iphone 13 pro max átlátszó tok

A legnagyobb hatással bíró Steve Jobs gondolatok (2. rész) – Így viszik tovább filozófiáját az iGlass termékek az iPhone 13 Pro Max átlátszó tok példáján át bemutatva

Ha iPhone-os vagy, először is csapj le egy hasznos – például egy iPhone 13 Pro Max átlátszó tok – kiegészítőre, hogy tökéletes és stílusos biztonságban olvashasd végig a következő gondolatokat:

 

Steve Jobs neve az innovatív gondolkodással és másokat inspiráló tulajdonságokkal van összefüggésben, mint az Apple társalapítója és korábbi vezetője. Idézetei legendásak a tech iparban, és azóta is vezetők és innovátorok merítik belőlük az inspirációt. Az előző részt nagyon szerettétek, ezért most újabb igencsak hatásos Steve Jobs gondolatokat mutatunk Nektek. Emellett azt is megvizsgáljuk, hogy az iGlass prémium kiegészítők – mint például az iPhone 13 Pro Max átlátszó tok – hogyan tükrözik azt a filozófiát és azokat az elveket, amelyeket Steve Jobs képviselt. Ha iPhone-t használsz, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod ezt a cikket.

 

Így éld az életed

 

„Amikor 17 voltam, valahol olvastam egy idézetet, amiben azt írták ‘Ha minden napodat úgy éled, mintha életed utolsó napja lenne, egy nap biztosan igazad lesz majd.’ Nagy hatással volt rám, és az azóta eltelt 33 évben minden reggel megkérdezem magamtól a tükör előtt: ‘Ha ma lenne életem utolsó napja, akkor is azt szeretném csinálni amit ma tenni fogok?’ Ha pedig túl sok egymást követő nap nem a válaszom, akkor tudom, hogy ideje megváltoztatni valamit.”

 

Elmélet az elmédről és az intuícióról

 

“Ha csak ülsz és figyelsz, észreveszed, milyen fáradhatatlan elméd. Ha megpróbálod lenyugtatni, az csak ront a helyzeten, de egy idő után mégiscsak megnyugszik, és amikor ez megtörténik, képes leszel arra, hogy egészen finom dolgokat is meghallj. Ez az, amikor intuíciód kezd kibontakozni, és kezded a dolgokat sokkal tisztábban látni, és kezdesz sokkal inkább a jelenben élni. Az elméd szép lassan lelassul, és a pillanat hatalmasra tágul. Sok olyat meglátsz, amit azelőtt nem láttál. Ez az elmélet, ezt kell gyakorolni.”

 

A csapat fontosságáról

 

“Az én szememben a Beatles a tökéletes üzleti modell. Négy tehetséges srác, akik féken tartották egymás negatív energiáját. Kiegyensúlyozták egymást és a végeredmény több volt, mint a részek összege. Így működik az üzleti élet is: a gazdasági sikereket nem egy ember éri el, hanem a csapat.”

 

És még egy gondolat a Téged körülvevő emberekről

 

„Gondolj azokra az emberekre, akikkel szívesen dolgozol együtt. Gondolj azokra az ügyfelekre, akiket szívesen szolgálsz ki. Gondolj a barátaidra, akiket szeretnél magad körül tudni… Az elhivatott kollégák elhivatott emberekkel szeretnek együtt dolgozni. A kedves emberek szintén kedves emberekkel veszik körül magukat. A kimagasló alkalmazottak kimagasló főnököknek akarnak dolgozni. Legyél a lehető legjobb és vedd körül magad olyan emberekkel, akik még nálad is jobbak.”

 

Steve Jobs utolsó gondolatai: mi az igazi gazdagság?

 

“Most már tudom, amikor elegendő vagyont halmoztunk fel, mely élethosszig kitart, más dolgokat kellene keresnünk, amelyeknek nincs köze a vagyonhoz. Valami sokkal fontosabbat: talán kapcsolatokat, talán művészetet, talán fiatalabb korunk álmait… A vagyon folyamatos üldözése csak egy önmagából kifordult személyt hoz létre belőlünk, amilyen én is vagyok. Isten adta képességünk érezni mindenki szívében a szeretetet, nem pedig a vagyon által előidézett illúziókat. Az életem során megszerzett vagyont nem vihetem magammal. Amit magammal vihetek, az csak a szeretet által kiváltott emlékek. Ez az igazi gazdagság, mely követni fog, elkísér, erőt és fényt ad.”

 

Az egyszerűségről

 

„Az egyszerűség arany középút a túl kevés és a túl sok között”.

Nos, megjegyeznénk, hogy az új iPhone 13 Pro Max átlátszó tok tökéletes példája ennek az arany középútnak a gyakorlatban. Elegáns kialakításával és tartós anyagaival tökéletes védelmet nyújt készülékednek, miközben stílusos kiegészítőként is kitűnik.

 

 

 

 

Az iGlass iPhone 13 Pro Max átlátszó tok – melyet IDE kattintva szerezhetsz be – csak egy kiragadott példa arra, hogy Steve Jobs bölcsességét hogyan lehet alkalmazni a termékekben, és az ő példáját követve mindannyian arra törekedhetünk, hogy valami igazán innovatívat és inspirálót hozzunk létre.

 

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük