iPhone 15 Pro Max Magsafe tok

Tippek: Így hűsítsd le az iPhone-odat a nyári hőségben

Oké, túlmelegedés, de nem a tok, például, ha az újabb szériát vesszük, az iPhone 15 Pro Max Magsafe tok elkerülése fogja ettől megvédeni a telefonodat. Amitől viszont biztosan megvédi, azok a súlyos törések és karcolások, amik igencsak sokba kerülnének Neked. Itt már be is szerezheted az iPhone 15 Pro Max Magsafe tok kiegészítőt, hogy mindezt megúszd:

 

Borító: TechRadar

 

A hőmérséklet folyamatosan emelkedik, és sok helyen világszerte új rekordokat döntöttünk a legforróbb napok vagy hónapok tekintetében. Bár a forró napok az embereknek is kellemetlenek, még rosszabbak az eszközeink számára, beleértve az iPhone-odat is. Ha nem vagy óvatos, az extrém hőség tartósan károsíthatja az iPhone-od hardverét. Szerencsére van néhány módszer, amivel hűvösen tarthatod az iPhone-odat a nyár folyamán. Íme egy tucat tipp, hogy az iPhone-od hűvös maradjon. Ha pedig a legfrissebb szériát használod, ne feledkezz meg például iPhone 15 Pro Max Magsafe tok kiegészítődről sem, ami a túlmelegedéstől ugyan nem, de az ütésektől biztosan megvédi majd készülékedet.

 

Csökkentsd az iPhone-od fényerejét

Az iPhone-od képernyője nagyon fényes lehet, ami jó dolog a szabadban, de kockázatos egy forró napon. Minél fényesebb a képernyő, annál nagyobb az esélye a túlmelegedésnek. Kapcsold ki az automatikus fényerőt a Beállítások > Kisegítő lehetőségek > Kijelző és szövegméret menüpontban, és kapcsold ki az Automatikus fényerőt. Ezután manuálisan csökkentsd a fényerőt a Vezérlőközpontban. A Sötét mód használata is segíthet, mivel csökkenti a képernyő intenzitását. Kapcsold be a Beállítások > Kijelző és fényerő menüpontban, és koppints a Sötét opcióra.

 

Kerüld az iPhone használatát közvetlen napfényben

A napfény túlmelegítheti az iPhone-odat, ha túl sokáig van kitéve neki. Próbáld meg beltéren vagy árnyékos helyen használni az iPhone-odat, hogy megvédd a hőségtől.

 

Ne hagyd az iPhone-odat az autóban

Soha ne hagyd az iPhone-odat az autóban, különösen, ha az közvetlen napfényben parkol. Az autó belsejében lévő hő miatt az iPhone túlmelegedhet, és hosszú távon károsodhat. Kerüld az iPhone elhelyezését forró szobákban otthon is.

 

Kerüld, hogy forró napokon a zsebedben tartsd az iPhone-odat

Nagyon forró napokon, ha a zsebedben tartod az iPhone-odat, túlmelegedhet a szellőzés hiánya és a tested hője miatt. Tartsd inkább egy táskában, ahol több helye van lélegezni.

 

Ne használd az iPhone-odat, miközben töltődik

Ha töltés közben használod az iPhone-odat, az túlmelegedést okozhat. Jobb, ha hagyod, hogy magától töltődjön, különösen forró napokon. Ha muszáj használnod, csak rövid ideig tedd, például egy gyors hívásra vagy értesítés ellenőrzésére.

 

Kerüld az igényes feladatokat az iPhone-odon

Forró napokon kerüld az igényes feladatokat, mint a játék vagy a streamelés. Ezek a tevékenységek sok hőt termelnek. Végezz egyszerűbb feladatokat, amíg le nem hűl a hőmérséklet vagy hűvösebb helyre nem kerülsz.

 

Kapcsold be a Repülőgép módot

A háttérben futó tevékenységek miatt az iPhone-od hirtelen felmelegedhet. A Repülőgép mód bekapcsolása csökkentheti ezeket a tevékenységeket. A Vezérlőközpontban a repülőgép ikonra koppintva aktiválhatod a Repülőgép módot.

 

Kapcsold be az Alacsony töltöttség módot

Az Alacsony töltöttség mód csökkenti a háttértevékenységeket, segítve az iPhone hűvösen tartását. Aktiváld a Beállítások > Akkumulátor menüpontban, és kapcsold be az Alacsony töltöttség módot. Ez meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát is.

 

Kapcsold ki az iPhone-odat

Ha az iPhone-od túl forró, és nem tudsz hűvösebb helyre menni, kapcsold ki, hogy segítsen lehűlni. Húzd ki minden áramforrásból, és távolítsd el a kiegészítőket. Amikor lehűlt, kapcsold vissza úgy, hogy nyomva tartod az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

 

Helyezd az iPhone-odat hűvös helyre

Ha az iPhone-od forró, tartsd jól szellőző, hűvös szobában, hogy segítsen lehűlni. Hűtéshez helyezd ventilátor közelébe. Ne tedd hűtőbe, mert a hirtelen hőmérséklet-változás károsíthatja a belső alkatrészeket.

 

Használj telefonhűtőt

A számítógépekhez hasonlóan a telefonok is használhatnak hűtőt forró napokon. Ezek USB-C vagy Lightning porton keresztül csatlakoznak, és egy kis ventilátor hűti az iPhone-t. Például a Black Shark telefonhűtő hőmérséklet-kijelzővel rendelkezik, hogy tudd, mennyire meleg az iPhone-od.

 

Ezekkel a tippekkel megvédheted az iPhone-odat a hő káros hatásaitól, és gondoskodhatsz arról, hogy még a legforróbb napokon is zökkenőmentesen működjön. Kellemes nyarat!

 

Köszönjük a figyelmed! Hogy egy problémával már biztosan kevesebb legyen, a webshopon már beszerezheted iPhone 15 Pro Max Magsafe tok kiegészítőnket.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük