iPhone 15 Pro Max MagSafe tok

3-4 hetet is késhet az iPhone 15 Pro Max a kamera miatt egy elemző szerint (mi már készülünk az iPhone 15 Pro Max MagSafe tok termékünkre, de ez nem minden…)

Mindazok, akik az iPhone 15 széria várhatóan legprémiumabb tagjára, a 15 Pro Maxra pályáznak (és hozzá az iGlass iPhone 15 Pro Max MagSafe tok kiegészítőnkre, legalábbis reméljük, hogy egy ekkora befektetés mellé nem hagyod le a védelmet), már-már örülhettek, hogy 3 hét múlva megjelenik a készülék – ám úgy tűnik, hogy még egy kicsit várniuk kell. A legfejlettebb kamerarendszerrel rendelkező, legmodernebb iPhone ugyanis a képérzékelő készenlétének hiánya miatt miatt októberig tartó késedelemmel szembesülhet. Nézd meg, miből is gondolja ezt az elemző, amíg azon gondolkozol, melyik iPhone 15 Pro Max MagSafe tok kiegészítőnket választod majd mellé. Hiszen így erre is több időd lesz…

A feltételezést arra alapozzák, hogy a fényképezőgép-alkatrészeket szállító Sony nem tudja majd időben biztosítani az iPhone 15 Pro Max által használt képérzékelőt, hogy az a többi új modellel együtt szállítható legyen. 

Az Apple várhatóan az iPhone 15 Pro Max-ban mutatja majd meg a legnagyobb mértékű kamera-fejlesztést: ez egy periszkópos lencserendszert fog használni, amely a jelenlegi 3x-os határértéknél nagyobb optikai zoomot biztosít. A kisebb iPhone 15 Pro várhatóan nem kapja meg ezt a frissítést. Az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus ultraszéles és nagylátószögű kamerákat tartalmazak majd, de teleobjektíves kamerákat nem.

 

Mikor jönnek az új iPhone-ok?

 

Várhatóan az Apple szeptember 12-én az Apple Watch Series 9 és Ultra 2 mellett jelenti be az új iPhone-okat. Az előrendelések valószínűleg szeptember 15-én kezdődnek, a szállítások pedig szeptember 22-én indulnak. Az elemzői jegyzetben leírt három-négy hetes csúszás az iPhone 15 Pro Max szállításokat viszont október 6. és október 13. közé teheti. Egy hónapon belül ez már a második elemzői jelentés, amely szerint az ellátási lánc problémái miatt az iPhone 15 termékcsalád egy része októberig is késhet. Az ilyen késés nem ismeretlen, mivel az Apple az elmúlt években már többször is tolt ki bevezetéseket az ellátási lánc problémái és a COVID-dal kapcsolatos korlátozások miatt, szóval igen, az Apple a korábbi években már járt el úgy, hogy bizonyos iPhone-modelleket néhány héttel később szállítson ki, mint másokat. Az iPhone XR például az iPhone XS után, az iPhone 14 Plus pedig az iPhone 14 után került kiszállításra. Az iPhone 12 mini és az iPhone 12 Pro Max szintén hetekkel az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro után került kiszállításra.

Ha az is felmerült benned, hogy az új iPhone-od mellé mikor jönnek az olyan prémium iGlass kiegészítők, mint az iPhone 15 Pro Max MagSafe tok és további termékeink a védelemhez és a használati élmény kimaxolásához, akkor ne aggódj, mert már mi is nagy erővel készülünk az iGlass-nél.

A Bank of America elemzői jegyzete korábban azt jósolta, hogy az iPhone 15 szállítások idén októberre csúsznak. Egy rövid életet élt pletyka az iPhone 15 Pro kijelzőjének gyártási problémáiról is felbukkant a nyáron.

Az iPhone 15 termékcsalád várhatóan az új iPadekhez hasonlóan a Lightning töltőportot végre USB-C-re cseréli majd. Az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max esetében bevezetett Dynamic Island dizájnt veszi át. Az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modelleken a rozsdamentes acél helyett várhatóan titániumot használnak majd. A Pro modellek a standard némító kapcsolót is egy programozható gombbal helyettesítik majd, amely az Apple Watch Ultra Action gombjához hasonlóan programozható lesz, és ez lehet az egyik legnyomósabb érved arra – az USB – C mellett – hogy iPhone 15-re válts.

Az Apple tehát ugyan még nem jelentette be a szeptemberi iPhone esemény dátumát, de minden szem szeptember 12-re szegeződik. Te készülsz valamelyik idei Apple-újdonságot beszerezni? Írd meg kommentben, mit vársz a legjobban, és ne feledkezz meg arról sem, hogy hamarosan érkezik az iGlass iPhone 15 Pro Max MagSafe tok és sok más újdonságunk is.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük