cable fooldal kep 2 desktop-iglass-iphone-uvegfolia

Nem lesz többé megtört kábeled: Itt az Ultra Erős iGlass Cable!

Megelégeltük. Megelégeltük a megtört, szakadt, szétvált iPhone töltőinket. Megelégeltük, hogy hiába imádjuk az Apple termékeinket, a kábeleink legfeljebb fél évet bírtak ki. Ezért hoztuk létre az iGlass Cable-t, az ultra strapabíró, garantáltan megtörhetetlen iPhone töltőkábelt!

Korábban már írtunk arról, hogy a kábelek egy rosszul sikerült Greenpeace-kampány miatt az Apple egyik legnagyobb gyengeségének számítanak, amikkel legalább egyszer csaknem minden iPhone-osnak meggyűlik a baja. Az iGlass Cable-lel a célunk az volt, hogy a megszokott iGlass minőségben, egy iPhone-okhoz méltó színvonalú töltővel vessünk véget ennek az évek óta tartó szenvedésnek.

IMG 1562-iglass-iphone-uvegfolia

Miben más az iGlass Cable?

Az iGlass Cable megvalósítja mindazt, ami eddig szinte elképzelhetetlen volt. Az extra erős kábel gyakorlatilag szakadásmentes, ráadásul a csomósodástól és a koszolódástól sem kell tartanod. A speciális Nylon anyaghasználat nemcsak a prémium kinézetről és tapintásról, hanem az egyedülálló strapabíróságról is gondoskodik. Ezzel a töltővel nem kell óvatoskodnod: még nagy nyomás alatt, szándékos feszítgetéssel sem sikerült elszakítanunk. Ezt persze ne próbáld ki otthon, de mi megtettük, hogy bebizonyítsuk: rendeltetésszerű használat mellett ez a kábel biztosan nem fog megtörni. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy természetesen az iGlass Cable-re is cseregaranciát vállalunk, amennyiben megtörne!

honlap termekkepek product 1 1-iglass-iphone-uvegfolia

Ismerős az érzés? A kanapé vagy az ágy mellett töltöd az iPhone-od, de közben persze szeretnéd nyomkodni is. És még éppen 20 centi hiányzik ahhoz, hogy mindezt kényelmesen tehetsd meg… Az iGlass Cable azonban ezt is megoldja: a gyári töltőkkel ellentétben 1 méter 20 centi hosszúra terveztük a lehető legkomfortosabb használat érdekében.

Nem lesz tobbe szakadt kabeled itt az ultra eros iglass cable02-iglass-iphone-uvegfolia

A kábel eredeti Apple Lightning csatlakozóval felszerelt, így az iPhone mellett iPad és iPod készülékek töltésére is tökéletes. Természetesen az MFi (Made For iPhone, iPad, iPod) tanúsítást is elnyerte, amely garantálja a csúcsminőséget és azt, hogy megfelel az Apple által előírt működési követelményeknek. Ezenkívül fejlesztett hajlíthatósággal készült, az iPhone-od tökéletes védelmének érdekében pedig garantáltan illeszkedik iGlass Case tokjainkkal.

Mindent összevetve tehát az iGlass Cable nagy valószínűséggel az utolsó iPhone töltő, amire valaha szükséged lesz. A kábel végre megérkezett hozzánk, így készletről, a megszokott gyors szállítással szerezheted be IDE kattintva!

LIMITÁLT KARÁCSONYI AJÁNLAT: Az iGlass Cable-t most az iGlass Platinum csomagajánlat részeként egy iGlass Pro és egy iGlass Case társaságában extra kedvezménnyel is megvásárolhatod! Kattints IDE a csomagajánlatokhoz!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük