iPhone 14 Pro Max tok

Újabb információk szivárogtak ki az iPhone 17-ről, az összecsukható iPhone-ról és az Apple AI terveiről – Minden, amit tudunk

Maradnál a hagyományos iPhone-oknál – főleg mert épp az egyik legújabb modelled van? Ha például iPhone 14 Pro Max tulajdonos vagy, először is gondoskodj készüléked védelméről egy iPhone 14 Pro Max tok beszerzésével:

 

Jeff Pu ellátási lánc elemző a héten aktívan osztogatta az ellátási láncról szóló pletykákat, amelyek különböző témákat érintettek, mint például a jövő évi iPhone 17, az Apple mesterséges intelligencia szerverének fejlesztése az M2 Ultra és M4 chipekkel, valamint az Apple összehajtható készülékeinek lehetséges érkezése. Íme egy áttekintés a meglátásairól – nézd meg, mit tudunk eddig az iPhone 17-ről, a hajlékony iPhone-ról, az Apple AI szerverekkel kapcsolatos terveiről és görgess lejjebb iPhone 14 Pro Max tok ajánlásunkért is, ha Te még maradsz egy ideig a hagyományos és jól bevált iPhone-nál, főleg, ha épp egy ilyen új modellt használsz.

iPhone 17 várakozások

Bár az iPhone 16-os termékcsalád megjelenéséig még néhány hónap van hátra, a valószínűleg 2025 szeptemberében debütáló iPhone 17-es termékcsaládról már most elkezdtek keringeni a pletykák. Pu Haitong befektetési cég kutatási jegyzete szerint mind az iPhone 17 Pro, mind az iPhone 17 Pro Max várhatóan 12 GB RAM-mal rendelkezik majd, ami jelentős ugrás a jelenlegi iPhone 15 Pro modellekben jelenlévő 8 GB-hoz képest. Ez a frissítés várhatóan javítja a multitasking-teljesítményt az iPhone 17 Pro sorozatban. A pletykák szerint az iPhone 17 termékcsalád RAM-kiosztása a következőképpen körvonalazódik:

  • iPhone 17: 8 GB
  • iPhone 17 Slim: 8 GB
  • iPhone 17 Pro: 12 GB
  • iPhone 17 Pro Max: 12 GB

Ezenkívül a Pu megemlítette, hogy az iPhone 17 Pro Max esetében a Dinamikus sziget mérete csökkenhet, ami a Face ID számára kisebb „fémlencse” elfogadásának tulajdonítható. Ha ez pontos, akkor ez lenne az első méretcsökkentés a Dinamikus sziget esetében az iPhone 14 Pro termékcsalád 2022-es bevezetése óta.

 

Apple AI szerverek

A Pu elárulta, hogy az Apple megkezdte az M2 Ultra chipjét kihasználva az AI szervereinek fejlesztését. A beszállítói láncellenőrzések elemzése alapján a Foxconn állítólag éppen az M2 Ultra chippel hajtott AI szerverek építésén dolgozik az Apple számára. Továbbá az Apple 2024-es iPad Pro termékcsaládjában bevezetett M4 chipet használó AI-szerverek tervei várhatóan 2025 végén valósulnak meg.

Az Apple AI-szerverek építésére irányuló lépése összhangban van az ellátási lánc vertikális integrációjára irányuló stratégiájával. Az M4-alapú szerverek adatközpontjaiban történő bevezetésével az Apple új AI-stratégiája várhatóan lendületet kap. A Pu arra számít, hogy az Apple a júniusi Worldwide Developers Conference (világméretű fejlesztői konferencia) alkalmával bemutatja a készülékeken elérhető AI-funkciókat, köztük a hangfelvételek összegzését, a fotó- és videószerkesztési képességeket és a menet közbeni nyelvi fordítást. Míg az AI-funkciókat az iPhone 16-os termékcsaládba integrálják, az iPhone 17-es modellek várhatóan nagyobb hangsúlyt fektetnek majd az AI-funkciókra.

 

Az Apple első összehajtható készülékei

 

iphone 14 pro max tok

A Pu előrejelzése szerint az Apple első összehajtható készülékei 2025 és 2026 között kerülnek tömeggyártásba. Megjegyzi, hogy az Apple beszállítói láncában egyre inkább jelen lesznek az összehajtható készülékek. A cég a spekulációk szerint egy összehajtható iPadet vagy MacBookot dob piacra első összehajtható eszközként, mielőtt bevezetné az összehajtható iPhone-t.

A pletykák szerint egy 20,3 hüvelykes kijelzővel rendelkező összehajtható készülék gyártását 2025 végére tervezik. A koreai kijelzőgyártóktól, valamint az amerikai és tajvani zsanérgyártóktól származó meglátások alátámasztják ezt az idővonalat. Amint az Apple az összehajtható iPhone-ok birodalmába merészkedik, a Pu 7,9 hüvelyk és 8,3 hüvelyk közötti kijelzőméreteket képzel el. Az azonban továbbra is bizonytalan, hogy az Apple többféle kijelzőméretet kínál-e majd, vagy egyetlen konfiguráció mellett dönt. Az összehajtható iPhone-ok tömeggyártása várhatóan 2026 végén kezdődik.

 

Te mit gondolsz az összecsukható iPhone-okról? Örülnél neki, és be is szereznél egy ilyen készüléket, ha megjelenne? Vagy esetleg valamelyik iPhone 17-re tervezel majd váltani? Írd meg kommentben!

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass Case 2.0 iPhone 14 Pro Max tok és más – egyelőre nem összecsukható – készülékekhez tervezett iPhone-kiegészítőinket értékes telefonod tökéletes védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük