airpods pro tok

AirPods Pro 2 lapult a karácsonyfa alatt? Megmutatjuk, milyen 5 funkciót próbálj ki (és milyen AirPods Pro tok kiegészítőt válassz mellé)

Ha iPhone, akkor iGlass, de ha AirPods, akkor is! Szerezd be prémium AirPods tok és AirPods Pro tok kiegészítőinket új eszközeid stílusos védelméhez a webshopon, mielőtt tovább olvasol:

 

Az Apple az AirPods Pro 2 megjelenésével 2022-ben komoly frissítést adott a legjobb vezeték nélküli fülhallgatóinak. Az Apple azóta turbó fokozatra kapcsolt, és további öt funkcióval bővítette a második generációs AirPods Pro-t. Ha olyan szerencsés vagy, hogy pont ez volt a karácsonyi ajándékod, akkor most megmutatjuk ezeket az újdonságokat, amiket érdemes azonnal kipróbálnod és mutatunk egy AirPods Pro tok tippet is, ami minden más viszontagságtól, így az ütésektől, a karcoktól és a portól is megóvja szeretett eszközödet, légy régi vagy új tulajdonos.

Nos, akkor nézzük is az újdonságokat…

 

Adaptív audió

 

Az AirPods Pro 2 eredetileg három zajszabályozási móddal rendelkezett: Zajcsökkentés, Átlátszóság és Kikapcsolás. A forradalmi újdonságnak számító Adaptive Audio azonban dinamikusan keveri az Átláthatóságot és az aktív zajszűrést a felhasználó környezetétől függően. Ez biztosítja a zavartalan és optimális, a pillanathoz igazított hangélményt.

Az Adaptive Audio zökkenőmentesen vált át a háztartási tevékenységekhez ideális Transparency (átlátszóság) és a Noise Cancellation (zajszűrés) között, amikor például porszívót használunk. Az üzemmódváltás észrevétlen, egyenletes hanglejátszást biztosít. A környezeti hangok visszatérése kellemes meglepetés.

 

Társalgási tudatosság

 

2017-es debütálása óta az AirPods kiválóan alkalmas arra, hogy a felhasználók szüneteltessék a hangot és beszélgessenek a környezetükkel. A Conversation Awareness újszerű megközelítése ennek a koncepciónak. Aktiváláskor az AirPods Pro 2 automatikusan csökkenti a hangerőt, felerősíti az elöl lévő hangokat, és aktívan csökkenti a háttérzajt hátul. Ez lehetővé teszi a zene élvezetét, miközben tudomásul veszi, ha valaki elhalad melletted, mindezt anélkül, hogy fizikailag interakcióba lépne az AirPods készülékkel.

 

Némítás vagy némítás feloldása

 

Bár a Némítás vagy némítás feloldása talán nem büszkélkedhet az olyan funkciók csillogásával, mint az Adaptív hang, hihetetlenül kényelmes, különösen telefonhívások során. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az AirPods Pro 2 szárának megnyomásával zökkenőmentesen elnémítsák és feloldják a némítást hívás közben. Nem kell a telefonért tapogatózni.

 

Személyre szabott hangerő

 

A személyre szabott hangerő a gépi tanulást alkalmazza a környezeti feltételek és a hallgatási preferenciák idővel történő megértéséhez. Ez az intelligens funkció automatikusan finomítja a médiaélményt, biztosítva, hogy a hangbeállítások igazodjanak a felhasználó preferenciáihoz és környezetéhez.

 

Automatikus váltás

 

Bár az Apple készülékek közötti automatikus váltás már eddig is létezett, az Apple most továbbfejlesztette ezt a funkciót. A frissített változat jelentősen megnöveli a felhasználó Apple-eszközei közötti kapcsolódási időt, így az gyorsabb és megbízhatóbb.

Ezeket az úttörő funkciókat az iOS 17 rendszerrel vezették be, és az AirPods Pro 2-t a funkcionalitás erőművévé alakították át. Az Adaptív hang, a Társalgási tudatosság, a Némítás vagy némítás feloldása, a Személyre szabott hangerő és az Automatikus váltás fejlesztések az iOS 17-re való frissítés után válnak elérhetővé, megszilárdítva az Apple elkötelezettségét a vezeték nélküli hangtechnológia fejlesztése iránt az AirPods Pro 2-ben.

 

+1. Szerezz be egy AirPods Pro tok kiegészítőt

 

A legtöbb vásárló tisztában van a telefonjára való tok vásárlásának előnyeivel, de a kisebb kütyük, például az AirPods esetében a tokok már nem annyira elterjedtek. Akár most vásároltál egy vadonatúj AirPods Prót, akár már egy ideje megvan a fülhallgató, a megfelelő alkalom, hogy tokborítót vásárolj hozzá… körülbelül tegnap volt – csak hogy hangsúlyozzuk, az AirPods Pro tok létfontosságú befektetés. Az iGlass AirPods Pro tok egyik ismérve, hogy szilikon anyagból készült. A szilikon nagyon tartós és ellenálló az ütéseknek és az időjárás viszontagságainak, így biztosítva, hogy az AirPods Pro biztonságban legyen. Emellett a szilikon biztosítja az AirPods Pro tapadását is – tokunkat a maximális védelem szem előtt tartásával terveztük, széleskörűen védve a készülékeket a véletlen sérülésekkel szemben.

 

Köszönjük a figyelmed. Új AirPods Pro eszközöd mellé szerezd be prémium AirPods Pro tok kiegészítőnket is a webshopunkról IDE kattintva, hogy kütyüdet teljes biztonságban tudhasd.

0 hozzászólások

Válasz

Szeretnél te is hozzászólni?
Regisztrálj ingyenesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük