iphone 14 pro max tok

Diétára mehet az iPhone 15 Pro Max kamera-szigete – Ezt árulják el a kiszivárgott fotók és így változik a méret az iPhone 14 Pro Max tok kialakításához képest

 

Ha már iPhone 14 Pro Max tulajdonos vagy, először is gondoskodj készüléked védelméről egy iPhone 14 Pro Max tok beszerzésével, és olvass tovább, miért is lehet számodra releváns ez a változás:

 

Az iPhone 15 Pro Max lehetséges méretei

 

Az iPhone 15 Pro Max vastagabb lehet, mint az iPhone 14 Pro Max, ugyanakkor a kamera kitüremkedése is csökkenhet – derült ki a legújabb kiszivárgott fotókból. A CAD-rajzokon alapuló rendereket és az iPhone 15 Pro Max feltételezett méreteit a Twitteren tette közzé a sorozatos kiszivárogtató “Ice Universe”, részletezve az iPhone 15 Pro Max adatait.

A szivárogtató szerint az iPhone 15 Pro Max 159,86 mm magas és 76,73 mm széles, így valamivel kisebb lesz az iPhone 14 Pro Max 160,7 mm-es és 77,6 mm-es (6,33 hüvelyk x 3,05 hüvelyk) méretéhez képest. S bár magasságban és szélességben némivel kisebb, 2023-ban a vastagság valamivel mégis nagyobb lesz, mint a 2022-es, 8,25 mm-ről 7,85 mm-re (0,31 hüvelyk) nőhet.

Ugyanakkor az, hogy az iPhone 15 Pro Max vastagabb lesz, csak akkor igaz, ha magát a főtestet vesszük figyelembe. A kameraszigetet is figyelembe véve a 11,84 mm-es teljes mélység valamivel kisebb, mint kamerával együtt az iPhone 14 Pro Max 12,03 mm-es mélysége.

 

A kamera dudor önmagában 3,59 mm vastag, szemben az iPhone 14 változat 4,18 mm-es vastagságával, ami közel 0,6 mm-es különbség. Röviden, a kamerasziget nem fog annyira kitüremkedni a hátlapból, mint máskor.

Ami az általános megjelenést illeti, a renderek úgy tűnik, hogy a lekerekített megjelenésről szóló állításokra játszanak, beleértve a kijelző ívelt kereteit is.

A pletyka forrása, az “Ice Universe” jó eredményeket tud felmutatni, ha iPhone részletekről van szó: megjósoltak például olyan részleteket, mint például a kisebb notch az iPhone 13-mas modellen. Ez a korábbi pletykákkal együtt némi hitelességet ad a rendereknek. Azonban – mint minden kiszivárgás és pletyka esetében – semmi sem garantált, amíg az Apple ősszel be nem mutatja az új iPhone-t a színpadon.

 

A kamera dudor és az iPhone-ok

 

iphone 14 pro max tok

 

Ha iPhone-felhasználó vagy, valószínűleg ismered a készülék hátulján található kameraszigetet. Ez a dudor a nagy teljesítményű kameraérzékelők és -lencsék eredménye, amelyek az iPhone fényképezési képességeit olyan lenyűgözővé teszik. Azonban minden egyes új iPhone-kiadással a kamera dudora már-már egyre nagyobbnak és feltűnőbbnek tűnt.

Ezért olyan izgalmas a hír, hogy az iPhone 15 Pro Max kamerasziget idén kisebb lehet. Ez a változás nem csak kényelmesebbé teszi a telefon tartását és használatát, de a telefon méreteihez illő védőtokot is könnyebb lesz találni.

Ha azonban épp egy iPhone 14 Pro Maxot használsz, akkor talán elgondolkodsz azon, hogy miért is releváns számodra ez a hír. Elvégre a telefonod már így is nagyobb kameradudorral rendelkezik. De a helyzet a következő: az iPhone 15 Pro Max kameradudorának csökkentésével számos telefontok-gyártó – mint például mi is az iGlass-nél – frissíti majd a dizájnját, hogy az új méretekhez igazodjon. Ez azt jelenti, hogy ha iPhone 14 Pro Max tokot vásárolsz, akkor lehet, hogy találsz olyat, amely az iPhone 15 Pro Max készülékkel is kompatibilis. Természetesen az, hogy ez lehetséges lesz-e, mi is csak akkor tudjuk majd megmondani, ha az Apple tervei már véglegessé váltak.

S hogy miért van szükséged  iPhone 14 Pro Max tok kiegészítőre a készülékedhez? Nos, egyrészt egy iPhone 14 Pro Max tok megvédheti a telefonodat a karcolásoktól, repedésektől és egyéb sérülésektől. De ezen túlmenően egy tok segíthet abban is, hogy kifejezd személyes stílusodat, és a telefonod kitűnjön a tömegből.

Összefoglalva, az iPhone 15 Pro Max kameradudor csökkentéséről szóló hír minden iPhone-felhasználó számára izgalmas, még azok számára is, akik esetleg valamelyik régebbi modellt használják. Ha beruházol egy védőtokba a telefonodhoz, biztosíthatod, hogy az nagyszerű állapotban maradjon, bármikor is tervezed majd leváltani.

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass Case 2.0 iPhone 14 Pro Max tok és más készülékekhez tervezett iPhone-kiegészítőinket értékes telefonod tökéletes védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük