár az Apple eredeti töltőtokját úgy tervezték, hogy befogadja a fülhallgatót, amikor épp nincs használatban, az nem nyújt megfelelő védelmet azoktól az erősebb ütésektől, amelyek komoly károkat okozhatnak az AirPodsnak.

 

Köszönjük, hogy elolvastad az AirPods-problémák megoldására vonatkozó átfogó útmutatónkat. Ne feledd, hogy a webshopon AirPods tok kiegészítőinket is beszerezheted, hogy stílusosan védelmezd AirPods-odat és töltőtokját.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük