iphone 15 pro szilikon tok

“Jelentős áremelkedést” várnak a szeptember 12-én érkező iPhone 15 Prótól, itt van, miért (Az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk viszont már itt van, és elérhető áron)

Magas ár ide, vagy oda, Neked tuti megéri majd a 15 Pro? Akkor jó hírünk van, mert drága befektetésed védelméről már előre gondoskodhatsz iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk segítségével, ami már elérhető a webshopon – és tőlünk megszokottan legalább ez elérhető árú:

 

Már csak alig egy hét van hátra az Apple szeptember 12-i (már hivatalosan is) iPhone 15 “Wonderlust” eseményéig, és egy új pletyka ma ismét azt sugallja, hogy az iPhone 15 Pro tényleg drágább lesz elődjénél. Méghozzá sokkal. A történet ezúttal a DigiTimes nevű ellátási lánc forráson keresztül érkezett, amely a változást két fő tényezőnek tulajdonítja. Vajon megéri majd Neked? Olvass tovább, mivel indokolt a még drágább iPhone és nézd meg iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnket is, ha Téged már úgysem tántoríthat el tőle semmi (legfeljebb a hátlap csere áráról való félelem.)

 

Ismét iPhone 15 Pro áremelkedésről szólnak a hírek…

A DigiTimes Research vezető elemzője, Luke Lin szerint az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus várhatóan nagyjából ugyanannyiba kerülnek majd, mint az iPhone 14 és az iPhone 14 Plus. Ugyanez azonban nem mondható el az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max esetében.

Lin elmagyarázza, hogy az iPhone 15 Pro termékcsalád idén két elsődleges változás miatt “jelentős áremelkedést” fog tapasztalni: A rozsdamentes acélról a titániumra való áttérés az alváz kialakításánál és az új periszkóplencse kamerarendszer. (Ezutóbbiról már beszámoltunk, hogy valóban emelni fogják az árat). Az áremelések ellenére azonban a DigiTimes előrejelzése szerint továbbra is az iPhone 15 Pro modellek lesznek a legnépszerűbb telefonok ebből a generációból. Az Apple úgy készül az iPhone 15 Pro Max megnövekedett népszerűségére, hogy a gyártás felfuttatására összpontosít, ami az ellátási lánc megrendeléseinek eddigi “legnagyobb részét” teszi ki.

Hát igen, nem ez az első alkalom, hogy azt halljuk, hogy az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max drágább lesz, mint az iPhone 14-es társaik, úgyhogy mostmár kezdjük biztosra venni. A Bloomberg többször is beszámolt az Apple terveiről, ahogy a Barclays elemzői is. Ami azonban továbbra sem bizonyos, az az áremelések mértéke…

 

Oké, de mennyi is lehet az a jelentős áremelés?

 

Az egyik pletyka szerint az iPhone 15 Pro 100 dollárral lesz drágább, mint az iPhone 14 Pro, ami 1099 dolláros induló árat sejtet. Az iPhone 15 Pro Max eközben akár 200 dollárral is több lehet, mint az iPhone 14 Pro Max, így a kezdő ára 1300 dollár lenne. (Átváltva kb. 460 ezer forint, de ebben még nincs benne az, hogy ide is meg kell érkeznie).

Tim Cook egyébként korábban az Apple 2023. első negyedévi eredménybeszámolója során utalhatott az Apple iPhone 15 Pro árának emelésére vonatkozó terveire. Mondhatjuk úgy is, hogy figyelmeztetni próbált minket…

“[Az iPhone] tartalmazza a kapcsolataikat, az egészségügyi adataikat, a banki adataikat és az okosotthonukat és az életük nagyon sok különböző részét, a fizetési eszközüket és – elég sok ember így van ezzel” – mondta Cook akkor. “És így azt hiszem, az emberek hajlandóak egy kicsit tovább nyújtózkodni, hogy a legjobbat kapják, amit megengedhetnek maguknak ebben a kategóriában”.”

Azért sokak számára még így is meglepetést okozna, ha az Apple-nek lenne mersze közel 20%-kal megemelni az iPhone 15 Pro Max árát, de bő egy hét múlva biztosan megtudjuk. Az Apple várhatóan szeptember 12-én jelenti be az iPhone 15 termékcsaládot, az előrendelések szeptember 15-én, a megjelenés pedig szeptember 22-én következik.

A jó hír pedig, hogy az iPhone 15 Pro szilikon tok kiegészítőnk már kapható a webshopon, és ez tutira megment majd a csillagászati árú javításoktól, vagy egyáltalán, a drága befektetésed sérülésétől!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük