Nem lesz többé megtört kábeled: Itt az Ultra Erős iGlass Cable!

Megelégeltük. Megelégeltük a megtört, szakadt, szétvált iPhone töltőinket. Megelégeltük, hogy hiába imádjuk az Apple termékeinket, a kábeleink legfeljebb fél évet bírtak ki. Ezért hoztuk létre az iGlass Cable-t, az ultra strapabíró, garantáltan megtörhetetlen iPhone töltőkábelt!

Korábban már írtunk arról, hogy a kábelek egy rosszul sikerült Greenpeace-kampány miatt az Apple egyik legnagyobb gyengeségének számítanak, amikkel legalább egyszer csaknem minden iPhone-osnak meggyűlik a baja. Az iGlass Cable-lel a célunk az volt, hogy a megszokott iGlass minőségben, egy iPhone-okhoz méltó színvonalú töltővel vessünk véget ennek az évek óta tartó szenvedésnek.

Miben más az iGlass Cable?

Az iGlass Cable megvalósítja mindazt, ami eddig szinte elképzelhetetlen volt. Az extra erős kábel gyakorlatilag szakadásmentes, ráadásul a csomósodástól és a koszolódástól sem kell tartanod. A speciális Nylon anyaghasználat nemcsak a prémium kinézetről és tapintásról, hanem az egyedülálló strapabíróságról is gondoskodik. Ezzel a töltővel nem kell óvatoskodnod: még nagy nyomás alatt, szándékos feszítgetéssel sem sikerült elszakítanunk. Ezt persze ne próbáld ki otthon, de mi megtettük, hogy bebizonyítsuk: rendeltetésszerű használat mellett ez a kábel biztosan nem fog megtörni. Ebben annyira biztosak vagyunk, hogy természetesen az iGlass Cable-re is cseregaranciát vállalunk, amennyiben megtörne!

Ismerős az érzés? A kanapé vagy az ágy mellett töltöd az iPhone-od, de közben persze szeretnéd nyomkodni is. És még éppen 20 centi hiányzik ahhoz, hogy mindezt kényelmesen tehetsd meg… Az iGlass Cable azonban ezt is megoldja: a gyári töltőkkel ellentétben 1 méter 20 centi hosszúra terveztük a lehető legkomfortosabb használat érdekében.

A kábel eredeti Apple Lightning csatlakozóval felszerelt, így az iPhone mellett iPad és iPod készülékek töltésére is tökéletes. Természetesen az MFi (Made For iPhone, iPad, iPod) tanúsítást is elnyerte, amely garantálja a csúcsminőséget és azt, hogy megfelel az Apple által előírt működési követelményeknek. Ezenkívül fejlesztett hajlíthatósággal készült, az iPhone-od tökéletes védelmének érdekében pedig garantáltan illeszkedik iGlass Case tokjainkkal.

Mindent összevetve tehát az iGlass Cable nagy valószínűséggel az utolsó iPhone töltő, amire valaha szükséged lesz. A kábel végre megérkezett hozzánk, így készletről, a megszokott gyors szállítással szerezheted be IDE kattintva!

LIMITÁLT KARÁCSONYI AJÁNLAT: Az iGlass Cable-t most az iGlass Platinum csomagajánlat részeként egy iGlass Pro és egy iGlass Case társaságában extra kedvezménnyel is megvásárolhatod! Kattints IDE a csomagajánlatokhoz!

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük