mágneses tok

iOS 17 – Várható bemutatás, új funkciók és minden, amit eddig tudunk

 

Ha ezt a cikket most is épp egy iPhone-on olvasod, akkor először is gondoskodj egy megfelelő mágneses tok beszerzéséről, hogy legyen is min használnod az elkövetkezendő szoftverfrissítéseket:

 

Akár hiszed, akár nem, míg az iOS 16-ban meg nem jelent funkciókról is spekuláltunk, az iOS 17 néhány hónapon belül érkezik. Rendszerint ez jelenti az Apple legnagyobb szoftverfrissítését az iPhone-felhasználók számára, és általában tele van új funkciókkal és változásokkal. Olvass tovább, mert összeszedtük, mit mondanak jelenleg a pletykák az iOS 17 új funkcióiról és várható megjelenéséről – nem mellesleg pedig egy mágneses tok tippet is adunk, hogy még biztosan jó sokáig használhasd iPhone-odon ezeket az új funkciókat is.

 

Mikor jelenti be az Apple az iOS 17-et?

Az Apple minden bizonnyal a júniusi WWDC-n fogja bejelenteni az iOS 17-et. A WWDC az Apple éves fejlesztői konferenciája, ahol az Apple bemutatja az iPhone, iPad, Mac, Apple TV és Apple Watch operációs rendszerek legújabb verzióit. A WWDC 2023-as időpontját még nem jelentették be, de a konferenciát általában június első hetében tartják. Idén mi a június 5-i hétre fogadunk.

Íme egy kis összefoglaló arról, hogy az Apple az elmúlt években mikor jelentette be a WWDC-t:

 

2016: Április 18.
2017: február 16.
2018: március 13.
2019: március 14.
2020: március 13.
2021: március 30.
2022: április 5.

Miután az Apple júniusban a WWDC-n bejelenti az új iOS-eket, azonnal kiadja a frissítés béta verzióját a fejlesztőknek. Ezután valamikor júliusban kiadja a nyilvános bétaverziót, amelyet minden iPhone-felhasználó kipróbálhat. Végül az Apple valamikor szeptemberben fogja elérhetővé tenni az iOS 17-et mindenki számára, valószínűleg az új iPhone 15 és iPhone 15 Pro termékcsaláddal együtt.

 

Az iOS 17 új funkciói – Mire számítunk?

 

Míg az Apple hardvertermékei hónapokkal – vagy akár évekkel – előre kiszivárognak, a szoftverek kiszivárgása már ritkább. Ennek oka, hogy a legtöbb hardverszivárgás az Apple hatalmas ellátási láncából származik, nem pedig magától az Apple-től. A vállalat azért tudja minimálisra csökkenteni a szoftverről szóló infók kiszivárgásait, mert még az Apple-n belül is csak kevés embernek van tudomása a vállalat terveiről.

Ezzel együtt az iOS 17 úgy tűnik, hogy az új funkciókat tekintve viszonylag szerény frissítés lesz.

A Bloomberg leginkább arról számolt be, hogy az iOS 17 (és az Apple egyéb szoftverplatformjai) háttérbe szorulnak, mivel a vállalat az AR/VR headset fejlesztésére koncentrál. A headsetet szintén a WWDC-n jelenthetik be, és ha megvalósul, akkor az Apple első jelentős új hardver- és szoftverplatformját jelenti majd az Apple Watch óta. Az Apple vélhetően az egész vállalaton belülről vonja el a hardver- és szoftvermérnöki erőforrásokat, hogy a headset fejlesztésére összpontosítson.

Az iOS 17 kódneve állítólag “Dawn”, és a WWDC előtt folyamatos fejlesztés és tesztelés alatt áll az Apple-n belül. A Bloomberg szerint a frissítés “az eredetileg tervezettnél kevesebb nagyobb változtatást tartalmazhat”, mivel a Reality Pro headsetre összpontosítanak “az iOS 16 gubancai mellett”.

 

Összegzés

Ahogy közeledünk a júniusi WWDC-hez, lehetséges, hogy újabb kiszivárgások és pletykák további fényt derítenek arra, hogy mi várható idén az iOS 17-ben. Általában azonban az Apple sok mindent képes titokban tartani magáig a WWDC-ig – kíváncsiak vagyunk, hogy ezúttal mennyire sikerül majd nekik.

Az Apple minden egyes új iOS-kiadással egy sor izgalmas új funkciót vezet be, amelyek még erősebbé és sokoldalúbbá teszik az iPhone-okat. S még ha szerényebb frissítésre is számítunk, az iOS 17 sem ígérkezik kivételnek. De ezekkel az új képességekkel együtt szükség van az iPhone erős védelmére is, ezért a Magsafe iGlass Case 2.0-hoz hasonló mágneses tok kiegészítőbe való befektetés fontosabb, mint valaha.

A Magsafe tokok erős mágnesek segítségével rögzülnek iPhone készülékedhez, így biztonságosan és kényelmesen megvédik készülékedet a karcolásoktól, leejtésektől és egyéb sérülésektől. Úgy tervezték őket, hogy zökkenőmentesen működjenek a legújabb iPhone-okkal, köztük az iPhone 13-mal is, és számos olyan előnyt kínálnak, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki az iOS 17-ből. Az iOS 17 számos új funkciója például valószínűleg nagymértékben igénybe veszi majd az iPhone kameráját és érzékelőit, amelyek törékenyek és sérülésre hajlamosak lehetnek. Egy kameravédővel is ellátott MagSafe mágneses tok extra védelmet nyújthat ezeknek az alkatrészeknek, így biztosítva, hogy éveken át biztonságosan és hatékonyan használhasd őket.

Te mit remélsz az iOS 17-ben idén? Vannak olyan konkrét funkciók, amelyek a kívánságlistád élén állnak? Oszd meg velünk a hozzászólásokban.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted MagSafe mágneses tok és további kiegészítőinket iPhone-od tökéletes és stílusos védelméhez, amíg a frissítésekre vársz.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük