iphone 14 pro max tok

Utálsz telefonálni? Akkor az iOS 17 Élő hangposta funkciója Neked szól – így működik

Ha például az új 14-es iPhone széria valamely tagjának tulajdonosa vagy, akkor először is mindenképp gondoskodj egy iPhone 14 Pro Max tok beszerzéséről, hogy biztonságban próbálhasd ki az új iOS 17 funkciókat:

 

Az iPhone Élő hangposta (Live Voicemail) egy új funkció, amely az iOS 17 rendszerrel érkezik, és segíteni fog a spamhívások növekvő problémáján, valamint annak eldöntésében, hogy mikor akarsz/szükséges válaszolnod az általad ismert hívók hívásaira. Kövesd figyelemmel az iPhone Live Voicemail használatának és ki-/bekapcsolásának útmutatóját és görgess lejjebb iPhone 14 Pro Max tok ajánlásunkért is, hogy biztonságban várd az újításokat.

 

A WWDC ’23-mon az Apple több új funkciót is bejelentett, mint például a StandBy, az élő matricák, a NameDrop és egy új Napló alkalmazás, amely az iOS 17 része lesz. Ezen új funkciók mellett azonban az iOS 17 javítást hoz a Telefon alkalmazásba is: az egyik ilyen új funkció az Élő hangposta.

Az Élő hangposta minden bizonnyal az introvertáltak, a telefonálni utálók, vagy csak a szimplán mindig elfoglaltak legnagyobb álmának valóra válása. Ez az új funkció ugyanis lehetővé teszi, hogy már akkor meghallgasd a hangpostát, amint valaki élőben épp hagyja, anélkül, hogy fel kellene venned a hívást. Még a hívás átiratát is láthatod a képernyődön. Míg az iOS és a Google Voice már kínálnak hangposta-átiratot, a Live Voicemail abban tűnik ki, hogy élőben fordítja le a hangpostát, és dönthetsz úgy, hogy a hangposta közepén felveszed a telefont, ha az valóban fontosnak bizonyul. A funkció időtakarékos és kényelmes, mivel nem kell megvárnod a hangposta befejezését, mielőtt meghallgatnád azt, ha olyas valaki vagy, aki szereti szűrni a hívásait, és a visszahívás helyett csak meghallgathatod a hangpostát. Az is hasznos lesz, hogy megnézheted, hogy egy ismeretlen szám hívása esetén valami fontos dologról van-e szó, vagy csak egy újabb spamhívásról.

 

Az Apple így írja le az új iOS 17 funkciót:

 

“Az Élő hangposta lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy valós idejű átiratot lássanak, amint valaki hangpostát hagy, és lehetőséget ad arra, hogy felvegyék, miközben a hívó üzenetet hagy. A szolgáltatók által spamként azonosított hívások nem jelennek meg Live Voicemailként, hanem azonnal elutasításra kerülnek. A Neural Engine erejének köszönhetően az élő hangposta átírása az eszközön történik, és teljesen privát marad.”

 

Mivel az iPhone-on érkező spam hívások 100%-át nem blokkolják a szolgáltatók, lehetséges, hogy néhányan eljutnak az iPhone Live Voicemail-be. Szerencsére a funkcióban van egy blokkoló gomb, így ezeket gyorsan elintézheted.

 

Az iPhone Élő hangposta ki-/bekapcsolása és működése

Megjegyzés: Az iOS 17 egyelőre jelenleg csak bétaverzióban van, így ennek telepítésére lesz szükséged, ha szeretnéd kipróbálni az ilyen és ehhez hasonló funkciókat.

Az iPhone Live Voicemail alapértelmezés szerint be van kapcsolva az iOS 17 rendszerben. A kikapcsoláshoz lépj a Beállítások > Telefon > Élő hangposta menüpontba.

Amikor hívást fogadsz, és ignorálod vagy hangpostára küldöd, a Dynamic Island kivágáson vagy az iPhone-od tetején megjelenik a telefon és a felvétel ikonja. Érintsd meg a telefon ikont az Élő hangposta átiratra való ugráshoz. Most már letilthatod a hívót, válaszolhatsz a hívásra, vagy hagyhatod, hogy a hívó befejezze a hangposta rögzítését – és alulról felfelé húzva bármikor elhagyhatod az Élő hangpostát.

Az iOS 17 további funkciói közé tartoznak a testreszabható kontakt poszterek, az új napló alkalmazás, a StandBy töltési mód és még sok más. Az új operációs rendszer várhatóan idén szeptemberben lesz elérhető.

 

Te mit gondolsz az Élő hangposta funckióról? Örülsz az újdonságnak? Vagy ki fogod kapcsolni? Oszd meg a véleményed a hozzászólásokban!

 

 

Köszönjük a figyelmed! IDE kattintva beszerezheted prémium iGlass Case 2.0 iPhone 14 Pro Max tok és más készülékekhez tervezett iPhone-kiegészítőinket értékes telefonod tökéletes védelméhez.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük