airpods tok

Lenyűgöző új funkciókat kap az AirPods – Ismerd meg őket és szerezd be a tökéletes AirPods tok kiegészítőt is hozzá

Ha már van AirPods-od és szeretnéd minél hatékonyabban megóvni értékes befektetésedet, szerezz be egy AirPods tok kiegészítőt, mielőtt az újdonságokra ugranál:

 

Az Apple nemrég mutatta be az iOS 17-et, és van okunk az izgatottságokra. Az új funkciók, amelyek az iPhone-odra érkeznek, minden bizonnyal a következő szintre emelik azt. Azonban nem az iPhone az egyetlen, amely hatalmas fejlesztéseket kap: mint kiderült, az Apple az AirPods-ra is hoz jó néhány figyelemre méltó újítást. Bár a legmenőbb funkciók többsége csak a második generációs AirPods Pro készüléken lesz elérhető, más fejlesztések is vannak, amelyeket minden AirPods felhasználó élvezhet – olvass tovább, hogy megtudd, mik is ezek és szerezd be a tökéletes AirPods tok kiegészítőt is készülékedhez.

 

Gyorsabb váltás az Apple készülékek között

 

Ez nem egy új funkció, de mégis érdemes megemlíteni, mert most sokkal jobbá válik. Az iOS 17, az iPadOS 17 és a macOS Sonoma segítségével az Apple javítja az AirPods készülékváltási képességét az eszközök között. Bár az Apple nem pontosította, hogy mi változik valójában, a frissítés megjelenésével biztosan észreveszed majd, hogy az AirPods mennyivel gyorsabban vált az eszközeid között.

 

Dark Mode az AirPods párosításhoz

 

Oké, nem ez a legnagyobb változás, amire számíthatsz az iOS 17-ben, de talán észrevetted, hogy amikor az AirPods-t párosítod az iPhone-oddal, a felugró üzenet az AirPods-oddal mindig fehéren jelenik meg, még akkor is, ha a Sötét módot használod. Nos, ez többé nem lesz így. A frissítéssel a felugró üzenet a beállításaidnak megfelelően fog megjelenni. Tehát ha az iPhone-odon a Sötét módot használod, akkor a felugró üzenet is sötét lesz. A világos mód használata ugyanazt fogja tartalmazni, amit már megszokhattunk.

 

Viszlát, “Hey Siri” parancs

 

Az Apple-nek elég sokáig tartott, mire rájött, hogy nem ártana tudnunk előhívni a Sirit anélkül, hogy először azt mondanánk, hogy “Hey”, de jobb későn, mint soha. Az iOS 17 frissítésével a “Siri” egyszerű kimondásával hívhatjuk majd Sirit. Ez a funkció az AirPods készülékeden is működni fog. Azonban ez a funkció nem lesz elérhető az AirPods Max készülékeken; kizárólag az Apple második generációs AirPods Pro készülékeire lesz exkluzív. Ez valószínűleg a régebbi AirPodsban található kisebb teljesítményű H1 chip miatt van, de ettől függetlenül ez egy szomorú hír a Max felhasználók számára. Reménykedünk benne, hogy az Apple számukra valami még nagyobb fejlesztést tartogat.

 

Némítás egy szempillantás alatt

 

Ha éppen hívást fogadsz az iPhone-oddal, és hirtelen zaj hallatszik körülötted, az első dolog, amit valószínűleg tenni akarsz, hogy megvéded a hívó fél fülét – ezt egyelőre nem teheted meg. A jó hír az, hogy ez hamarosan megváltozik. Az iOS 17-tel azonnal elnémíthatod vagy kikapcsolhatod a némítást, amikor éppen hívásban vagy, csak az AirPods szárának megnyomásával. Bár ez talán nem tűnik nagy dolognak, sok időt és kellemetlen pillanatot spórolhatsz majd meg ezzel a fontos hívások során.

 

Adaptív Audió a 2. generációs AirPods Prón

 

Az Apple egy új módot mutatott be az AirPodsból érkező hang intelligens vezérlésére. A vállalat ezt Adaptive Noise Controlnak nevezi, és “dinamikusan ötvözi az Átlátszóságot és az Aktív zajszűrést”, hogy alapvetően a hangszinteket a hallott zenék és a körülötted lévő külső hangok alapján állítsa be. Így, ha hangos környezetbe mész, az AirPods hangja hangosabban fog szólni. Hasonlóképpen, ha csendesebb helyre mész, az Adaptive Audio csökkenti az AirPods hangerejét. Sajnos ez a funkció csak a második generációs AirPodsokon lesz elérhető a H2 chip extra teljesítménye miatt, amely jelenleg csak azokban található.

Személyre szabott hangerő

 

Az új Adaptív audió részeként az Apple bevezeti a Személyre szabott hangerő nevű funkciót is. Ez gépi tanulást használ a hangpreferenciáid kitalálásához. Miután többet megtud rólad, a Személyre szabott hangerő gondoskodik arról, hogy automatikusan beállítsa az AirPods hangerejét, hogy a lehető legjobb hallgatási élményt nyújtsa. Ez nem jelenti azt, hogy mindig hangos zenét fog bömböltetni a füledbe, ha így szereted, hiszen az Apple a hallásod egészségére is igyekszik vigyázni azzal, hogy automatikusan csökkenti a hangerőt, amint az iPhone úgy véli, hogy túl sok zajnak voltál kitéve.

 

Az AirPods észleli majd, ha beszélgetsz valakivel

 

Ez a funkció messze az egyik legmenőbb, ami a következő iOS 17 frissítéssel érkezik. Voltál már olyan helyzetben, amikor valaki beszélni kezdett hozzád, és ki kellett venned az AirPods-odat, hogy jól halld? Nos, ez nem lesz probléma, miután az Apple bevezeti a Conversation Awareness nevű praktikus funkciót.

Ha ezt a funkciót használod, az AirPods tudni fogja, ha beszélgetsz valakivel. Ha beszélgetést észlel, automatikusan csökkenti az AirPods hangerejét, és bekapcsolja az Átlátszó módot. Ha pedig mindez nem lenne elég, az AirPodsod a körülötted lévő összes háttérzajt is csökkenti, és automatikusan megpróbálja kicsit hangosabbá tenni az előtted lévő hangokat.

 

Te milyen AirPods-t használsz, megkapod a menő újításokat? Írd meg kommentben, és szerezd be mellé a tökéletes AirPods tok kiegészítődet is!

 

 

Köszönjük a figyelmed! Ha Te már AirPods tulajdonos vagy, IDE kattintva beszerezheted AirPods tok kiegészítőnket készüléked tökéletes és stílusos védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük